cohen píše:toddb: super, 5min/km je super tempo na 15km, to by som hadam bral aj ja.rozlucku som prezil, aj ked teda uz som sa citil aj lepsie, ako na dalsi den po prebudeni.
vcera 10km v tempe 6min na km pri priemerke 145bpm. po behu som este citil unavu z oslavy
![]()
ucrop: nikam sa neponahlaj, daj si este tyzden, pretek uz aj tak nejdes, dopraj si regeneraciu.
ukropcany píše:My dnes 8x800m, tempo prvého 4:14 a napostupne k 3:28, no, nôžky celkom cítim...V nedeľu chcem skúsiť opäť 28, tak snáď som to moc neprehnal..
ukropcany píše:Tak držím palce páni! Ja som furt behu neschopný, síce veselo v robote makám, ale mám fajnový vlhký kašel...Ale mám aj dobrú správu, aj bez športu som sekol za posledný mesiac 4 kilá dole, takže dnes 83,8
Uvidím, či to pôjde dole aj ďalej...
toddb píše:Já za poslední 3 měsíce shodil 4 kg, z 92 na 88 a chci ještě tak 2 kg. V sobotu jsem natěšenej, pánové
ukropcany píše:Neboj, nestratím, nejaký špek tam stále je...![]()
Čo sa týka tempa na 800 m, tak nemám ttam chybu - to som písal tempo, nie čas. Čas som mal najlepší 2:54 a najhorší (prvý, rozbehový) 3:10.
Páni, držím palce a schopnosť nastaviť a udržať správne tempo. Cohen - od Teba očakávam report do hodiny po dobehu!!!
cohen píše:ukropcany píše:Neboj, nestratím, nejaký špek tam stále je...![]()
Čo sa týka tempa na 800 m, tak nemám ttam chybu - to som písal tempo, nie čas. Čas som mal najlepší 2:54 a najhorší (prvý, rozbehový) 3:10.
Páni, držím palce a schopnosť nastaviť a udržať správne tempo. Cohen - od Teba očakávam report do hodiny po dobehu!!!
Jaaaj, tempo na kilometer, prehliadol som, to uz sedi lepsie (3:28 vs. 4:20)Report bude, ak este hodinu po dobehu budem zit a budem schopny komunikovat.
Vsetci z mojho okolia co bezia polmaraton mi hovoria, ako sa nan tesia. Do kelu, tiez by som sa tesil, keby som siel bezat polmaraton!
toddb píše:cohen píše:ukropcany píše:Neboj, nestratím, nejaký špek tam stále je...![]()
Jaaaj, tempo na kilometer, prehliadol som, to uz sedi lepsie (3:28 vs. 4:20)Report bude, ak este hodinu po dobehu budem zit a budem schopny komunikovat.
Vsetci z mojho okolia co bezia polmaraton mi hovoria, ako sa nan tesia. Do kelu, tiez by som sa tesil, keby som siel bezat polmaraton!
Najednou je půlka docela krátká vzdálenost, co?:)) ...
ukropcany píše:4toddb - tak to grratulujem, to je skoro 5kové tempo! Ako dobehla Tvoja krajšia polovička?
toddb píše:ukropcany píše:4toddb - tak to grratulujem, to je skoro 5kové tempo! Ako dobehla Tvoja krajšia polovička?
Ahoj, díky, na konci jsem toho měl plný zuby, ale přinutil jsem se vůlí, jinak 12 km se mi běželo lehce a v pohodě, pak bohužel krize až do konce.
Přítelka klasicky skvěle: 1:37 něco, doběhla opět asi 80 mezi ženami celkově, vloni na Birell GP 10 km Praha byla za 44 minut snad dokonce dvacátá celkově. edit mezi ženami samozřejmě. Kdyby trénovala pořádně, tak bude běhat pod 1:30.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků