Moderátor: pm
jarek píše:Ahoj, chtel bych se zeptat, jakou spravnou delku ma mit meč na taiči?Diky
PC píše:PetrVotava píše:to je jedno, de spíš o to jak je meč vyváženej nejde o milimetry
to nejsou milimetry, ledaze meris 15 cm, tak neplacej....
odpoved: viz FWM
jox píše:PC píše:PetrVotava píše:to je jedno, de spíš o to jak je meč vyváženej nejde o milimetry
to nejsou milimetry, ledaze meris 15 cm, tak neplacej....
odpoved: viz FWM
Natolik jednoznačné to zas nebude.
http://www.youtube.com/watch?v=GMivoa57 ... ed&search=
FMW popisuje IMHO vhodnou délku pro začátečníky.
PC píše:cece a jak si z toho videa poznal jak ma ten mec dlouhej, ani jednou tam nestoji s rukou volne podel tela (pozice z ktere se to odmeruje)?
vypada sic, ze ho ma malinko delsi, ale nevim....
PC píše:to odmereni nebylo IMHO, ale tak me to ucili cinani, jak dostavam, tak predavam....
jox píše:PC píše:cece a jak si z toho videa poznal jak ma ten mec dlouhej, ani jednou tam nestoji s rukou volne podel tela (pozice z ktere se to odmeruje)?
vypada sic, ze ho ma malinko delsi, ale nevim....
Podívej na úplný konec. Připouštím, že videjko může dost mást, ale přeci mi přijde zjevně delší.
Jian píše:xiexie: ta nabidka vypada pekne, nicmene neni tam nikde u tech mecu uveden typ a tvrdost oceli, pricemz nektere ceny se mi soucasne zdaji byt posazeny dosti nizko na kvalitni zbran. Na prvni pohled se muze zdat, ze napriklad rozdil mezi tim mecem za 4200 Kc a za 1980 Kc bude jen ve zdobeni (oba jsou "tradicni tvrdy" - co je mimochodem ve vasi definici "tvrdy")? Me se docela libi SHAO-LIN SHUANG JIAN, pro to jsem mel vzdycky trosku slabost, ale nemuzu se zbavit dojmu ze za ty penize by se mi rozpadl v ruce po prvnim uderu... .-)
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků