prakticke vyuzitie BU

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod vejmrdek » ned 14. bře, 2004 12:37

2 Vaclav: Prosim tě¨, hlavně se z tech vrhacích nožů neudělej. Sou dobrý možná na dálku a eště to s nima musíš sakra umět. Chtěl mych vidět co by dělal dement s nožejčkama kdych na něj vytahl stříkačku a prostřelil sem obě kolena a pak mu nasral na záda. Asi by byl trošku vyvalenej!!!
vejmrdek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Vaclav » ned 14. bře, 2004 20:40

vejmrdku, uz jsem .. (LOL = lot of laught = mnoho smichu)

Hmm vytahl by jsi zbran a prostrelil mu obe kolena, mel jsi vubec nekdy zbran v ruce? Asi ne, co ? :?:

Vis, jen tak lehce zbran nevytahnes :!: a neodjistis :!: , aby jsi byl rychlejsi nez utocnik :), :idea: doporucuje se 8 m zona na obranu se zbrani a to se jeste pocita ze o tom vis a budes utikat na obranu :), tak nevim kdo by byl rychlejsi jestli ty se svoji strikackou nebo ja s vrhacimi nozi ci s cimkoliv jinym, ba i s kopem.

Ale to je jedno... :D
Vaclav
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Vaclav » ned 14. bře, 2004 20:40

vejmrdku, uz jsem .. (LOL = lot of laught = mnoho smichu)

Hmm vytahl by jsi zbran a prostrelil mu obe kolena, mel jsi vubec nekdy zbran v ruce? Asi ne, co ? :?:

Vis, jen tak lehce zbran nevytahnes :!: a neodjistis :!: , aby jsi byl rychlejsi nez utocnik :), :idea: doporucuje se 8 m zona na obranu se zbrani a to se jeste pocita ze o tom vis a budes utikat na obranu :), tak nevim kdo by byl rychlejsi jestli ty se svoji strikackou nebo ja s vrhacimi nozi ci s cimkoliv jinym, ba i s kopem.

Ale to je jedno... :D
Vaclav
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod vejmrdek » ned 14. bře, 2004 21:00

Ty chudáčku mohl bys kopak a házet ty svoje hračky od rána do večera. Až by si se válel na zemi a měl místo kolem rozmasírovanou kašičku vona by tě ta prdel přešla. A pak by přišel muj triumf, sraní na záda. Neboj nezapoměl sem, moje hovno by se mezi tvýma lopatkama náramně vyjímalo. Takže si jdi lízat prdel někam jinam a neser mě nebo někdy pujdem vyzkoušet jak umíš kopat a házet nože proti pistoli ty hovne. Klidně můžeš dělat oboje najednou!!!! ČURÁKU!!!!!!!!!!!!!!
vejmrdek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bojovaumeni.cz » pon 15. bře, 2004 8:22

navzdory nechuti k jakekoliv cenzure diskuznich for bojovaumeni.cz je treba rici - ceho je moc, toho je prilis. vsechny sproste a nechutne vylevy pubertalnich jedincu, nesouvisejici s tematikou bojovych umeni, budou mazany. jdete se prosim realizovat na servery jineho zamereni, prosim.

redakce bojovaumeni.cz
bojovaumeni.cz
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod MiQing » pon 15. bře, 2004 9:32

Nemaj náhodou vyšinutý jedinci, co jsou někde zavřený, k dispozici Internet? ...
I když občas asi umí nazývat věci pravými jmény - viz jeho přezdívka tady ;-)
M.
MiQing
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » pon 15. bře, 2004 11:06

Já bych ho neřešil,to nemá cenu :!: :!:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pon 15. bře, 2004 12:27

Je bojové umění - fyzické - tedy přímo techniky těla - údery, kopy, bloky, totéž se zbraněmi. Je i bojové umění mysli - strategie a plánování. Co myslíte, že je využitelnější a praktičtější v dnešní době, kdy za facku chlapovi, co obtěžuje vaši holku, jdete k soudu ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 15. bře, 2004 12:45

Toť otázka??!! :oops: :oops:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PrayingMantis » pon 15. bře, 2004 13:00

andromeda píše:Je bojové umění - fyzické - tedy přímo techniky těla - údery, kopy, bloky, totéž se zbraněmi. Je i bojové umění mysli - strategie a plánování. Co myslíte, že je využitelnější a praktičtější v dnešní době, kdy za facku chlapovi, co obtěžuje vaši holku, jdete k soudu ?

Nejpraktičtější řešení v dnešní době bude asi nemít holku. :-)
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 15. bře, 2004 13:19

Nebo pomstu naplánovat,počkat až dotyčnej půjde na wc(nebo jinam,kde budete jen vy dva) a tam mu to psychologicky vysvětlit.... :lol: :lol: :lol:

(fujtajbl,já jsem ale hnusně agresivní :lol: :lol: )
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 15. bře, 2004 13:37

Hmmm, to me vzdycky zajimalo, jaky je vztah "davani facek kolemjdoucim" ke vsem ten recem o neagresivite a nebojovani, ktere udajne tradicni BU rozvijeji....Vazne.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 15. bře, 2004 13:48

Tohle nebylo míněno vážně.....ovšem přečteš-li si příspěvek Andromedy...má sakra pravdu.V tom našem absurdistáně to tak,bohužel,chodí.Jak bys mu odpověděl Ty?
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod vejmrdek » pon 15. bře, 2004 14:28

Všem chudákům co mě uráželi: Jděte do *** vy hromady ***.
4 Vaclav: To musíš bejt teda do *** dobrej bojovník když v situaci kdy ti jde o život nemáš na to vytáhnout bouchačku a vystřelit ty **. To je mi tě fakt líto ty ubohá slečinko. Udělal bys líp kdyby ses *** na bu a šel pěstovat karafiáty na zahrádku ty ***. S tebou musí být opravdu radost se poprat, nebojíš se taky náhodou do někoho praštit nebo kopnout? Vážně,ser na to ty jeden *** *** a z *** vytaženej ***, ***, ***, ***, ***, *** co má *** za ***, ty jedna *** ***, ty *** na *** starýho špinavýho bezdomovce!!!!!
vejmrdek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod vejmrdek » pon 15. bře, 2004 16:09

Kterej *** *** *** udělal místo mejch krásnejch sprostejch slov hvědičky, do ***?!?!?!?! :x :x :x :x
vejmrdek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » pon 15. bře, 2004 16:38

4 vejmrdek:Mel by ses lecit, bylo by to pro tebe to nejlepsi!!A myslim, ze i pro cely tvoje okoli!!
Pavel T.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Pestuji je :) ...

Příspěvekod Vaclav » pon 15. bře, 2004 20:30

Jo karafiaty pestuji, je to celkem dobra zalezitost mit zahradku. Takova mala relaxace spojena s drinou a potem (doporucu ji).

Jo jinak v boji kdy ti jde o zivot vetsinou zbran nevytahnes, nemas cas. Leda ze by jsi chodil s rukou na zbrani, ktera je jiz odjistena, ale to je jeste vetsi riziko nez jakykoliv jiny boj. A pokud boj na zivot uz ocekavas a vis o nem tak je lepsi jit pric nez celit necemu co ani nemuzes odhadnout.

Slecinka nejsem .. :) .. pockej radeji se presvedcim ... ne tak nejsem ;).

Jo poprat je semnou radost, prastit ci kopnout nekoho se bojim (:)) ja radeji veci resim diplomaticky a pokud to nejde, tak to radeji vzdam nez nekomu ublizit, a pak si neco vycitat kvuli blbosti. Ale kdyz je krize tak se ke mne nepriblizuj...

Na co mam srat ? Jo, prosim slusnou odpoved :).

... tak zatim ...
Vaclav
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » úte 16. bře, 2004 7:02

vejmrdek píše:Kterej *** *** *** udělal místo mejch krásnejch sprostejch slov hvědičky, do ***?!?!?!?! :x :x :x :x

Nejspíš ten, kdo ti chtěl připomenout, že jsi nicka. :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 25. bře, 2004 10:59

Máte někdo zkušenost s využitím konkrétního stylu? Já jsem boxer, asi nejsem agresivní, takže nemám "praktické" zkušenosti, ale znám případ kdy mnoholetý judista přišel o zubní kartu kvůli jednomu direktu.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 25. bře, 2004 14:24

jasan píše:Máte někdo zkušenost s využitím konkrétního stylu? Já jsem boxer, asi nejsem agresivní, takže nemám "praktické" zkušenosti, ale znám případ kdy mnoholetý judista přišel o zubní kartu kvůli jednomu direktu.

Dělal jsem kick-box a chvíli taky i muay thai. Jednou jsem byl vyzvaný jedním týpkem v hospodě, ať se jdu bít ven. Když jsem ho několikrát odmítl, tak si pro mě přišel znovu znenadání mi dal ránu a tak jsem si řekl, že to zkusím. Nakonec při boji muž proti muži, kde byl venku dost prostor se mě krom té úvodní pěsti už ani nedotkl. Stačilo pár předních levých direktů, pravý hák a žduchnutí. Když byl na zemi, ani jsem se ho nedotkl (hm, tak jako bych byl v ringu, podle pravidel :D a když se proti mě rozběhl, stačil levý front-kick a byl zas na zemi... To už pak přiběhli chlapi z hospody a dávali nás "od sebe". Nevím, proč ale měl jsem z toho srandu, že pořád padal jak hruška... a to byl o 10cm větší, samá ruka a noha (já mám 186/90), tak jsem to ale ustál, hehe. Takže jsem kick-box využil, a to hlavně v úkrocích, krytech a počkal jsem si kdy se nekryl on, odkryl jeho slabá místa ve zlomku několika vteřin a de-facto jej ihned uzemnil a zpacifikoval... Nikdy jsem nebyl příznivec bitek ve stylu: kolenem mezi nohy, popelníkem do hlavy atd.... :twisted:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...