Moderátor: pm
Čau, jsme teprve na začátku, uvidíme co z toho vyleze. ale vzhledem ke komentářům to na nějakou přípravu nevypadá, ty lidi jsou z různejch míst a z různejch škol. Třeba se tam dočkáme i mistra Wonga,ten má přeci tyhle vyzývačky rádroza píše:Pavela - diky za ten odkaz ,vypada to ,ze se tam da najit spousta zajimavejch veci.....
K tem zapasum - je mi lito ,ale vubec se mi to nelibi a hlavni pocit ,kterej z toho mam je ,ze je to dost sehrany......ale jen muj pocit..sorry
Zdravi
Roza
jeikob píše:Co teda vy skeptici chcete vidět? Když někdo argumentuje že východní umnění není sport ,tak se argumentuje sparringama a ruznejma klecema,
a když teda se něco objeví ,tak zase viz xavier že je to bojový umnění.
pavela píše:Takže blbosti jako na ultimátech a podobně, kde lidi kteří NIC NEUMÍ do sebe bezhlavě řežou, dokud se někomu nepoštěstí se náhodou smrtelně zranittady neuvidíte....
Kdyby tam postavili člověka který to umí proti tomu kdo nic neumí(třeba obyčejnému českému kickboxerovi nebo ultimáťákovi) bylo by po show, protože by to skončilo jednou ranou zkušeného fightera.A to je k ničemu, protože lidi se chtějí bavit
Čínské wušu je nejen o síle a rychlosti ale taky o chytrosti a technice, koho zajímá pouze krev, nechť čumí na ultimáty)
Harutomo_Yasumizu píše:Ta thajská soutěž mi příde opravdu trochu živější![]()
http://www.youtube.com/watch?v=328YVJVtMKU
http://www.youtube.com/watch?v=fDGxIRZM9Go
Hele tohleto se nazývá diskuzní fórum, od slova DISKUZE, DISKUTOVAT. To předpokládá schopnost vyjadřovat svůj názor alespoň v holých větách. Pokud tvůj mozek na to nestačí tak co sem lezeš? A jestli se NECHCE© vyjadřovat to tady teprve nemáš co dělat. Buď napiš vo co ti jde, nebo se laskavě odeber jinam,tady se vyskytují alespoň průměrně inteligentní jedinci, schopni vyplodit alespoň holou větu. Já mám možná debilní názor ale ty nemáš žádnej. Pokud tvoje duševní úroveň stačí pouze na diskuzi typu "Ty seš debil" , "Ne TY seš debil"... tyk se di někam bavis se sobě rovnými.Frank píše:na eurosportu se dneska bouchá od desíti ne?
Pavela: vysvětlovat ti nic nebudu ty máš svůj debilní názor kterej ti nikdo nevyvrátí a nemám chuť s tebou debatovat
No hele, jestli si myslíš, že podmínka pro to, aby se člověk uměl prát je aby vypadal jako Arnold, tok to je špatný. Číňani prostě nevyrostli do obřích rozměrů a proto to nahrazují dřinou a chytrostí. Tvoje narážka na rachitiky je trapná. OPĚT OPAKUJI, jsem ochoten ti sjednat souboj s některým z těch rachitiků, můžeš jim to jít předvést, přes moje konexe v CCTV žádný problém. Rád se pak podívám, jak jim to tam nandáš. Já vůbec nevim proč lidi jako ty nebo Frank chodí na takovouhle diskuzi. Chcete ukázat, že vším opovrhujete, protože VY jste nejlepší? V BU NIKDO není nejlepší, co takhle trochu skromnosti a sebekritiky? Jak se objeví nějaký video, vždycky se najde nějakej zaprděnej čecháček, kterej je prostě nad věcí a nandal by to celýmu světu.Znovu říkám, když TY nejsi ten rachitik ale velkej bouchač, proč tam nejdeš, když je to sračka a nevyrovná se to nějakýmu tvýmu superkrvavýmu superidolu. A nikoliv že bych nenáviděl ultimáty nebo K1, to jsem ani neřekl a těžko můžeu nenávidět nějaký pravidla podle kterejch se lidi perou. Jenom mi připadá, že ti lidé mají až na vyjímky často nulovou techniku a perou se jako zvířata. Osobně považuji tyhle čínský zápasy za zábavu na trochu větší úrovni. Ale každému na co jeho mozek stačí.Nic víc.Dalt píše:je teda pravdo ze mr. Pavela reaguje na jakykoliv prispevek z ktereho je citit alespn trochu neduvery jako Konias na velkou hromadu zakazanych knih...mozna by ti/vam udelalo dobre trochu se projit parkem, zarelaxovat, pricichnout ke kvetince - ja jsem tak nejak neduverivy ke komukoliv kdo se vyjadruje takovymi (labilnimi) prispevky....jinak video mi teda prislo taky jak Rusalka, ale treba je to moji neznalosti cinskych BU (ostatne i evropskych) - takovy K1 nebo tebou nenavidene (pro bezmozky) ultimaty mi teda prijdo mnohem realnejsi...ale to bude tim ze nechapu krasu a jemnost tech dvou rachitiku ze? no nic jdu sledovat box na eurosport....
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků