Moderátor: pm
wushupetr píše:http://www.youtube.com/watch?v=hBXFTiRo_14&feature=related
wushupetr píše:hm eště řekni, že to umíš![]()
u vás v cyrkusu?
wushupetr píše:Tady se každej strašně chytá všech slovíček, aby to moh obrátit proti tomu proti komu chtěj![]()
Je jasný, že když fotbalisata cvičí kliky, necvičí Kung Fu, ale tak sakra ani ty snad nejsi blbej a víš jak to myslím ne? Každej se někdy popere, neznamená to, že cvičí Kung Fu.
Nevim Luene jakej styl cvičíš, Wing Chun myslím (a jestli jsem to napsal špatně, prosím nemusí bejt dalších milion příspěvků o tom jak se slovo WING CHUN má správně psát jak je u vás zvykem), no a to, že ty to v tomhle stylu necvičíš, přeci neznamená, že to není součástí Wushu. Wing Chun se cvičí taky za pomocí toho dřevěnýho panaka (asi i v jiných stylech), ale jsou styly, kde se tenhle panák nepoužívá. Znaamená to, že to není Kung Fu.
Mě je jasný, že až sem třeba napíše Pavela, tak mě zase sprdne, že co to plácám, ale, že to on necvičil, neznamená, že to není Kung Fu
wushupetr píše:1)
Tvýho kamaráda ze sebe nedělám, možná jsem to blbej nemusel psát, ale kdybys to správně pochopil ta věta nemni v tom smyslu jako ty seš bylbej , ale naopak je to psaný v tom smyslu jako, že věřím, že jsi člověk, s kterým se dá normálně diskutovat. Tak to je k tomu snad to tak stačí. Ale to je nevýhoda toho, že si to člověk kolikrát přečte ani a tím, že jsou to jen písmenka, neví jak se u toho ten co píše tváří a tím se to zkresluje. Moje chyba budu se snažit psát jasněji![]()
2)
A je to tu zase - pyžamista, kraviny, artista.... no ale o tom už se tu mluvilo, to máš fuk.
3)
Když jsem naposledy v jedný větě napsal slovo Sifu a Mistr, hned jsem dostal lekci z histrie těchto slov, že to není to samý a přitom jsem nepsal o tom, že to je to samý. Ta lekce myslím byla od tebe.
Když jsem jsem udělal hrubku a místo Hung Gar jsem nasal Hun Gar, přišla lekce od pm.
Myslím, že kdybych ti vyčetl z tvých víc jak tisíce příspěvků všechno, co není napsaný správně, budem tu dlouho, stejně jako u mě, u tebe a všech
a myslím, že nikdo z nás neměl jedničku z češtiny tak si myslím, že když vím co píše ale s hrubkou, tak mu to neopravuju.Přijde mi to pro toho chybaře trochu ponižující. A proto, neuraž se, mi to přijde jako takový malý machření (třeba to tak není) do debaty, kde tohle vysvětlení není třeba
3) píšeš
Snad si rozumime. Je kung fu ... je tisice hlouposti kolem kung fu ... je tisice naivnich hlupaku v kung fu ... a podle toho to nekdy (vetsinou) vypada!!!
Jo souhlasím, ALE , nejde taky trochu o věc názoru? Někdo procvičuje sestavy a pohyby, který jsou v nich jsou k boji a proto je cvičí, ale někde jsem četl, že třeba Bruce Lee (myslím, že on) sestavy zavrhoval a říkal, že jsou k ničemu.
Jasný, že stojka na prstu je ti v boji na nic, ale kdo to udělá je opravdu zdatnej a ten starej pán (určitě si ten dokument viděl) jak cvičil tu sestavu se zbraní tak to by v jeho věku ne každej dokázal a ten pán vypadal na to, že se eště podepsat umí
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků