Stretnutie bu.cz vol. 2

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Už hledáte výmluvy???

Příspěvekod lukaskon » stř 05. zář, 2007 11:58

Tak mám takový pocit, že už to otáčíte a začínáte se vymlouvat. Je jasné, že boxerů tam bude minimum a možná jen já. Tím pádem bude spoustu místa pro jiné techniky (jasně zatím to vypadá omezeno podlahou). Je mi jasné, že se mnou asi mnoho z vás boxovat chtít nebude, ale já jsem tam abych se i něco přiučil (pokud si najdu čas přijít) a ne abych si zvyšoval ego. Proto zkusím rád i ostatní BS či BU pokud bude vše v přátelských mezích. Sakra lidi nehledejte si výmluvy a raději sežeňte to skládací tatami (ať nikdo nehledá výmluvy) nebo to udělám snad já (a to nemám vůbec kontakty v tomto oboru).
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Už hledáte výmluvy???

Příspěvekod cudles » stř 05. zář, 2007 12:03

lukaskon píše:Tak mám takový pocit, že už to otáčíte a začínáte se vymlouvat. Je jasné, že boxerů tam bude minimum a možná jen já. Tím pádem bude spoustu místa pro jiné techniky (jasně zatím to vypadá omezeno podlahou). Je mi jasné, že se mnou asi mnoho z vás boxovat chtít nebude, ale já jsem tam abych se i něco přiučil (pokud si najdu čas přijít) a ne abych si zvyšoval ego. Proto zkusím rád i ostatní BS či BU pokud bude vše v přátelských mezích. Sakra lidi nehledejte si výmluvy a raději sežeňte to skládací tatami (ať nikdo nehledá výmluvy) nebo to udělám snad já (a to nemám vůbec kontakty v tomto oboru).

Tak nevím jestli teď nereaguješ na mne,ale výmluvy to rozhodně nejsou... :roll: Ať někdo zpochybní mé důvody,pak mohu uvažovat o účasti
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 05. zář, 2007 12:10

Chrobi píše:Chci se zeptat, je-li setkani otevreno jen diskuterum. Ja jsem sice spis jen ctenar zdejsiho fora, ale stejne mam 29. uz dlouho domluvene vzdelavani v min bolestivym oboru :)
Mam ale jeste jednoho taekwondaka, ktery by o podobny pratelsky pomereni sil stal, zdejsi forum, ale ani necte.
Vadilo by to Luene?

Nevidim v tom problem ... pokud je kamarad taekwondak v pohode a nema "brouka" v hlave, tak at dorazi :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 05. zář, 2007 12:19

cudles píše:Tak jsem zavrhl plán zůčastnit se...na základě pročtení diskuzí na téma aikidó,bych vam tam zrejme nebyl k nicemu,az na moznost box.pytle,a tzv. cumily neberete,takze nejsem asi vítán :wink:

Pokud se chces aktivne ucastnit, tak v tom zadny problem nikdo nevidi ... at me nekdo opravi, jestli se pletu ...
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 05. zář, 2007 12:47

4ukropcany:jestli mi chces dokazovat ze mi to nefunguje,tak to uz bohuzel nemusis :evil: mozna tak akorat zabouchat si,zakopat,bez technik,ale udery kopy jsme jeli jen okrajove a obcas :? ale nevim jak je to s tim terminem,koncem zari nastupuju na vejsku
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 05. zář, 2007 12:57

luen píše:
cudles píše:Tak jsem zavrhl plán zůčastnit se...na základě pročtení diskuzí na téma aikidó,bych vam tam zrejme nebyl k nicemu,az na moznost box.pytle,a tzv. cumily neberete,takze nejsem asi vítán :wink:

Pokud se chces aktivne ucastnit, tak v tom zadny problem nikdo nevidi ... at me nekdo opravi, jestli se pletu ...[/quote

Jde o to,jak bych se do sparringu zapojil....techniky bych asi nevyuzil,a udery a kopy jsme cvicili jen obcas,takze sparring by byl se mnou kratky :roll: o fyzicce nemluve,ta neni :?
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 05. zář, 2007 12:57

cudles píše:4ukropcany:jestli mi chces dokazovat ze mi to nefunguje,tak to uz bohuzel nemusis :evil: mozna tak akorat zabouchat si,zakopat,bez technik,ale udery kopy jsme jeli jen okrajove a obcas :? ale nevim jak je to s tim terminem,koncem zari nastupuju na vejsku

A neni nahodou to bouchani a kopani prave ta technika? Tak nevim, ale u nas na wing chun to prave takhle vnimame :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: To: Player

Příspěvekod player » stř 05. zář, 2007 13:00

lukaskon píše:Tak promiň ale pokud míníš přátelský sparing vést tímto směrem pak by tam měla být také připravená sanitka. Snad nechceš, abych sparoval v pytlovkách :-) Neříkám, že by se to stalo, ale byla by tu velká pravděpodobnost zlomených nosů, čelistí a žeber.
Myslel jsem a pevně v to doufám, že to bude přátelský sparing a k němu prostě rukavice o velikosti 14oz patří. Já přistoupím i na další věci, ale jelikož jsem v přípravě na duel o MS tak nebudu brát lowkicky, lokty, kolena a už vůbec ne boj na zemi.
Zajímalo by mě jak si na tohle přišel? To chceš lehce sparovat v pytlovkách? Není lepší si vzít 14 a občas pustit aspoň částečnou ránu?

Pokud jde o sparing s nejakym "sportovcem", jsme predem s miren s tim, ze vzdycky to bude problem.
Znamena snad, ze kdyz mam pytlovky, ze dam nakou delovku, nebo co se nohou tyce, tak ze kopu na plno ci co?Pro me je daleko prinosnejsi technictejsi sparing.Hnedle to vysvetlim.Pokud se ti dostanu pres ruce a dostanes tecku do cela, budes to brat jako tvoji chybu nebo je zapotrebi, abys dostalal do hlavy takovou ranu, ze se ti udelaj mzitky pred ocima apod.?
Bohuzel mam takovou zkusenost, ze u sportovcu tomu jinak neni, tzn. ze dokavad nedostanou tu zminenou delovku, tak si hrajou jakoby nic.Tam pak je samozrejme problem toto sloucit, me osobne pro me sebezdokonalovani staci, kdyz bys mi dal jen obycejnou lehkou facku.I toto je pro me znameni, ze kryt, ustup, atd. selhalo.
Dalsi vec jsou ony rukavice.Nosis je bezne na sobe, kdyz des ven, kdez se des bavit nekam do podniku?Asi ne vid.Nebo jinak.Budu cvicit sport, kde bude bezne mit na hlave tvrdou helmu, pancir na celem tele, zkratka takovej novodobej rytir.A vsem bych vam to cpal, ze jinak nesparuju, pac co kdyby sme si nahodou ublizili, zeo.
Mozna by ses Lukasi asi divil, jak snado se da pres ruce, ktere na sobe nemaj ty sportovni bambule, prejit a dat zasah.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » stř 05. zář, 2007 13:36

Ja myslim, ze se nam to tady trochu zvrhlo v diskuzi o kterou nikdo nestoji :( Tohle vsechno si muzeme rici po akci a vsechny reci typu "coby, kdyby ..." budou asi vetsimy argumenty po sparingu :lol: Ja tohle jako argumentovani nemam rad, neb je o nicem :wink: Mnohokrat jsem slysel jak by to chodilo, kdyby ... no a stacilo par "vymen" a bylo po teoretizovani ...

Tohle vlakno je o domluve na takovou akcicku, tak proc uz predem predjimat vysledky :?:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 05. zář, 2007 13:46

ukropcany píše:
cudles píše:4ukropcany:jestli mi chces dokazovat ze mi to nefunguje,tak to uz bohuzel nemusis :evil: mozna tak akorat zabouchat si,zakopat,bez technik,ale udery kopy jsme jeli jen okrajove a obcas :? ale nevim jak je to s tim terminem,koncem zari nastupuju na vejsku
No neviem ako si pochopil môj príspevok, ale rozhodne nebol myslený tak, že Ti chcem niečo dokazovať... vôbec neviem kto si, nikdy som sa s Tebou do konfliktu nedostal a či tam budeš, alebo nie, to mi je celkom ľahostajné. Mojim príspevkom som sa snažil povedať to, že aj ľudia, ktorí sa necítia sú vítaní. Aj keď teraz keď tak na to kukám to mohlo vyznieť blbo... :? sorry... :oops:

Mas pravdu ze to tak vypada,ale zrejme jsem to spatne pochopil...rukavice a podobne chranice nemam :oops: platí pořád 29.zari?pokud bude mozno,dostavim se,ale predem rikam,delal jsem jen aikido,a fyzicku nemam :oops:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Pro Playera

Příspěvekod lukaskon » stř 05. zář, 2007 13:54

My se nějak pořád nemůžeme pochopit. Prostě mi nejde přes srdce, že chceš bouchat pětsí v pytlovkách. Chápu, že půjdeš lehce, ani já s tím nemám problém, ale vždy se může stát nějaká chyba, omyl a nebo to prostě může uletět ... to vše bez špatného úmyslu.
Trénuju raději v helmě s lícnicema, chráničem zubů a 14 či 16oz, protože podlě mě je přínosnější se mydlit o stošet, než chrát na techniku. Tu si řeším na lapech, při stínovým před zrcadlem a podobně. Stejně nemám v úmyslu se u Luena řezat, ale občas pustit na pupek či hlavu silnější úder (třeba na 70%) nikoho nezabije a nepošle k zemi.
Je jasné, že za rukavice se sportovec schová trochu více, ale viděl si nějaký profesionální zápas v boxu??? Tak se jede bez helmy, do půl těla a často jen v 8oz rukavicích, které mají k pytlovkám blízko. Takže o schovávání bych moc nemluvil.
Jinak je také dost problém, že hodně úderů, které skrz kryt projdou jsou neškodné, pokud to dobře chápu ty bereš každý který projde jako velkou chybu, ale tak to přeci není. Málo který z nich by soupeře poslal k zemi, musel by být přesný. Mě osobně vadí pouze údery na bradu. Do nosu či do čela je to relativně neškodné ...
Jinak já se na ulici vždy konfliktům vyhýbám a tak se něco občas stane jednou za rok a naposledy jsem byl na zemi v osmi letech. Přesto se neperu na ulici v rukavicích? Za co jsem se tedy schovával?

Myslím, že naši výměnu názorů nejsme schopni ukončit. Jistě by bylo nejlepší si o tom promluvit osobně, snad se potkáme u Luena. Třeba pak vyjde na jevo, že jsme nepochopili jen svoje argumenty :-)
Lukáš Konečný
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Téma

Příspěvekod lukaskon » stř 05. zář, 2007 13:57

Zareagoval jsem dřív než napsal Luen, ale psal jsem to dlouho, Omluva a myslím, že Luen má pravdu. Toto téma je ohledně domluvy srazu a všech podrobnostech. Pokecáme na fleku
Lukáš Konečný
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » stř 05. zář, 2007 14:07

Zadne boxerske rukavice nemaj k rukavicim ala MMA blizko.Uz jen proto, ze v tech debil...pardon, hloupych rukavicih trci naprosto nesmyslne palec dopredu.Uz z toho duvodu se jim velkym obloukem vyhybam.

Zapasu v boxu sem videl opravdu dost, dokonce i na tebe sem se jel do T-mobile areny mrknout;)
Ale jiste se mnou budes souhlasit, ze jediny kryt v boxu je prilepit si boxerky na celo.Zadny jiny sem nezaznamenal.Zkus si tohle bez rukavic.Ring a nesportovni chovani bez chranicu jsou uplne, ale uplne o necem jinem.A ja nejak nemam zajem jit se pomerovat v tom, jakej sem "boxer".
Muj ucitel tohle ukazoval Krajovi, s kterym se zna moc dobre, koukal na to s podivem, padl i navrh sparingu, muzes hadat, jak to dopadlo.A predpokladam, ze Rudolf je ve vyssi vahovce jak ty.

Takze bych se chtel na zaver zeptat ,jestli prijede nekdo, kdo pristoupi na sparing v prstovych rukavicich, abych nejezdil zbytecne a nezabiral tak drahocene misto na place;)
PS:kdo byl v loni, tak snad muze potvrdit, ze to v tech prstovkach jde i bez zraneni.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Už hledáte výmluvy???

Příspěvekod TF » stř 05. zář, 2007 15:01

lukaskon píše:Tak mám takový pocit, že už to otáčíte a začínáte se vymlouvat. Je jasné, že boxerů tam bude minimum a možná jen já. Tím pádem bude spoustu místa pro jiné techniky (jasně zatím to vypadá omezeno podlahou). Je mi jasné, že se mnou asi mnoho z vás boxovat chtít nebude, ale já jsem tam abych se i něco přiučil (pokud si najdu čas přijít) a ne abych si zvyšoval ego. Proto zkusím rád i ostatní BS či BU pokud bude vše v přátelských mezích. Sakra lidi nehledejte si výmluvy a raději sežeňte to skládací tatami (ať nikdo nehledá výmluvy) nebo to udělám snad já (a to nemám vůbec kontakty v tomto oboru).

sakra chlapi přeci nám nebude Lukáš Konečný schánet tatami on by měl být spíš něco jako aktivně zůčastněný čestný host nebo se snad pletu? :wink:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » stř 05. zář, 2007 17:12

2 player...it will be my pleasure vzít si na tebe graplingovky :wink: , ale počítej s tím že ještě na fleku hodíme řeč ohledně toho strhávání na zem a chození po kolenou tady už nechci vířit vody :)
2 all...prosím přátelé, až příjdeme tak se domluvímě a zahrajem si podle pravidel a jakých se domluvíme aby nám to bylo příjemné a něco přineslo, posledně jsem se domluvili všichni nevidím důvod proč by měl být tentokrát problém...
Navrhuji vlákno zamknout a uzavřít, s tím že poslední přísěvek bude tvořit datum,čas a místo jako posledně, ať to má vypovídajíví hodnotu...a o těchhle ostatních věcech (striking versus grapling na betonu, rukavice versus ne rukavice) se můžeme bavit v jiných thredech, koneckonců proč se nebavit od toho je to diskuzní forum, jen navrhuji jinde...
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TF » stř 05. zář, 2007 18:22

plně souhlasím :wink:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Vybavení

Příspěvekod Angus » čtv 06. zář, 2007 7:00

lukaskon píše: Budu mít 14 nebo 16 oz a můžu klidně nějaký dovalit na zapůjčení.

Bylo by super, kdybys vzal nějaké na zapůjčení. Dělám vše, abych se na akci dostal, pravděpodobnost mé účasti vzrostla z 0% už asi na 10% :cry: , ale pokud by mi to vyšlo, potřeboval bych nějaké půjčit.
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » čtv 06. zář, 2007 7:03

player píše:Takze bych se chtel na zaver zeptat ,jestli prijede nekdo, kdo pristoupi na sparing v prstovych rukavicich, abych nejezdil zbytecne a nezabiral tak drahocene misto na place;)

Pokud bych přijel, tak bez problémů, vyhovuje mi to tak více.
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Rukavice na půjčení

Příspěvekod lukaskon » pát 07. zář, 2007 11:56

Pokud se dostavím (doufám že jo) tak můžu vzít věci na půjčení. Mám toho spoustu po sobě použitýho i novýho :-)
Lukáš Konečný
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 08. zář, 2007 19:15

koukám,koukám...co ten sparring se zbraní???Platí or not??? Do bambulí asi nepůjdu.....zaspárovat jo,ale nevím,jestli bych box.rukavici na svou levačku vůbec navlík...levou ruku prostě v pěst nesevřu(a není to výmluva,prostě fakt).
Podlaha neva.....když padnu blbě,bolí to stejně......hlavně mne ale zajímá to poměření se zbraní....budete někdo chtít????Dotáh bych si svůj cvičnej kord a jsem svolnej k různým zvěrstvům..... :wink: :twisted:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé