instruktor kung-fu/Jeet Kune Do

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Picard » úte 28. zář, 2004 19:35

Sennin píše:u Iai-Jutsu a Iai-Dó jde o pana Ilju Házu. !

Ahoj, kdo je Ilja Háza?

(Jenom mě to zajímá, trochu se v tomto oboru pohybuju a tohle jméno neznám, nechci se tu s nikým hádat)
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 28. zář, 2004 20:08

player píše:Jiri: Me by docela zajimalo,jakym zpusobem si predstavujete tu konfrontaci napr. prave se Senninem?Nejaka pravidla?Paklize ano,nejednalo by se o plnohodnotnou demonstraci Senninova pristupou k boji na ulici,o tom sem presvedcen,nebo se pletu,Sennine?
Pokud by se jednalo o boj bez pravidel,bylo by to podle me dost nebezpecne.K zamysleni se nad tim me dohani prave nabidka k plnokaontaktnimu "spsrringu",nejen ve vasich pripadech,ale i v mem.
Dohodnout totiz "bitku" v plnem slova smyslu je podle me za hranice nasich moznosti,musela by to zorganizovat podle me nejaka agentura,ktera by se postrala i o to,aby v pripade ujmy na zdravi nebyl dotycny utocnik jakkoli zakonem "penalizovan".Jinymi slovy,vytvorit vhodnou legislativu,ktera nehrozi v pripade bitky v nejake telocvicne za pritomnosti par "cumilu",kteri sice prokazi,ze se dotycni souperi dohodli,ze jdou do toho na "vlastni triko",ale nedej boze,kdyby nekdo rekneme "nestastnou nahodou" prisel o zivot.Napada vas nekoho,jak by se tato krajni moznost resila pote? 8O :?
Pak je tu mozonost treti,ze se dotycni dohodnout na jistem miste jen mezi sebou,beze svedku a tam si to "odbijou".Ovsem i v tomto pripade nejde vyloucit naslednou potencialni problematicnost se zakonem.Ba mozna by se dalo rici,ze by to bylo horsi,nez v pripade druhem :roll:
Tak ted babo rad :cry:

pane Player,
s vami debatu vubec nevedu, tudiz Vas nemusi zajimat nic z toho o cem pisete.
Jiri
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 28. zář, 2004 20:24

Jiri: Asi jste si nevsiml,ale jste na diskusnim foru 8)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 28. zář, 2004 20:34

player píše:Jiri: Asi jste si nevsiml,ale jste na diskusnim foru 8)

- coz nevidim jako duvod k tomu, povinne se bavit s kazdym. Zvlaste s Vami.
Jiri
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 28. zář, 2004 21:36

...no pane jo..."Zvlaste s Vami"....to sem to dopracoval. 8)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Jiří

Příspěvekod pavela » stř 29. zář, 2004 2:08

Vážný JIří, můžete nám prozradit, co děláte za tradiční styl? Děkuji
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

jenom připomínka,

Příspěvekod pavela » stř 29. zář, 2004 2:14

myslím že pan Sennin skutečně neřekl nic natolik urážlivého,aby se to muselo řešit bitkou na život a na smrt(pokud nemáte nějaké osobní nepřátelství tedy...), myslím,že na to aby se ukázalo kdo je lepší stačí malé přátelské oťukání. BItka nic nedokáže a dopadne to jako já se Zdeňkem, akorát jsme zbourali Yiwanovi půlku tělocvičny a každej kdo by se takhle radši nepral si to pak bere do huby. Oťukejte se, dejte si pivo a může se dál diskutovat... :wink:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » stř 29. zář, 2004 8:25

:arrow:
Naposledy upravil Sennin dne stř 11. čer, 2014 21:07, celkově upraveno 1
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » stř 29. zář, 2004 8:27

Naposledy upravil Sennin dne stř 11. čer, 2014 21:07, celkově upraveno 1
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Jiří

Příspěvekod Anonymní » stř 29. zář, 2004 8:36

pavela píše:Vážný JIří, můžete nám prozradit, co děláte za tradiční styl? Děkuji

Vazeny pane Pavelo,
to samozrejme mohu , je to Shotokan Karate, hodne kata, takze jsem se nemohl naucit bojovat.
Jiri
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 29. zář, 2004 8:46

Sennin píše:Pro pana Jiřího:

Nevím v čem měl Pucmaz pravdu - ale myslím, že jsem Vám dodal dostatek informací!

Konfrontace nevyhledávám, ale jsem ochoten a schopen se ubránit napadení!!!

Jsem připravený kdykoliv, třeba teď hned - můžete za mnou přijet do práce, hupsneme do strojovny objektu - je zde klid, nikdo nás nebude rušit! Sanitku zavolají moji podřízení :wink:
SAMOZŘEJMĚ BEZ PRAVIDEL!!! A samozřejmě beze svědků!!! Před tím mi ale podepíšete prohlášení, že jdete do všeho dobrovolně a že mne nebudete žalovat nebo po mě vymáhat jakoukoliv satisfakci za újmu!!! Toto Vám samozřejmě podepíšu i já!!!

pane Sennine,
informace jste dodal az po mem odepsani (viz citace v me odpovedi kde zaver Vasi dodatecne upravy chybi!).
Jste pripraveny kdykoliv ? :-) Jste k smichu! Me by stacilo kdyby jste byl pripraven na den a misto na kterem bysme se shodli! Vase odpoved me ukazuje ze jste obycejny tluchuba , opisujici clanky jinych , ale neschopny se postavit za to co po internetu roztrusujete. Proc beze svedku ? Proc nekde ve strojovne ? Ja jsem pripraven jak jsem rekl v nejake neutralnni skole, pred svedky, podepisu Vam i ten Vas papir (jste smesny) , chci aby vse bylo maximalne transparentni , tak jako Vase rozumy a komentare zde .
Pokud odepisete zase podobnym stylem , nebudu vam jiz odepisovat zpet , protoze tim se ukaze to Vase Jeet Kune Do v cele nadhere.
Jiri
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » stř 29. zář, 2004 8:53

Picard píše:
Sennin píše:u Iai-Jutsu a Iai-Dó jde o pana Ilju Házu. !

Ahoj, kdo je Ilja Háza?

(Jenom mě to zajímá, trochu se v tomto oboru pohybuju a tohle jméno neznám, nechci se tu s nikým hádat)

připojuju se k otázce...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » stř 29. zář, 2004 9:00

Naposledy upravil Sennin dne stř 11. čer, 2014 21:22, celkově upraveno 1
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » stř 29. zář, 2004 9:00

2sennin

patrik píše:připojuju se k otázce...

Patrik

Už ne... našel jsem si to v mejlu od Tebe.

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » stř 29. zář, 2004 9:03

Naposledy upravil Sennin dne stř 11. čer, 2014 21:23, celkově upraveno 1
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Picard » stř 29. zář, 2004 9:11

Nechtel jsem se do tebe navazet ani nejak hodnotit tebe, sorry jestli to tak vyznelo, zajima me jen ten I.Haza.

Ma nekdo nejake dalsi info o nem, krome toho ze je z Brna? Jaky mel stupen, jaka Iaidzucu rju, kdo byl jeho ucitel a tak?

Diky
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 29. zář, 2004 9:14

Sennin píše:
jiri píše:
Sennin píše:Pro pana Jiřího:

Nevím v čem měl Pucmaz pravdu - ale myslím, že jsem Vám dodal dostatek informací!

Konfrontace nevyhledávám, ale jsem ochoten a schopen se ubránit napadení!!!

Jsem připravený kdykoliv, třeba teď hned - můžete za mnou přijet do práce, hupsneme do strojovny objektu - je zde klid, nikdo nás nebude rušit! Sanitku zavolají moji podřízení :wink:
SAMOZŘEJMĚ BEZ PRAVIDEL!!! A samozřejmě beze svědků!!! Před tím mi ale podepíšete prohlášení, že jdete do všeho dobrovolně a že mne nebudete žalovat nebo po mě vymáhat jakoukoliv satisfakci za újmu!!! Toto Vám samozřejmě podepíšu i já!!!

pane Sennine,
informace jste dodal az po mem odepsani (viz citace v me odpovedi kde zaver Vasi dodatecne upravy chybi!).
Jste pripraveny kdykoliv ? :-) Jste k smichu! Me by stacilo kdyby jste byl pripraven na den a misto na kterem bysme se shodli! Vase odpoved me ukazuje ze jste obycejny tluchuba , opisujici clanky jinych , ale neschopny se postavit za to co po internetu roztrusujete. Proc beze svedku ? Proc nekde ve strojovne ? Ja jsem pripraven jak jsem rekl v nejake neutralnni skole, pred svedky, podepisu Vam i ten Vas papir (jste smesny) , chci aby vse bylo maximalne transparentni , tak jako Vase rozumy a komentare zde .
Pokud odepisete zase podobnym stylem , nebudu vam jiz odepisovat zpet , protoze tim se ukaze to Vase Jeet Kune Do v cele nadhere.
Jiri

Nevím, kdo je tady k smíchu...jestli já nebo Vy. Co je Vám směšného na tom, že jsem připravený kdykoliv??? Klidně Vám popíšu i kudy chodím na metro do práce, aby jste mě mohl napadnout - říkám NAPADNOUT, abych Vám dokázal, co je smyslem reálného boje!!! Nebo Vy se snad musíte při napadení, při útoku nějak rozcvičovat nebo se jakkoliv připravovate??? Potom jste mi k smíchu Vy!
K čenu potřebujete svědky??? Přece potom můžeme popsat průběh "konfrontace" zde na tomto webu???
Já svědky nechci a mám proto své důvody - vyplývajících z citace Trestního zákona!!!

Odpovídat nemusíte - protože jste mi svými příspěvky dokázal Vaši naivitu a nevyzrálost...

Řeknu to zde nyní stručně a srozumitelně:
NESERTE SE DO MĚ, JÁ SE DO VÁS TAKY NESERU! CVIČTE SI SVŮJ ©OTOKAN - JE TO VA©E CESTA! JÁ JSEM ZVYKLÝ NA REALITU, NE NA TANEČKY KOLEM! POKUD NEROZUMÍTE BOJI A BOJOVÁNÍ, TAK RADĚJI ANI NEOTVÍREJTE TENTO WEB!

Zdravím Vás a přeji Vám mnoho sportovních úspěchů!

PS. nikde jsem netvrdil že mám nějaké "moje Jeet Kune Do", nevynalezl jsem žádný styl, nejsem mistrem ničeho a nikoho, ale prožil jsem a přežil jsem si svoje!

pane Sennine,

vidim , ze Vy pravy znalec jste , opravdovy a vyrovnane mysli :lol: . Vite , ja nemam zapotrebi nekoho NAPADAT na ulici nebo strojovne , to co jste popsal a napsal je naprosto klasicka VYMLUVA vsech tluchubu od jakehokoliv bojoveho umeni , kteri vsechno vi , vsechno kritizuji ale kdyz dojde na porovnanni , tak se nemuze zapasit protoze oni rovnou zabijeji :lol: . Nezminoval jsem nic o rozcvicovani ani pripravovani , vzdyt muzeme i dnes odpoledne , v poledne , je mi jedno kdy ! Vite ja jsem chlap a ne BABA , nepotrebuji nekoho prepadat na ulici. Ja jsem schopny obhajovat sve tak aby to bylo se cti a naprosto jasne . Vy ne .
KONEC
Jiri

PS - mozna by nebylo od veci popsat pro nejake jine zajemce trasu Vasi cesty kde se pohybujete , adresu do budovy kde mate Vasi strojovnu , a podobne .
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » stř 29. zář, 2004 9:36

Naposledy upravil Sennin dne stř 11. čer, 2014 21:04, celkově upraveno 1
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Jiří

Příspěvekod pavela » stř 29. zář, 2004 10:55

Jiri píše:
pavela píše:Vážný JIří, můžete nám prozradit, co děláte za tradiční styl? Děkuji

Vazeny pane Pavelo,
to samozrejme mohu , je to Shotokan Karate, hodne kata, takze jsem se nemohl naucit bojovat.
Jiri
Děkuji, ale já jsem tady za obránce tradičního, takže já netvrdím··ze jste se nemohl naučit bojovat pomocí kata, spíš naopak, jenom aby nebyl omyl!!!
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » stř 29. zář, 2004 11:21

Podívejte sennine, co furt máte s těma tanečkama, když budete o kata, taolu a podobných tradičních praktikách mluvit s takovým opovržením, tak nejen že tím dokazujete, že o podstatě a významu těchto"tanečků"(a tím i podstatě samotných BU,neboť cvičení sestav má jasný a zřejmý význam,pro toho kdo rozumí jejich principu) nevíte nic, ale zákonitě si koledujete o to, že vám někdo bude chtít dokázat opak a jetliže teoretické argumenty neuznáváte, jde to pak jedině zkusit to prakticky. A to že nosíte pistoli na tom nic nemění, pistole je samozřejmě rychlejší než jakýkoliv ninja ale potom je pro vás naprosto irelevantní cvičit jakékoliv i praktické BU.( Já ostatně nenosím zbraň hlavně z důvodu, že to tíží kalhoty ale kdyby šlo o život, tak bych se také z dovolením vysral na celé Jedkundo a přecijen bych si tu pistol vzal) BU v dnešní době již nemá smysl boje na život a na smrt. Na to kdo je lepší v BU znovu opakuji, stačí mírně se oťukat a případně si potom podat ruce, jako onehdy já....Nicméně, i kdyby jste Jiřího porazil, NIC to nedokazuje, jen to kdo z vás je lepší, nikoliv jestli tradiční BU nebo moderní sračky. Zdar Pavela
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...