Ly atd.: Uz k tomu fakt nechci vyjadrovat, ale zapomel jsi sem nejak dodat to, jak to bylo na foru Cinska bojova umeni - David Sejna domluveno puvodne a jak mel ten ctvrtek probehnout>Na Rozovu vyzvu jsem tam odpovedel:
OK - ve ctvrtek v 16:15 se za Tebou stavim do Legerovy (tusim je to ta telocvicna ve dvore u I.P. Pavlova) a dojedname podminky souboje.
Stejne si potrebuji neco vyzkouset a staci, kdyz mi kapkou krve podepises dokument, ze se vzdavas karmickych nasledku pro mou osobu, kdybys nahodou v onom "souboji" nevyhraval..
Na coz mi odpovedel Roza:
" Xaltotun - vsechny tve pozadavky predem akceptuji.
Cekam te v tebou uvedeny cas na miste."
Jenze na miste mi rekli, ze cokoliv podepisovat a dojednavat je blbost a nesmysl, ze to vyresi jedine souboj hned.
Souhlasil jsem puvodne pri domlouvani s Rozou, ze tam ten ctvrtek prijdu prave proto - ze dostanu ten podpis. Protoze jako "uvod" k souboji ktery by nebyl samozrejme hned ten den (proto mam na videu obleceni normalni a kalhoty od obleku) jsem chtel vyzkouset nejprve par mystictejsich technik, ktere jsem pro priblizeni toho, ze se hadame o Tibet a Cinu nazval bonismem a ktere chtely trochu pripravy doma. Kdyby fungovaly pochybuji, ze by se po pokracovani souboje v terminu, ktery by jsme definitivne dohodli ten ctvrtek, jak jsem puvodne psal, nekdo ozyval.
O tom z ceho a jak funguji techniky bonu ci podobnych se da najit leccos i v prvorepublikove literature spolecnosti ceskych hermetiku Universalia a troufam si tvrdit, ze o tom neco vim, neb o jednom takovem utoku delam doktorat na Univerzite Karlove. Take kdybyste znali soucasnou problematiku Saron - rabini a jejich podobne mysticky pokus, kterym ho chteli dostat letos v cervenci, muzete neco rikat. Jenze vetsinou vite myslim houby a o to vice o tom kecate.
Jinak historii klasicke magie prednasim na Univerzite Karlove, takze neco o tom asi vim...
Nejaky fyzicky souboj s Rozou mi pripadal odpocatku jako nejstupidnejsi varianta a k uziti WT jsem byl dohnan az situaci na miste.
Vzdy jsem tvrdil - a nekdo tady citoval me prispevky z grimoaru, ze prevahu jednotek typu komunistu (kterych je vzdy vice vyresi ne ciste silove pomerovani fyzicke, ale fungujici okultismus s ucinkem atomove bomby). WT je, kdyz jejich jednotky proniknou prilis blizko, ritual neni pripraven a neda se jinak. Kdyz to nekteri ve sve jednoduchosti nechapou, jejich problem, ja si slapu dal za svym.
A uz bych k tomu opravdu rad neco rikat skoncil.