Anonymní píše:Moc ti nerozumim, Mirku Bušíne. Pokus se mi to nejak blíž vysvětlit. A s tou biomechanikou atd. to taky moc dobře nechápu. Vždyť oboje jsou úplně rozdílný věci. Tohle už tu kdysi dávno bylo v podobě dua ©pička-Novák a určitě za to nechtěli takový prachy. Jen ty jejich skripta jsou k nepřečtení 

.

Obávám se, už jen podle Tvého předchozího příspěvku, že Ti nic nevysvětlím. Ty evidentně vůbec nevíš, o čem mluvíš, a z Tvého postoje k věci (- než bych se snažil to pochopit, raději odsoudím učitele, že mu jde o dobrý byznys - P.S.: - zkusil ses už tímhle živit? asi ne, viď?) ani to nechceš vědět. A kdybys věděl, o co jde, nic bys vysvětlit nepotřeboval.
Na mě Tvůj předchozí příspěvek působí dojmem, že Tvůj učitel taky učí 2 styly (a teď neřeším to, že pro mě v mnoha ohledech Ving Tsun a Escrima jedno jsou), Tys  to nezvládl a tak ses spravedlivě rozhořčil na všechny, co se místo vztekání snaží nějak se tím prokousat.
Mirek Bušín
P.S.: Skutečnost, že já, instruktor, nedokážu laikovi něco vysvětlit, mě přivádí k hlubokému zamyšlení nad vlastní kvalifikací.