Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod RUNAR » stř 08. říj, 2008 11:20

RBR:
Né, žádný třetí se nekonalo.
Toman stál hned u provazů a byl nahulenej jenom z toho koukání :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » stř 08. říj, 2008 11:31

Omlouvám se za blbý dotaz karatisty, ale k čemu přesně slouží v boxu klinče? Prostě jedna z technik, pozdržení zápasu, výsledek patové situace...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 08. říj, 2008 12:20

Tome všimnul sis že já jsem to předtím nijak nekomentoval? :lol: ... chjo vy ste mi partička :twisted:

už máš víc příspěvků než já a to jsem tady už možná 5 let :cry:

Např. mě teprve dneska přestala bolet ruka od toho jak jsem se pokoušel knockoutovat Mastův loket :lol:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 08. říj, 2008 12:58

Toman:
Tomíku pohoda, vím že to nemyslíš nijak ošklivě, jenom děláš vtípky 8)
Stejně tak já, dyť vim jak se výborně rveš na zemi a když jsme spolu boxovali tak jsi mi tam posílal dobrý pecky, Respekt 8)
Jenom jsem chtěl kamarádsky zavtipkovat zpátky na tebe. :D
Těším se že brzo zajdem do sauny.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » stř 08. říj, 2008 13:37

graver píše:Omlouvám se za blbý dotaz karatisty, ale k čemu přesně slouží v boxu klinče? Prostě jedna z technik, pozdržení zápasu, výsledek patové situace...

.. viacero veci..ako odpocinkova faza kt. ma v podstate len sportovy box,potom ako nasledok zakliesnenia sa ,povacsinou under-over pozicia,alebo dvojity overhook a z toho sa snazia borci bud vyvliect alebo vytvaraju diery a snazia sa udierat zdvihaky,haky,porp. taky uder ramenom a nasledny uder,natlacovanie na lana..je viacero moznosti..ale klinc je velmi neprijemna a hlavne bolestiva vzdialenost :wink:
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » stř 08. říj, 2008 13:39

2 Graver: Tak nechci se vyjadřovatk thaiboxu ani K1 kterou jeli Ukrop s Runnarem, na to tu jsou jiní borci, ale myslím že v thaiboxu je klinč jak obranná tak útočná zbraň a to sakra dobrá, pokud na thaiboxu něco obdivuju tak je to ten klinč.V MMA zase ten kjdo umí klinč v podstatě rozhoduje jestli se bude bojovat ve stoje nebo na zemi.
V boxu jsem začátečník, ale co jsem tak koukal, používá ho třeba Kličko, bije na dlouhou vzdálenost a jakmile se k němu někdo přiblíží, zaklinčuje aby nedostal.
Zkrátka způsob jak zabránit abys inkasoval...můj osobní názor je že do klasického boxu klinče moce nepatří, kazí to alespoň pro mě dynamiku zápasu...ale asi je dobríé ho umět.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 08. říj, 2008 14:03

Toman píše:
Např. mě teprve dneska přestala bolet ruka od toho jak jsem se pokoušel knockoutovat Mastův loket :lol:

No alespoň si trefil ten loket ale já mám dost naraženou PATU u levý nohy, dupnul jsem na to železo co bylo kolem ringu :roll: , který je tam dost špatný.

Kdybych alespoň dupnul Ukropovi na nohu ale já dupnu na železo a rozfláknu si patu, měl jsem naražený lecos ale patu teda ještě né.
:roll: :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » stř 08. říj, 2008 14:08

Aha, jasné, díky. Pokud je někde povolená zem, tak o tom klinč může rozhodovat. Nakonec jsem to viděl na setkání - z klinče odhoz a pád na zem (ty kovový sokly v ringu to taky občas mohly rozhodnout :cry: ).
No, v karate to nemáme :?
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 08. říj, 2008 14:27

Graver:

Můj názor:
V Karate boj na blízko je, jsou tam i strhy a hody.
Ale záleží jestli se to pořádně trénuje, když se to netrénuje tak jako kdyby to tam vůbec nebylo to je pravda.

Úplně jedno je co v nějakým systému všechno je
platí jenom to co se tam pořádně trénuje
8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Boreas » stř 08. říj, 2008 14:37

Runar:Pravda :D
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » stř 08. říj, 2008 16:06

RUNAR píše:V Karate boj na blízko je, jsou tam i strhy a hody.
Ale záleží jestli se to pořádně trénuje, když se to netrénuje tak jako kdyby to tam vůbec nebylo to je pravda.)

Přesně tak - měl jsem na mysli právě jen ten klinč. Ve sportovním karate (které já nedělám) nejsou ani ty strhy/hody, ale to je mi docela jedno. V prvním plánu mě zajímá jednoduchost/účinnost, tedy poměr cena/výkon.
RUNAR píše:Úplně jedno je co v nějakým systému všechno je platí jenom to co se tam pořádně trénuje

Tak, tak. Když to funguje, nazývej to, jak chceš. Von to věděl už ten Čeksbír...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » stř 08. říj, 2008 17:46

graver píše:
RUNAR píše:V Karate boj na blízko je, jsou tam i strhy a hody.
Ale záleží jestli se to pořádně trénuje, když se to netrénuje tak jako kdyby to tam vůbec nebylo to je pravda.)

Přesně tak - měl jsem na mysli právě jen ten klinč. Ve sportovním karate (které já nedělám) nejsou ani ty strhy/hody, ale to je mi docela jedno. V prvním plánu mě zajímá jednoduchost/účinnost, tedy poměr cena/výkon.
RUNAR píše:Úplně jedno je co v nějakým systému všechno je platí jenom to co se tam pořádně trénuje

Tak, tak. Když to funguje, nazývej to, jak chceš. Von to věděl už ten Čeksbír...

Ale v napr. okinavskom karate klince su a velmi podobne klincu z Muay Boran+uchopy za kimono a z toho techniky strhov a zhodov,videl som vyukovku od Higaonu a tam robil pekne paradicky z klinca,+doplnene o spinave techniky do oci,ohryzku a guli :wink:
napr. tu je zaujimavy dril z okinawan karaca http://www.youtube.com/watch?v=LnT-l6Gh1Jg
Naposledy upravil marcelo dne stř 08. říj, 2008 18:18, celkově upraveno 2
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 08. říj, 2008 17:56

Jasan že to v Karate je, záleží ale na stylu.
V goju ryu bude toho boje na blízko a klinčů víc.

V dobrým Shotokanu se taky učí bojovat na blízko a strhy, hody a různý figle.
Ale když se to pořádně NECVIČÍ (to jako taky já) tak se TO JAKSI NEUMÍ :D
A v rukavicích je to zase trochu (né úplně) jiný.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Alkampf Sport Jiu-jitsu Open 2008

Příspěvekod player » stř 08. říj, 2008 19:40

Nechcu zakladat novy topic, tak to prsknu sem.

http://www.tigerteam.cz/akce.html

11.10.2008.Nejedete nekdo?Hodlam se prihlasit na fighting.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 08. říj, 2008 21:19

playere od nás tam jdou kluci, některý znáš ze soboty, možná půjdou i fighting ale grappling určitě. No pro zkušenost to je dobrý ale je to light contact :wink: , ale zase s těma malejma rukavicema takže by ti to mohlo vyhovovat ... good luck
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » stř 08. říj, 2008 22:30

Toman : fajn, aspon nejake znamejsi tvare.Ja uz jsem to pred nakym rokem prubnul, ale desne me sralo, ze po zachyceni treba jen rukavu jedne ruky se nesmi dat uder(tezce nelogicke), tenkrat jsem to projel prave diky nekolika napomenutim za "faul" :?
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod masta_FN » stř 08. říj, 2008 22:56

Jox: Hale nedá mi to, můžeš prosím vysvětlit to moje srandovní šilhání?

Ukrop: Dont worry be happy, dneska už jsem po ringu proháněl Pandu, vše se zdá ok. Ještě uvidím jak bude rameno držet až mě Pandův brácha bude v pátek lámat do kozelce na zemi :))

Luen: Taky mi bylo ctí, ten pokec na afterparty mi pomoh lecos pochopit a v to jsem doufal. Až se dám pořádně dokupy (aka. zhubnu aspon dalších 15 kg) tak vemu náký kluky od nás a zajdem se s váma poprat pokud bude zájem :)

XieXie: Do mě furt někdo kope, klidně se někdy stav v xgymu a můžeš mě seřezat, pravděpodobně zavedem nedělní tréninky zaměřený jen na sparringy, když tak dám vědět :)

Jinak Panda je správnej, dneska jsem ho trénoval (aka příprava na příští rok na Ukropa) a naučim ho pár technik a hned je suveréně na všechny zkouší při sparringu, akorát že hluboký duckingy nejsou při thaiboxu ideální zjistil až praxí :)))

Ad klinče :) http://www.youtube.com/watch?v=HQy3IGkDYyg můj vzor, další komentáře netřeba
masta_FN
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod luen » stř 08. říj, 2008 23:22

masta_FN píše:Luen: Taky mi bylo ctí, ten pokec na afterparty mi pomoh lecos pochopit a v to jsem doufal. Až se dám pořádně dokupy (aka. zhubnu aspon dalších 15 kg) tak vemu náký kluky od nás a zajdem se s váma poprat pokud bude zájem :)

Budeme jen radi, cizi masicko je vitano v kazdem klubu, takze muzeme dat i nejakou pravidelnejsi vymenu (prez SZ dohodneme dny a cas) :wink: Klub kam jsme chodili se nejak rozprchnul ... uz jsme se o tom dali rec na party 8)

2all: Vzhledem k tomu, ze tady nikdo neprotestoval, proti uverejneni fotek ze Setkání BU.cz vol.3. Tak jsem zatim co spite udelal foto galerku u nas na webu:

http://cfwckt.org/?q=category/image-gal ... -bucz-vol3

Popr. poslete dalsi foto a nebo i videa ...

PS: pokud si nekdo preje byti odstranen/a napiste SZ :wink: 8) Playere pokud chces byt uveden jako autor fotek, tak pisni (dam to do popisu) :wink: 8)
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 09. říj, 2008 6:49

player píše: tenkrat jsem to projel prave diky nekolika napomenutim za "faul" :?

Nezlob se na mne ale myslím, že to za "faul" projedeš znova :lol:
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 09. říj, 2008 8:38

Héj ..........na těch fotkách se i Ukrop tváří dost zuřivě :)
Playere ty jsi snad fotil jenom to druhý kolo ty uličníku :D

No nic, jsou i fotky Tysona, Lewise, Klitchků, Hoosta, Hariho, LeBannera, Sefa, Aertse jak prohrávaj že :D Takže tímto jsem se neoddiskutovatelně zařadil mezi ně 8) :D

P.S: Jen se smějte posměváčci, vysměváčci :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé