sebeobrana

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod player » úte 28. pro, 2004 20:03

Thaiman:tak az budes mit zase konkretni dotaz,ptej se.Nevim cos myslel tim nesmyslem,ty fotky jsou vytiple ze zaznamu toho zapasu.

Stefano:ok,schovam ti jeden s venovanim,to vis,ted je o ne velky zajem :D
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 28. pro, 2004 22:02

Ukropcany:jak ho sem mam postnout,kdyz ho mam na vhs?Navic sem modemista,takze i kdybych to mel na hdd,tak smula.Bohuzel.Prijed a ja ti to pustim;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stefano » stř 29. pro, 2004 16:54

4player:ano,viem,si velmi popularny :lol: :lol: :lol:
prosim ta,kt.si na tych fotkach ty?
a o co v tom zapase islo?
ja by som si to tiez skusil aj bezuderovo ak mi das prilezitost..
hm? :lol: :idea:
ak su to fakt foto zo zapasu o kt. si pisal ,tak opat pekne kecas :idea: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » čtv 30. pro, 2004 15:08

stefano:kterej sem,no preci ten lepci,ne? :D Ja sem ten zrzavej zmetek :twisted:
O co slo?Myslis jako pravidla?No donutit soupere vzdat se.
To vis,ze ti dam moznost,co bych pro tebe nudelal :wink: 8) :D
Kecam a proc?Jako ze sem psal,ze sem mu nedovolil me chytnout?Myslel sem to v tom slova smyslu,ze sem mu neumoznil v tom uchopu pokracovat do technik juda,ok?
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 30. pro, 2004 15:24

for PLYER:Sparoval si uz s niekym kto robi boj na kratku vzdialenost(klinč)?A čo by si robil keby si sa dostal na zem?
P.S :ten nick sa ti hodí :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stefano » čtv 30. pro, 2004 18:43

4player:sa tesim!!! :wink:
a ako si ho prosim ta donutil vzdat sa?
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » čtv 30. pro, 2004 23:26

Thaiman:asi si zde nebyl,kdyz sem se vyjadroval k tomu,ze jsem jistou dobu(3-4mesice) thajsky box delal.Mozna pro tebe paradoxne z duvodu,ze jsem potreboval plnokontaktni overeni "technik",v te dobe sem prechazel ze shotokan karate.Jenze pak jsem zjistil,ze technikama thajskeho boxu by to asi uplne stopro nefungovalao na nejakou veklou gorilua ulici,tak sem zacal hledat dal neco jineho,co by me naucila "nebat se" vetsich,tezsih,proste silnejsich od pohledu souperu.
No a nickname?Kdi si hraje nezlobi preci,ne? 8)

Stefano:nedonutil sem ho vzdat se,vyhral sem na body.Bylo to me poprve a ucitel mi rekl,ze kdyz budu delat jen to,co mi rekl/naucil,takze na stoprocent nemuzu prohrat a ze je jen na me,zdali si chci primo v zapase vyzkouset neco ze sveho repertoaru,ale ze mi experimentovani nedoporucuje.Tak jsem ho poslechl,tudiz mi slo o to neprohrat,ne vyhrat.Myslim, ze to bohate stacilo,kdyz nejakeho novacka vokurku nedokaze "zkuseny",o vice jak 15 let starsi, judista porazit.Preber si to jak uznas za vhodne.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 31. pro, 2004 10:39

player:ja nerobím thai box , len by ma zaujimalo ako si ho ukončil alebo akým spôsobom si nad ním zvíťazil?zatial si nič priamo nenapísal.Si mu dal smrtiaci úder??? :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 31. pro, 2004 19:37

Thaiman:precti si posledni komentar pro Stefana.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » sob 01. led, 2005 8:21

.
Naposledy upravil pucmaz dne úte 30. pro, 2014 12:58, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

4:PLAYER

Příspěvekod Anonymní » ned 02. led, 2005 20:54

a co tak mma :?: :?: :?:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » úte 04. led, 2005 9:02

for Player: no tie fotky s toho sebuda-nic moc. Z toho co si tam dal nic nevidiet-ziadna konkretna technika. Video by urcite napovedalo viac.

Tiez by som si to rad s Tebou vyskusal - (moze byt aj ta bezuderova a bezkopova varianta-sebudo)
Odkial presne si? (ak to tu nechces rozvadzat, posli SZ)
Daj vediet ako si dopadol v Hanumane.
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 04. led, 2005 18:41

raduz:no..neco videt je,tak ja to s dovolenim priblizim;)...nahore vlevo me sice uchopil,ale okamzite sem mu atakoval krk,takze me zase hodne rychle pustil,cimz sem mu znemoznil dalsi techniku v ramci jeho uzasneho juda.Hned vedle:to jsme se temer navzajem strhli na zem,pricemz byl rychlejsi a dostal se prvni nade mne...opet utok na krk...na cez preze me jakoby prepadl,coz je treti obrazek...vzapeti sem mu atakoval klouby zebra,cimz jsem se ho zbavil a on ze me "slezl",pak jsem byl ja na nem...to uz sem neukazoval,pac to pak kvuli casu sudi odpiskal.
Spodni rada obrazku-prvi:na fotce to neni videt,ale hybal sem rukamam tak,abych nebyl strnuly a on se nemohl koncentrovat na urcity uchop apod.Druhy obr. ukazuje jeho marny pokus o ashibarai,nebo jak se to pise.A treti ukazuje kontrolu rovnovahya jeho uchopu z me strany,ale to zcela chapu,ze z fotek vycist nelze.
Ja sem z Melnika,mam to snad i v profilu vcetne mailu i icq.Nebo chces i presnou adresu?;)
Az budu bit v hanumanu,tak se neboj,rad to vylicim a kdyz nebudou tamni proti,zdokumentuju to na video.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

video

Příspěvekod Anonymní » úte 04. led, 2005 23:05

player píše:raduz:no..neco videt je,tak ja to s dovolenim priblizim;)...nahore vlevo me sice uchopil,ale okamzite sem mu atakoval krk,takze me zase hodne rychle pustil,cimz sem mu znemoznil dalsi techniku v ramci jeho uzasneho juda.Hned vedle:to jsme se temer navzajem strhli na zem,pricemz byl rychlejsi a dostal se prvni nade mne...opet utok na krk...na cez preze me jakoby prepadl,coz je treti obrazek...vzapeti sem mu atakoval klouby zebra,cimz jsem se ho zbavil a on ze me "slezl",pak jsem byl ja na nem...to uz sem neukazoval,pac to pak kvuli casu sudi odpiskal.
Spodni rada obrazku-prvi:na fotce to neni videt,ale hybal sem rukamam tak,abych nebyl strnuly a on se nemohl koncentrovat na urcity uchop apod.Druhy obr. ukazuje jeho marny pokus o ashibarai,nebo jak se to pise.A treti ukazuje kontrolu rovnovahya jeho uchopu z me strany,ale to zcela chapu,ze z fotek vycist nelze.
Ja sem z Melnika,mam to snad i v profilu vcetne mailu i icq.Nebo chces i presnou adresu?;)
Az budu bit v hanumanu,tak se neboj,rad to vylicim a kdyz nebudou tamni proti,zdokumentuju to na video.
Tamní proti videu rozhodně nebudou... i pro nás to jsou jistě cenné zkušenosti :twisted:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

fotodokumentacia

Příspěvekod stefano » stř 05. led, 2005 7:44

4player:suhlasim s kolegom,kt.pisal predo mnou,ze oni proti filmu mat nic nebudu...rad si to pozriem...
prosim ta player,nemas este nejake obrazky s tvojim komentarom?ale iba s tvojim komentarom... :lol: :lol:
fakt sa to dobre cita :lol:
mozes skusit pisat scenare k filmom s bojovou tematikou :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod python » stř 05. led, 2005 8:14

Nerád vstupujem do tejto diskusie lebo naozaj nemám k tomu čo povedať.......................... ale týmto sa prihlasujem do filmového klubu! To videičko si bohovsky rád pozriem!!! :lol:
Dúfam že nezačnete robiť drahoty s autorskými právami.

Držte rohy vzpriamené! :mrgreen:
python
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Angus » stř 05. led, 2005 9:41

Playere, držím Ti palce!
(bez ironie)

Angus
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » stř 05. led, 2005 10:52

OK,fajn komentar, atakoval som mu krk, klby, rebra - to si robil ako skrtenia(myslim ten krk)? Alebo nejaky strh za krk?A este ako si atakoval rebra, ked to bol bezuderovy a bezkopovy boj ? Tym myslis nejake tlaky na citlive miesto?

Este mam jednu otazku: v Hanumane chces ist fullkontakt (mma) alebo im chces navrhnut nejake obmedzenia (riadeny sparring) ?
Nemyslim to vobec ironicky, naozaj ma to zaujima. A co rukavice? Alebo bez nich?
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » stř 05. led, 2005 12:11

bez uderov, bez kontaktu, len tak poskakovat 2m od seba cca 5 minut a player potom vyhra na body :D :D :D :D :D
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » stř 05. led, 2005 18:34

stefano:no konecne je tu alepson trocha legrace... :D Ja nevim,zkusim neco vylovit a treba casem dodam dalsi scenar :lol:

Angus:dik :wink:

raduz:co se tyce krku,tak cil je vetsinou ohryzek.Je nekolik zpusobu jeho atakovani,coz si muzes vyzkouset i sam na sobe :) No a pak sou dalsi mista na krku,kam staci zatlacit prsty a i to je samo o sobe hodne neprijemne,takze si souper hodne rychle rozmysli,jestli na tebe bude dal tlacit.A samozrejme jako vzdy,ne vsechno se da vzdy aplikovat.
A co se zeber tyce,tak si zkus zatnout pest,prilozit mezi zebra a vrutem zabrat smerem dovnitr,idealni je samozrejme jen jeden pevny kloub,napr. ukazovacku.Je ti to prijemne?On mel vyhodu toho,ze mel tlusty judisticky kimono,ale i pres to to je neprijemne,obzvlast kdyz se to provadi na obou stranach obema rukama.Tohle se da samozrejme pouzit i na krk,celist atd...ale to uz je opravdu hodne neprijmene a asi i nebezpecne...preci jenom mezi zebrama nejsou tepny(v pripade toho krku) apod.
Jak to bude v hanumanu se domluvime asi az tam.Vsak sme rozumny lidi,co se dokazou bez hadani dohodnout,ne? :wink: 8) :D
Ja bych sel i do klasickeho podani muay thai,kde samozrejme nevydrzim ani nahodou jit naplno tak dlouho jako profici,na to techniku necvicim.Pak samozrejme muzem pro zmenu zkusit neco technictejsiho bez chanicu,ne naplno.Se uvidi.

marvin:2m neni moc daleko...s dovolenim se odvazim tvrdim ze dokazu soupere ohrozit i na 4m bez problemu,coz jen tak nekdo nezvlada :wink:
Ale dost si me rozesmal tim kometarem :wink: :lol:
player
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...