Xaltotun vs. Roza

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » úte 14. úno, 2006 13:13

IRzounek napsal:
poprosil bych X. aby prisel taktez, jednak mam pripraven zdigitalizovany zaznam navstevy a druhak tam muze prede vsemi obhajit svoje komentare tady. Z oci do oci.

Ha, ha ..Vase z oci do oci mi ponekud pripomina minulou situaci, kdy jsem chtel jen od Rozy nejprve ten podpis, ale octl jsem se v zamcene a zamrizovane mistnosti kde jste neustale opakoval, ze se to neda vyresit slovy jen se bit a Roza uz na mne bezel..

Diky za pozvani, dal jste mi skvelou lekci i do zivota - Kdybych u Vas onu situaci nezazil, tak jsem mohl nekdy v zivote jet na nejake jednani jen tak ci bez poradne ochranky a uz by mne nenasli. Ted vim, ze situace cloveku az tak napjata pripadat nemusi ale jak nekam vlezes, muze se to vyvinout vselijak..

Takze video sem co nejdrive dejte, nebo mi na nej dejte link a ja to schvalim mailem..Podle mne tam nic o pouhem"fnukani" bez uziti klasickych WT technik na kryty nohou atd. z me strany, ktere mne myslim pred Vami uchranily daleko vic, neni.. :twisted:
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: Hm,

Příspěvekod ly » úte 14. úno, 2006 13:21

Suhlas s Jendisom, je to fakt strata casu. :roll:

Staci si porovnat realitu:

s romantickymi predstavami...
Xaltotun píše:Roza: Hovoris stale zajimaveji :roll: Takze schvalujes muj plan na ultimaty ciste kung - fu stylu bez rukavic a pravidel v CR , jako za starych Tchangu :twisted: :?: :twisted:
- citat z povodneho, dnes uz uzamknuteho fora David Sejna.

a sposobom ako je dnes prezentovana tu na fore:

Xaltotun píše:K Vasi prezentaci toho o mlaceni jsem mu spise rekl - "Ze do toho vylozene mlati! jako vystrahu", ze se to blizi okamziku, kdy uz nebudu moci jen kryt - nebot do toho jde prilis blizko a evidentne na uraz jednoho z nas dvou. Pak se mi podarilo situaci konecne urovnat, kdyz jsem rekl, coz je na videu, ze jsem slova o Vasich vztazich k CLR mohl volit mirneji, aby nebyla tak negativne interpretovana.

Nic ma do toho nie je, Xaltotun,ale myslim, zeby si si mal zacat davat pozor na usta, pripadne nehovorit vobec (kde je ten Ukropcanyho zeleny smajlik so zasitou papulkou :cry: ? ) aby si nemusel ten svoj "sporadanej ustup" praktikovat castejsie.
ly
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Warner Bros pic.

Příspěvekod Chuckey » úte 14. úno, 2006 13:24

Xaltotun napsal:

Takze video sem co nejdrive dejte, nebo mi na nej dejte link a ja to schvalim mailem..Podle mne tam nic o pouhem"fnukani" bez uziti klasickych WT technik na kryty nohou atd. z me strany, ktere mne myslim pred Vami uchranily daleko vic, neni..

Xaltotune,

předpokládám že i kdyby video bylo na webu, stejně by jsi mohl tvrdit že
je sestříháno,digitálně nebo jinak upraveno ve tvůj neprospěch.
A že to co tam všichni vidí ve skutečnosti nevidí,protoýe je to úplně jinak.

:?
Chuckey
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod irzounek » úte 14. úno, 2006 13:27

Xaltotun píše:IRzounek napsal:
poprosil bych X. aby prisel taktez, jednak mam pripraven zdigitalizovany zaznam navstevy a druhak tam muze prede vsemi obhajit svoje komentare tady. Z oci do oci.

Ha, ha ..Vase z oci do oci mi ponekud pripomina minulou situaci, kdy jsem chtel jen od Rozy nejprve ten podpis, ale octl jsem se v zamcene a zamrizovane mistnosti kde jste neustale opakoval, ze se to neda vyresit slovy jen se bit a Roza uz na mne bezel..

Diky za pozvani, dal jste mi skvelou lekci i do zivota - Kdybych u Vas onu situaci nezazil, tak jsem mohl nekdy v zivote jet na nejake jednani jen tak ci bez poradne ochranky a uz by mne nenasli. Ted vim, ze situace cloveku az tak napjata pripadat nemusi ale jak nekam vlezes, muze se to vyvinout vselijak..

Takze video sem co nejdrive dejte, nebo mi na nej dejte link a ja to schvalim mailem..Podle mne tam nic o pouhem"fnukani" bez uziti klasickych WT technik na kryty nohou atd. z me strany, ktere mne myslim pred Vami uchranily daleko vic, neni.. :twisted:

X. - nebud SRAB a mej KOULE, chovej se jako CHLAP ! Tohle je muj posledni post okolo toho videa - bud si pro nej prijdes OSOBNE (a pak si ho soupnes kamkoliv se Ti zlibi) nebo proste probehne jen to promitnuti a FINISH. Dokazes psat hlouposti a prekrucujes prubeh setkani na netu, udelej to i z oci do oci pred ostatnima po tom nebo pred tim co uvidi ten zaznam ! A nebo uz stahni ocas a nekam zmiz, protoze podruhe by mohlo vsechno vypadat uplne jinak. Jestli Ti to za to stoji tak pokracuj...
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » úte 14. úno, 2006 13:29

Doufam ovsem, ze nekteri, kteri si skutecne mysleli, ze jsem to tam mohl vyresit jen slovy a rikali mi, ze svymi recmi o nutnosti pouzit WT ke kryti atd kecam, jak tady si - fu Rzounek puvodne v prvnim prispevku psal:
Omlouvam se, na net to davat nechci, deset minut vymluv, fnukani a hysterickych zachvatu mi za tu praci nestoji. Kdo pristi tyden uvidi, muze sam referovat.

a nepouzit WT si aspon po par sekundach toho pusteneho zaznamu uvedomuji, ze tam slo o drzku a k souboji v jiste stale se stupnujici mire doslo. Ze tam rozhodne nebyla pohodova atmosfera, kde se to dalo "fnukanim" vyresit. Navic je z videa jasne, ze pomoc jsem tam od nikoho, kdyby byl opravdu problem a ja sel treba na zem, cekat nemohl..A v takove situaci byl sporadany ustup nejlepsi reseni, tim jsem si jist 8)

ly: to o obecnych zapasech kung - fu skol ve stylu ultimatu
Roza: Hovoris stale zajimaveji Takze schvalujes muj plan na ultimaty ciste kung - fu stylu bez rukavic a pravidel v CR , jako za starych Tchangu
jsem myslel pro lidi z nich, kteri by do toho sli, protoze takovi vzdy nekde jsou. Ja v tom karieru nikdy nehledal..
Naposledy upravil Xaltotun dne čtv 16. úno, 2006 11:35, celkově upraveno 1
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod majkx » úte 14. úno, 2006 13:44

To Jendis, původně jsem ti chtěl napsat, že máš pravdu jen částečně, ale nakonec musím konstatovat, že máš pravdu úplnou, nemá cenu reagovat.
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 14. úno, 2006 13:52

Nejsmutnější na tom všem je to,že mister X. sám o sobě hovoří nejvýmluvněji.....nevěřím vlastním očím.Ale co už.....že?!
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Peta » úte 14. úno, 2006 13:59

Ad mistr X - ®asnu, že někdo v jeho věku a s jeho vzděláním (a politickými ambicemi!!) může mít tak zhoubné uvažování a tak povrchní duševní pochody... Jenže komu není rady, tomu není pomoci, že... Lze jen pracovat na tom, abychom nebyli podobně zabednění.
Peta
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod traper » úte 14. úno, 2006 14:01

