Moderátor: Toman
Jendis píše:Celý tohle plácání je o ničem...coby,kdyby.....jen se snažím naznačit,že každej střet je hnus,z každého střetu budou akorát problémy a oplétačky....nic víc,nic míň.
Sai píše:Bolo, já vím že je to hodně nebezpečná technika... právě proto jsem se ptal.... a v tom fóru co napsal anonym jsem se dočetl že silný úder do solaru může dokonce zastavit srdce![]()
![]()
co je na tom pravdy??
a co úder do krční jamky... je taky tak nebezpečný jako úder na samotný krk??
majkis píše:Krokac: Docela zajímavý věci tu povídáš - dají se tyto znalosti najít na netu?
Krokac píše:Sai píše:Bolo, já vím že je to hodně nebezpečná technika... právě proto jsem se ptal.... a v tom fóru co napsal anonym jsem se dočetl že silný úder do solaru může dokonce zastavit srdce![]()
![]()
co je na tom pravdy??
a co úder do krční jamky... je taky tak nebezpečný jako úder na samotný krk??
Už je pozdě a bolí mě oči, tak toho za chvíli nechám tudíž budu regovat jen na tu zástavu srdce. Já osobně si myslím, že to jde neboť pod hrudním košem je vedena aorta, která se dělí na další dvě v úrovni pánve(název po mě nechtějte), které rozvádějí krev i do dolních končetin. Je známo, že po úderu na solar, člověka můžete zabít, ale to silnou dobře mířenou ránou. Prsty myslím, že tento výsledek nehrozí.
Na krční tepny "krkavice" je to ovšem jisté. Pokud, ale chcete mít jistotu, že se to povede (budeme-li mluvit trochu brutálně) je lepší použít použít sek než v pich. Je to spolehlivější.
.:: následek ::.
Při seku jednou rukou na krkavici dojde pouze k omráčení agresora (max. vám upadne do bezvědomí, ale během pár minut ho vzkřísíte). Je to proto, že přerušíte pravidelný přísun krve v jistých intervalech do mozku. Ale jelikož je druhá "krkavice" plně průchozí a funkční nastává právě bezvědomí, které při znovu zavedení synchronizace obou tepen vede k probrání z bezvědomí.
Ovšem použijete-li sek na obě krkavice přeruší se přísun krve do mozku a vznikne vzduchová mezera. Jelikož srdce stále pracuje ve stejném rytmu dojde k tomu, že pustí do mozku další dávku krve. Ovšem tato dávka vtlačí do mozku nejdříve tu vzduchovou mezeru a potom následně dávku krve, kterou mozek nestíhá zpracovat. Nastává tedy "Mozková mrtvička".
Je dobré se zajímat o vitální budy, protože i na stehnu, když dobře zavedete úder, můžete pěkně rozčarovat chod krevního oběhu. Nejsou to jenom Krkavice. Tak bacha !!!
Sai píše:já to myslel jestli by se to dalo použít v reálu aniž bych někoho přizabil...
Bolo píše:Velmi rad to sem napisem este raz 6-10 rokou a veeeelmi dobre sa baviiiiimmmm
tralala lala la...........
Ste dobry.....
rozdiel je v tom ze niekto napise 3-4 vety a je povedane vsetko a iny potrebuju 3-4 strany a este stale je sa co pytat....
tralalalalalaaaaa
Bolo
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník