Stefano:ok,schovam ti jeden s venovanim,to vis,ted je o ne velky zajem

Tamní proti videu rozhodně nebudou... i pro nás to jsou jistě cenné zkušenostiplayer píše:raduz:no..neco videt je,tak ja to s dovolenim priblizim;)...nahore vlevo me sice uchopil,ale okamzite sem mu atakoval krk,takze me zase hodne rychle pustil,cimz sem mu znemoznil dalsi techniku v ramci jeho uzasneho juda.Hned vedle:to jsme se temer navzajem strhli na zem,pricemz byl rychlejsi a dostal se prvni nade mne...opet utok na krk...na cez preze me jakoby prepadl,coz je treti obrazek...vzapeti sem mu atakoval klouby zebra,cimz jsem se ho zbavil a on ze me "slezl",pak jsem byl ja na nem...to uz sem neukazoval,pac to pak kvuli casu sudi odpiskal.
Spodni rada obrazku-prvi:na fotce to neni videt,ale hybal sem rukamam tak,abych nebyl strnuly a on se nemohl koncentrovat na urcity uchop apod.Druhy obr. ukazuje jeho marny pokus o ashibarai,nebo jak se to pise.A treti ukazuje kontrolu rovnovahya jeho uchopu z me strany,ale to zcela chapu,ze z fotek vycist nelze.
Ja sem z Melnika,mam to snad i v profilu vcetne mailu i icq.Nebo chces i presnou adresu?;)
Az budu bit v hanumanu,tak se neboj,rad to vylicim a kdyz nebudou tamni proti,zdokumentuju to na video.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků