Moderátor: Picard
RUNAR píše:Miso Ucrop píše: akurát som sa v pondelok dozvedel, že som minulý týždeň zase jednému chalanovi zlomil rebro,:
Mě by dost zajímalo čím ty žebra lámeš ,rukama a nebo holeněma nebo kolenama ?
ukropcany píše:Len zvedákmi...
Potvrzuji, ze je to hodne nebezpecne... ja mel z neceho podobneho posledni uraz (protrzenou plici) a malem jsem dodejchalRUNAR píše:Aha ,ono je to taky dost nebezpečný hrozí vnitřní krvácení .
Mohlo by se taky stát že někoho odejdeš navždy......
Gino píše:Celkem zajimave napsano, ucropeukropcany píše:aikido tým ako sa prezentuje priťahuje taký ten typ ľudí, ktorí sú z 99% chcípáci, ktorí by chceli vedieť zamotať každého bez toho, aby si pri tom ublížili...Souhlasim.
cudles - cece nevim cim to ale cim dal tim vic mam z tebe pocit, ze pises tak, aby ses zalibil svym inovatorskym pristupem a udelal tim dojem. Tak jen doufam, ze to neni moc alibisticke, ale ze je v tom i kus tebe. Co kdybys treba dorazil toho 10.Listopadu do Prahy na ty sparringy se zbranema? Minimalne bokken urco v aikido delas, ne...?
Gino píše:cudles - klid, jsem probuzenej![]()
ghekon - no, garantuju ti, ze spousta veci ohledne zivota a priorit mi dosla az na JIPce
scout píše:napis soukromou SZ ukropcanymu...![]()
![]()
...prej poskytuje soukromy lekce......a aikidaky ma hrozne rad ...on uz te nauci ...
![]()
![]()
........pa....
ukropcany píše:Bolo tu raz také jedno video, ale stratilo sa v záplave ostatných. Takže jedno bolo...Bolo to nejaké yosxxxxxxx, neviem už presne ktoré, ani kde
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 2 návštevníků