To co je slyšet v té mp3jce bohatě stačí :o). Jen nevím, jestli je mistr captain X. tak blbej nebo tak strašně namasírovanej vlastním egem.
Celá tahle debata je vůbec legrační. Je jen o jednu možnost méně než nekonečno lepších způsobů jak trávit čas, než se bavit s panem X., který kdyby dostal stokrát po tlamě, tak bude ten bést of d bést.
Dále se nabízí možnost, že Rzounek provokuje X. s cílem nalákat ho k nové obhajobě svých pindů.
Na závěr rada pro X.: Už tam nelez, protože co kecáš tady, už bys neobhájil bez boje ani v dětským klubu aikida. A zdá se, že připravenej na to nejsi.
traper
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » úte 14. úno, 2006 14:08

K Jendisovi si dovolim jen doplnit, ze ziskani "patere" vidi v zustani tam a cekani, kolik urazu se z toho vyvine. Sel jsem tam proste s jinou predstavou a byl rad, ze to skoncilo jak skoncilo. Lamat si zebra a celisti v soubojich, kde o nic nejde, povazuji za idiocii mozna pro nekoho, kdo nema ve volnem case co delat a dost se na svete nudi... :oops:

K dalsim komentarum - Je to vskutku marneni casu recmi o necem, co si muzete zkusit kazdy sam a uz z toho zvukoveho zaznamu muze byt kazdemu jasne, ze situace tam byla dost vyhrocena..

Jen mi pripada, ze kdyz si vezmu, kolik zajmu vzbudila tato zajimavym zpusobem eskalovana hadka, doporucuji se kazdemu zamyslet nad jeho zivotem a polozit si otazku, co zajimaveho jsem ve svete v posledni dobe udelal ja, aby o tom ostatni mohli takhle dlouho diskutovat :twisted:

Na video se podivam rad a k tomuto tematu se uz take nehodlam vyjadrovat.
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ly » úte 14. úno, 2006 14:12

Xaltotun píše:ly: to o obecnych zapasech kung - fu skol ve stylu ultimatu jsem myslel pro lidi z nich, kteri by do toho sli, protoze takovi blazni se vzdy najdou, kdyz se najdou na K1. Ja v tom karieru nikdy nehledal..

Sorry, ale v kontexte ostatnych prispevkov (vratane tvojich vlastnych :!: ) to tak vobec nevyznieva...
Pre tych, ktori veria vlastnym ociam:

roza- 05. únor, 2006 2:06 píše:Aby tedy nebyla dalsi mylka : dotyka se mne ,jak se vyjadrujes k osobam p.Rzounka a Pavely ,a byl bych rad ,abys to nedelal.

Xaltotun- 05. únor, 2006 2:07 píše: I Ty intelektuale..Az Ti dva (uz jsem drive pochopil, ze jsi nejaky jejich uctivac) budou jen hrat v nemych filmech, tak snad o nich nebudu nic rikat...Pokud u toho nebudou mavat rudymi prapory.. :twisted: :twisted:

roza- 05. únor, 2006 2:27 píše:Treba bychom nasli i jiny zpusob ,jak to zaridit ,abys o nich nemluvil ,nez aby hrali v nemych filmech ,co myslis?

Xaltotun- 05. únor, 2006 2:48 píše: Roza: Hovoris stale zajimaveji :roll: Takze schvalujes muj plan na ultimaty ciste kung - fu stylu bez rukavic a pravidel v CR , jako za starych Tchangu :twisted: :?: :twisted:

Vyjadrovat sa nemusis, myslim, ze povedaneho uz bolo dost :lol:
ly
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 14. úno, 2006 14:14

Xaltotun píše:K Jendisovi si dovolim jen doplnit, ze ziskani "patere" vidi v zustani tam a cekani, kolik urazu se z toho vyvine.

:lol: :lol: :lol: to je přesně o tom,že někdo neposlouchá......nebo nechce slyšet,nebo jen nerozumí.......tímto taky končím,nevidím jedinej důvod,proč pokračovat.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hanx » úte 14. úno, 2006 14:14

Sam by ses mel zamyslet nad sebou, nebo se k ty idiocii dopracujes zanedlouho!!
hanx
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod martinYT » úte 14. úno, 2006 14:17

jen tak dál :lol: :mrgreen: Bože kde jsem se to octl
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Raptor » úte 14. úno, 2006 14:24

Všichni jsou blázni jen mistr Xaltotun je letadlo 8)
Martin
香港楊家太極拳 / Heung Gong Yeung Gar Tai Gik Kuen
admin
http://www.taijiquan.cz
http://www.yangtaiji.com
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » úte 14. úno, 2006 14:28

Ly atd.: Uz k tomu fakt nechci vyjadrovat, ale zapomel jsi sem nejak dodat to, jak to bylo na foru Cinska bojova umeni - David Sejna domluveno puvodne a jak mel ten ctvrtek probehnout>Na Rozovu vyzvu jsem tam odpovedel:
OK - ve ctvrtek v 16:15 se za Tebou stavim do Legerovy (tusim je to ta telocvicna ve dvore u I.P. Pavlova) a dojedname podminky souboje.

Stejne si potrebuji neco vyzkouset a staci, kdyz mi kapkou krve podepises dokument, ze se vzdavas karmickych nasledku pro mou osobu, kdybys nahodou v onom "souboji" nevyhraval..

Na coz mi odpovedel Roza:
" Xaltotun - vsechny tve pozadavky predem akceptuji.
Cekam te v tebou uvedeny cas na miste."

Jenze na miste mi rekli, ze cokoliv podepisovat a dojednavat je blbost a nesmysl, ze to vyresi jedine souboj hned.

Souhlasil jsem puvodne pri domlouvani s Rozou, ze tam ten ctvrtek prijdu prave proto - ze dostanu ten podpis. Protoze jako "uvod" k souboji ktery by nebyl samozrejme hned ten den (proto mam na videu obleceni normalni a kalhoty od obleku) jsem chtel vyzkouset nejprve par mystictejsich technik, ktere jsem pro priblizeni toho, ze se hadame o Tibet a Cinu nazval bonismem a ktere chtely trochu pripravy doma. Kdyby fungovaly pochybuji, ze by se po pokracovani souboje v terminu, ktery by jsme definitivne dohodli ten ctvrtek, jak jsem puvodne psal, nekdo ozyval.

O tom z ceho a jak funguji techniky bonu ci podobnych se da najit leccos i v prvorepublikove literature spolecnosti ceskych hermetiku Universalia a troufam si tvrdit, ze o tom neco vim, neb o jednom takovem utoku delam doktorat na Univerzite Karlove. Take kdybyste znali soucasnou problematiku Saron - rabini a jejich podobne mysticky pokus, kterym ho chteli dostat letos v cervenci, muzete neco rikat. Jenze vetsinou vite myslim houby a o to vice o tom kecate.

Jinak historii klasicke magie prednasim na Univerzite Karlove, takze neco o tom asi vim...

Nejaky fyzicky souboj s Rozou mi pripadal odpocatku jako nejstupidnejsi varianta a k uziti WT jsem byl dohnan az situaci na miste.

Vzdy jsem tvrdil - a nekdo tady citoval me prispevky z grimoaru, ze prevahu jednotek typu komunistu (kterych je vzdy vice vyresi ne ciste silove pomerovani fyzicke, ale fungujici okultismus s ucinkem atomove bomby). WT je, kdyz jejich jednotky proniknou prilis blizko, ritual neni pripraven a neda se jinak. Kdyz to nekteri ve sve jednoduchosti nechapou, jejich problem, ja si slapu dal za svym.

A uz bych k tomu opravdu rad neco rikat skoncil. :roll:
Naposledy upravil Xaltotun dne úte 14. úno, 2006 14:45, celkově upraveno 6
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod traper » úte 14. úno, 2006 14:32

Neříkal jsi, že končíš? :lol:
Mimochodem, další rada pro tebe: Nedávej lidem vědět kde tě najdou. Hlavně ne, když ses rozhodl je nasrat na nejvyšší možnou míru. Sám bys už měl vědět, že virtuální realita se občas prolne s realitou samou.
traper
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Zigi » úte 14. úno, 2006 14:33

X: TAM NENI MNE MLATIS - ALE TY DO TOHO VYLOZENE MLATIS

O-M-G!!!! Xaltotune, poslouchal jsem to tolikrát, že ti můžu v klidu říct, že tam NESTOJÍ tvé"ty do toho vyloženě mlátíš"(do čeho jako??), ale JEN "ty vyloženě prostě mlátíš"!!! Řekl bych, že kontext sis změnil krásně...nezapřeš v sobě politika 8) :? Jo a zajdi prosím na promítání toho videa a hoď to na net, řekl bych, že se ti tam nic nestane. A pro jistotu, chceš-li, můžeš zanechat spoustu svědků, kteří budou po tvém případném zmizení informovat policii o místu kde se určitě nacházíš a "Rozova eskadra" neujde trestu...LOL :D :D :D Jo a věděl jsi do čeho jdeš, takže... A k tomu zvukovému záznamu...ano, situace se tam zdá bojovná...taky všichni očekávali souboj, že...

4irzounek: Buďtě tam na něj chlapi hodní, pokud a přijde...:roll: Ale ne že bych tomu věřil...

2Jendis: Pravda, ale já jsem asi slaboch. :oops: Ale, člověka přesně typu Xaltotun mám jako šéfa v práci, což mě si myslím omlouvá :evil:
Zigi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » úte 14. úno, 2006 14:46

Zigi: Presne tak - neposlouchal jsem to tak podrobne, kazdopadne tady to nekdo intepretoval jako ze MNE snad mlati a ja nekde lezim a fnukam. A s timm MNE to pusobi uplne jinak. Jen jsem tim mlatis zduraznil - Ze do toho mlati - ze se snazi prastit, davat udery a trefit natolik silne, ze to vypada na problemy a vyhroti se to jeste vic. Coz jsem ten den nemel vubec v planu.

Traper: Proc je nekdo nasrany nevim, nikomu myslim nenadavam a uz se timto tematem nehodlam zabyvat. :twisted:
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod graver » úte 14. úno, 2006 15:00

"staci, kdyz mi kapkou krve podepises dokument, ze se vzdavas karmickych nasledku"
Ježíšmarjá, lidi, řekněte, že spím nebo jsem našrot - proti tomuhle je Ivo Aštar Benda a jeho vesmírní melodyboys neškodný vývar :roll:

"vsechny tve pozadavky predem akceptuji"
Nechci se mýlit, ale tohle bylo řečeno ještě před tím požadavkem na úpis krví, a to bych své slovo zrušil i přes ztrátu tváře. Kdyby mě někdo s vážným výrazem požádal, abych se mu podepsal krví, tak bych strachy upadl - to se nediv, že tam měli ty mříže.

"Nejaky fyzicky souboj s Rozou mi pripadal odpocatku jako nejstupidnejsi varianta a k uziti WT jsem byl dohnan az situaci na miste. "
Jasně, když jsi tam šel, tak jsi vůbec nepočítal s tím, že by mohlo dojít na souboj. Přesto jsi chtěl, aby ti vlastní krví podepsali, že ti nebudou ohlodávat karmu, když ten souboj prohrajou.

"prevahu jednotek typu komunistu ... vyresi ... fungujici okultismus s ucinkem atomove bomby"
Xaltotune, já jsem ochoten mít respekt vcelku ke komukoliv. Ať už ten tvůj fight dopadl jakkoliv, pořád na tom budeš asi líp než já. Ale když píšeš takový věci, tak se nediv, že ti tu nadávají do bláznů.

4Zigi "člověka přesně typu Xaltotun mám jako šéfa v práci"
Proboha, kde děláš? :D
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé