Moderátor: PC
Genesis píše:Tak sem dneska testnul shyby, cejtim sem se trochu unaveně a dal sem jen 10, což je pro mě celkem zklamání. Loni v září po shybovacím programu sem dal 12. Potom sem je už moc nedělal, spíš tak průběžně GTG od tohodle ledna a při kettlebell programu 2x týdně žebříky, zpravidla nadhamtem 6,5,4,3 a podhmatem podobně, prostě celkovej objem za 15 minut byl mezi 50-60 shybyma. Takže se mi to zdá prostě docela mizérie a teď otázka, když jdu zas na vlastní váhu. Dělat shyby samotný nebo už s nějakou zátěží, ať je to zas trochu jiný?
pm píše:Jak říkám, o 5/3/1 nevíš ani ň, možná to co sis stačil před chvílí vygooglit, jinak bys neplácal takový nesmysly. Názor může mít každý, ale názorů je jak řitních otvorů každý má jeden. Pro mě jsi diletant z Horní Dolní, a tvůj názor je mi pro mě absolutně irrelevantní.
Genesis píše:Tak sem dneska testnul shyby, cejtim sem se trochu unaveně a dal sem jen 10, což je pro mě celkem zklamání. Loni v září po shybovacím programu sem dal 12. Potom sem je už moc nedělal, spíš tak průběžně GTG od tohodle ledna a při kettlebell programu 2x týdně žebříky, zpravidla nadhamtem 6,5,4,3 a podhmatem podobně, prostě celkovej objem za 15 minut byl mezi 50-60 shybyma. Takže se mi to zdá prostě docela mizérie a teď otázka, když jdu zas na vlastní váhu. Dělat shyby samotný nebo už s nějakou zátěží, ať je to zas trochu jiný?
pm píše:Imho potřebuješ najet na jiný program. Zkus mrknout na tohle, tam jsou i shyby, kliky, TGU, swing, dřep.
http://www.kb5.cz/2012/04/otazky-a-odpo ... tni-vahou/
Samozřejmě by chtělo přidat na váze, nebo dát těžší varianty cviků, nebo jiné cviky - třeba Clean a Press, nebo Bent Press a Snatch (KB5 Minimum pro pokročilé).
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník