ten film jsem viděl dvakrát, ale tohle jsem nepochopil

player píše:Jendis:tim,ze si na boj jen hrajou jsem myslel to,ze v podstate o nic nejde,tezko nekdo z nich nastupuje do ringu s myslenkou,ze by mohl prijit o zivot apod.Tim sem take nemyslel to,ze ja nepatrim take mezi ty,co si na boj jen hrajou.Obdiv u me maji lidi,kteri si na boj nehrajou,kteri skutecne nasazuji krk kvuli lidem jinym a nemusi se vzdy jednat o boj se zbranema.Proto se mi tak ""hnusi"" lidi,co radeji drepjej a modlej se,misto toho,aby prakticky konali ku skutecnemu prospechu at uz svemu,ci jinych.
Ondra píše:(...) že prý v Japonsku používají i tohle www.sweb.cz/ondrejturek/nippon.htm snažil jsem se o tom najít nějaké info a dát si to na stránky.
Ondra píše:RE: 68kg a vy mu doporucujete kontaktni sport,kde hlavne vaha je vyhodou.On se ale chce na ulici branit a garantuju,ze stylem thaiboxu ci ultimatu pri jeho vaze nema s timto zpusobem boje temer sancimyslim že příspěvek Masty http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... &start=180 o zápase K1čky mezi Američanem Mighty Mo (boxer - 135 kg) VS. Kaoklai Kaennorsing (Thajsko - Muay Thai - 78 kg) by mohl pomoci, ono totiž nezáleží ani tak na váze, ale na KVALITĚ pokud ti můžu poradit já... tak se zeptej skutečných odborníků
co mají nějaké výsledky... podle mě jsou nejdůležitější ZKU©ENOSTI ale takových diskuzí tady je spousta......
nějaké si přečti a ptej se toho kdo píše rozumně a uděláš si svůj názor.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků