RBR píše:Vypadá to, že se vyhrává spíš teorie 0, hlavně praxe.
Mě by jen zajímalo, co si pod pojmem teorie v sebeobraně představujete.
ukropcany píše:zlaty xbox
RBR píše:Navrhuji se vrátit k tématu. Makoto a NAIA tady nadhodili vhodnost učení teorie v systémech reálné sebeobrany. Vypadá to, že se vyhrává spíš teorie 0, hlavně praxe.
Mě by jen zajímalo, co si pod pojmem teorie v sebeobraně představujete.
RBR
romanon píše:Nic proti x-boxu ale co by ti box pomohol ked ta niekto napadne nozom/palicou/teleskopom alebo by si nemal zrovna 190cm/95kg? Preco sa ozbrojene zlozky a zasahove jednotky neucia xbox? Pretoze na sebeobranu su lepsie combat styly ako craw maga, WCH(T), systema a podobne... Do ringu je zase lepsi x-box. Tod moj nazor...
romanon píše:ok tu craw magu som zmrvil, jasne krav maga...Stale mi ale nevyhovoris ze BU su viac zamerane na boj s/proti nozom, palicam pripadne teleskopom. To sa v ziadnom x-boxe nevyucuje a na ulici nemozes pocitat ze na teba pojde kazdy iba pastami. Takze urcite by som na ulicu nebral vyhradne BS..
RBR píše:fakt píše:RBR píše:Mě by jen zajímalo, co si pod pojmem teorie v sebeobraně představujete.
RBR
Výcvik ozbrojených složek.
Tam se dělá MUSADO ne?
RBR
TongPo píše: Ano, bojový sporty nejsou pro praktickou sebeobranu ideální, ale z vlastní zkušenosti vím, že nejúčinnějšíma bojovníkama "z blízka" jsou v ozbrojených složkách pořád právě lidi, co se věnujou různým BS, ať už zcela soukromě, nebo např. v rámci různých policejních a armádních klubů, protože lepší volba aktuálně v rámci ČR až na některý výjimky prostě není.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků