lukaskon píše:Tak mám takový pocit, že už to otáčíte a začínáte se vymlouvat. Je jasné, že boxerů tam bude minimum a možná jen já. Tím pádem bude spoustu místa pro jiné techniky (jasně zatím to vypadá omezeno podlahou). Je mi jasné, že se mnou asi mnoho z vás boxovat chtít nebude, ale já jsem tam abych se i něco přiučil (pokud si najdu čas přijít) a ne abych si zvyšoval ego. Proto zkusím rád i ostatní BS či BU pokud bude vše v přátelských mezích. Sakra lidi nehledejte si výmluvy a raději sežeňte to skládací tatami (ať nikdo nehledá výmluvy) nebo to udělám snad já (a to nemám vůbec kontakty v tomto oboru).
Chrobi píše:Chci se zeptat, je-li setkani otevreno jen diskuterum. Ja jsem sice spis jen ctenar zdejsiho fora, ale stejne mam 29. uz dlouho domluvene vzdelavani v min bolestivym oboru![]()
Mam ale jeste jednoho taekwondaka, ktery by o podobny pratelsky pomereni sil stal, zdejsi forum, ale ani necte.
Vadilo by to Luene?
cudles píše:Tak jsem zavrhl plán zůčastnit se...na základě pročtení diskuzí na téma aikidó,bych vam tam zrejme nebyl k nicemu,az na moznost box.pytle,a tzv. cumily neberete,takze nejsem asi vítán
luen píše:cudles píše:Tak jsem zavrhl plán zůčastnit se...na základě pročtení diskuzí na téma aikidó,bych vam tam zrejme nebyl k nicemu,az na moznost box.pytle,a tzv. cumily neberete,takze nejsem asi vítán
cudles píše:4ukropcany:jestli mi chces dokazovat ze mi to nefunguje,tak to uz bohuzel nemusismozna tak akorat zabouchat si,zakopat,bez technik,ale udery kopy jsme jeli jen okrajove a obcas
ale nevim jak je to s tim terminem,koncem zari nastupuju na vejsku
lukaskon píše:Tak promiň ale pokud míníš přátelský sparing vést tímto směrem pak by tam měla být také připravená sanitka. Snad nechceš, abych sparoval v pytlovkáchNeříkám, že by se to stalo, ale byla by tu velká pravděpodobnost zlomených nosů, čelistí a žeber.
Myslel jsem a pevně v to doufám, že to bude přátelský sparing a k němu prostě rukavice o velikosti 14oz patří. Já přistoupím i na další věci, ale jelikož jsem v přípravě na duel o MS tak nebudu brát lowkicky, lokty, kolena a už vůbec ne boj na zemi.
Zajímalo by mě jak si na tohle přišel? To chceš lehce sparovat v pytlovkách? Není lepší si vzít 14 a občas pustit aspoň částečnou ránu?
ukropcany píše:No neviem ako si pochopil môj príspevok, ale rozhodne nebol myslený tak, že Ti chcem niečo dokazovať... vôbec neviem kto si, nikdy som sa s Tebou do konfliktu nedostal a či tam budeš, alebo nie, to mi je celkom ľahostajné. Mojim príspevkom som sa snažil povedať to, že aj ľudia, ktorí sa necítia sú vítaní. Aj keď teraz keď tak na to kukám to mohlo vyznieť blbo...cudles píše:4ukropcany:jestli mi chces dokazovat ze mi to nefunguje,tak to uz bohuzel nemusismozna tak akorat zabouchat si,zakopat,bez technik,ale udery kopy jsme jeli jen okrajove a obcas
ale nevim jak je to s tim terminem,koncem zari nastupuju na vejsku
sorry...
lukaskon píše:Tak mám takový pocit, že už to otáčíte a začínáte se vymlouvat. Je jasné, že boxerů tam bude minimum a možná jen já. Tím pádem bude spoustu místa pro jiné techniky (jasně zatím to vypadá omezeno podlahou). Je mi jasné, že se mnou asi mnoho z vás boxovat chtít nebude, ale já jsem tam abych se i něco přiučil (pokud si najdu čas přijít) a ne abych si zvyšoval ego. Proto zkusím rád i ostatní BS či BU pokud bude vše v přátelských mezích. Sakra lidi nehledejte si výmluvy a raději sežeňte to skládací tatami (ať nikdo nehledá výmluvy) nebo to udělám snad já (a to nemám vůbec kontakty v tomto oboru).
lukaskon píše: Budu mít 14 nebo 16 oz a můžu klidně nějaký dovalit na zapůjčení.
player píše:Takze bych se chtel na zaver zeptat ,jestli prijede nekdo, kdo pristoupi na sparing v prstovych rukavicich, abych nejezdil zbytecne a nezabiral tak drahocene misto na place;)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník