Moderátor: pm
littlearts píše:for Miro Dík za radu.Měj se fajn.Časem se určitě ozvu pokud nezůstanu pouze u Xing i.
for anonymní sháním Angorská morčata pokud možno přírodní barvy.Nevíš o někom???
littlearts píše:for anonymní-No moc ne.Ten by mě zbil jak psa kdybych něco zkoušel.Cvičí dýl než já.Hlavně kickbox a karate.Teď se od něj chci učit Wankan-jedna z původních sestav-tušim že z bílého jeřába.Ale nevim jestli to má smysl.Měl bych asi cvičit vážně jeden styl a ne pořád přeskakovat.Párkrát jsme se poprali jako každý normální kluci.Nikdy ale nic vážného.Jinak se mu většinou snažim když má problémy pomoci jako každý normální bratr.Pokud mě dostatečně nezaujme kung fu tak spolu budem možná jezdit za jedním chlapíkem který cvičí přes třicet let Uechi Ryu.¬il prý 15 let na Okinawě a teď má školu v Praze.Jmenuje se Mario Topolšek.Jeho mistr Kanbun Uechi žil mnoho let v Číně a studoval tam hlavně bílého jeřába.V Písku nic co bY stálo za to není.Alespoń pro mě ne.Většinou je to tu o pokrytectví a prachách.Cvičil jsem tu i u Pana Huška.Pak jsem od něj odešel a nakonec jsem rád že jsem to udělal.Poté co pomluvil skoro každého mistra v Písku že nic neumí včetně mého současného mistra a spoustu dalších jsem dokonale vystřízlivěl.Doufám že nepomlouvá alespoń pana Rzounka s kterým se seznámil vlastně díky mě.
littlearts píše:Teď sem si vzpoměl na jednoho pána u kterého jsem cvičil když sem byl ještě na střední.Cvičil šotokan,také trochu experimentoval s taichi.Přerazil žebřinu úderem.Tak na deset patnáct cm.Myslim že to moc lidí neudělá.Nikdy o sobě nic neprohlašoval.Cvičil jen tak do pohody.®ádné letáky a chvástání se.Taky by mohl všude říkat:přerazim žebřinu,jsem jeden ze sta v evropě kteří to umí.Kdo je vic???Nic takového.Uplně normální chlap.
littlearts píše:NO nedávno zavřel svou školu v Písku a je pravda že z části je to vina jeho neschopných žáků.Kdyby to byli dobrý žáci tak by podle mě nedopustili aby se zavřela škola.Jmenovat je tu nebudu,je to zbytečné a byl by to dlouhý seznam.JAle teď už je to zamotanej kruh,protože jací jsou žáci takovej je učitel.Tak nevim.Každopádně je to škoda.Včera jsem potkal kluka kterého sem do té školy poslal cvičit,jelikož se stýkal dejme tomu se samýma feťákama.®il jen pro cvičení a teď je škola zavřená.Dostal jinou možnost a teď je v hajzlu.Samozřejmně že sem ho potkal zhulenýho s těma lidma co byl dříve.Smutné...ale taková je realita.Čecháčci hold podpoří radši hokejisty a non stop bary než rozvoj alternativní kultury. .Ještě že už cvičim jinde.Kdybych byl doteď tam tak by mě to dostalo daleko víc.NO jo.A« žije BIg Brother....
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků