Beh ?

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Re: Beh ?

Příspěvekod toddb » úte 24. bře, 2015 17:46

Já mám poslední půlrok 538 km. Myslím, že do maratonu dám ještě dalších 100 km. O cca 60-70 km jsem přišel vinou nejrůznějších nachlazení.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 24. bře, 2015 17:50

cohen píše:toddb: super, 5min/km je super tempo na 15km, to by som hadam bral aj ja. :D rozlucku som prezil, aj ked teda uz som sa citil aj lepsie, ako na dalsi den po prebudeni. :D vcera 10km v tempe 6min na km pri priemerke 145bpm. po behu som este citil unavu z oslavy :evil:
ucrop: nikam sa neponahlaj, daj si este tyzden, pretek uz aj tak nejdes, dopraj si regeneraciu.

Nejlepší čas byl 53:50. Moje tempo na km bylo 5:07, bohužel jsem nebyl ve své kůži, teď už jsem ale ok a nemůžu se dočkat soboty - pražský půlmaraton, konečně musím zlomit 1:50!
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » stř 25. bře, 2015 9:08

ukropcany píše:My dnes 8x800m, tempo prvého 4:14 a napostupne k 3:28, no, nôžky celkom cítim... :lol: V nedeľu chcem skúsiť opäť 28, tak snáď som to moc neprehnal.. :lol:

Spatne som nieco hladal a uvedomil si, ze mam vlastne rovnaky treningovy cas na 800-vku ako ty, to je co za haluz?? Nemas tam chybu?
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » stř 25. bře, 2015 9:19

ukropcany píše:Tak držím palce páni! Ja som furt behu neschopný, síce veselo v robote makám, ale mám fajnový vlhký kašel... :? Ale mám aj dobrú správu, aj bez športu som sekol za posledný mesiac 4 kilá dole, takže dnes 83,8 8) Uvidím, či to pôjde dole aj ďalej...

toddb je naficany ako drak, vystreli ako gulka z kalasnikova a zastavi ho az cielova paska :twisted:
4 kila za mesiac?? ved sa stratis! :D stravu si nejako extra nekontrolujem, takze vaha dnes rano 81,3. vcera som si dal poslednu 7micku za 42 minut a kedze sa mi trochu nakumulovala unava (trochu som sa na kamosovej rozlucke rozflakal), dnes uz zacinam oddych, zajtra polovicny trening s kettlami, pozajtra nejake easy zhyby, inac len trening mobility, rozhybanie panvy, single leg deadlifty, armbar. a som zvedavy, ci sa u mna prejavi efekt preplnenia energetickych zasob ;)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » stř 25. bře, 2015 12:36

Já za poslední 3 měsíce shodil 4 kg, z 92 na 88 a chci ještě tak 2 kg. V sobotu jsem natěšenej, pánové :D
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » stř 25. bře, 2015 13:52

toddb píše:Já za poslední 3 měsíce shodil 4 kg, z 92 na 88 a chci ještě tak 2 kg. V sobotu jsem natěšenej, pánové :D

v nedelu bude v bratislave asi prsat. trochu moze, ale nie vela, to by sa mi nepacilo, behanie v mokrych teniskach nemam rad... zatial to vsak vyzera skor na vacsi, ako mensi dazd. uvidime.
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » čtv 26. bře, 2015 8:45

ukropcany píše:Neboj, nestratím, nejaký špek tam stále je... :lol:

Čo sa týka tempa na 800 m, tak nemám ttam chybu - to som písal tempo, nie čas. Čas som mal najlepší 2:54 a najhorší (prvý, rozbehový) 3:10.

Páni, držím palce a schopnosť nastaviť a udržať správne tempo. Cohen - od Teba očakávam report do hodiny po dobehu!!! :wink:

Jaaaj, tempo na kilometer, prehliadol som, to uz sedi lepsie (3:28 vs. 4:20) :D Report bude, ak este hodinu po dobehu budem zit a budem schopny komunikovat. ;) Vsetci z mojho okolia co bezia polmaraton mi hovoria, ako sa nan tesia. Do kelu, tiez by som sa tesil, keby som siel bezat polmaraton! :mrgreen:
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » čtv 26. bře, 2015 11:16

cohen píše:

Čo sa týka tempa na 800 m, tak nemám ttam chybu - to som písal tempo, nie čas. Čas som mal najlepší 2:54 a najhorší (prvý, rozbehový) 3:10.

Páni, držím palce a schopnosť nastaviť a udržať správne tempo. Cohen - od Teba očakávam report do hodiny po dobehu!!! :wink:

Jaaaj, tempo na kilometer, prehliadol som, to uz sedi lepsie (3:28 vs. 4:20) :D Report bude, ak este hodinu po dobehu budem zit a budem schopny komunikovat. ;) Vsetci z mojho okolia co bezia polmaraton mi hovoria, ako sa nan tesia. Do kelu, tiez by som sa tesil, keby som siel bezat polmaraton! :mrgreen:

Najednou je půlka docela krátká vzdálenost, co?:)) Člověk už to bere jako sprint, přeci jen ten maraton už je hodně o zkoušce charakteru. Troufám si tvrdit, že půlku zaběhne každý zdravý, alespoň trochu trénovaný člověk, dejme tomu v čase do 2:30. Maraton je sviňa... :D
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » čtv 26. bře, 2015 11:17

JInak ti, Cohene. samozřejmě přeju, ať doběhneš ve zdraví. Tipuju ti čas 3:58:45. Počasí nám oboum přeju spíše chladnější, trocha deště vůbec nevadí.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » čtv 26. bře, 2015 12:23

toddb: presne ako vravis, polmaraton by som si teraz vychutnal s radostou - a asi aj v relativne dobrom case (tesne pod 1:50 podla race precidtora) :) Na maraton mi race predictor dava 3:49:56 podla v oktobri zabehnutej desiny - ale ako si povedal, maraton je svina a toho sa drzim. Prvy maraton treba nastavit latku nizsie, aby bolo co prekonavat neskor. Cokolvek medzi 4:00 - 4:15 beriem ako obrovsky uspech a satisfakciu. ;) :mrgreen: 8)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod 60H2O » čtv 26. bře, 2015 16:32

toddb píše:
cohen píše:

Najednou je půlka docela krátká vzdálenost, co?:)) ... :D

hezký, jak je to relativní :idea:
60H2O
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod toddb » čtv 26. bře, 2015 20:25

Zkoušel jsem ten race predictor, ale nevěřím tomu ani trochu. Já vloni půlmaraton v Praze za 1:51:30, podle RP bych na maraton měl čas asi 3:53, ale finální čas jsem měl o hodinu horší! - 4:53.50...
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » pát 27. bře, 2015 8:40

Lenze ak RP je vtipny, tak toddb je este vtipnejsi, lebo mi tipol este o par sekund lepsi cas ako RP :D
Cisla uz mam doma, vcera uz montovali zabrany pri Eurovei, pripravy v plnom prude. Bezia aj dalsi traja clenovia rodiny, sice len polmaraton, ale kedze behaju este len relativne kratko, su ospravedlneni. ;)
toddb - ty si mal vyrazne horsi cas, lebo si nemal velmi natrenovane a telo ten rozdiel pozna. Race predictor nehovori, ze "takto to bude", len ukazuje maximalnu hodnotu potencialu, ktory mozes, ale nemusis vyuzit. Tam uz vela zavisi na treningu a pristupe. Preto som aj ja pomerne skepticky, pretoze poznam svoje slabiny. Natrenovane sice mam pomerne poctivo, ale neriesil som prilis stravu, neodpustil som si alkohol, regeneracia obcas pokulhavala... a najma sa uz trosku poznam, takze RP mi moze hlasit 3:49 kolko chce, ja vsak viem, ze to bude cez 4:00. ;)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gusep » pát 27. bře, 2015 10:16

cohen: drzim palce a tesim sa na report!
Gusep
Gusep
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod toddb » sob 28. bře, 2015 7:52

Cohen: Věř si trošku, sakra, chlape :lol: když říkám, že to dáš pod 4 hodiny, tak to prostě dáš. Stejně jako já dneska zaběhnu světovej čas v Praze!
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » sob 28. bře, 2015 8:45

ucrop - na mna uz taketo hecovanie vobec neplati... nastastie ;)
toddb - drzim palce, bez ako o zivot!!! :twisted:
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » ned 29. bře, 2015 3:34

1:49:24 - novy osobak, ale byl to boj.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » ned 29. bře, 2015 16:38

ukropcany píše:4toddb - tak to grratulujem, to je skoro 5kové tempo! Ako dobehla Tvoja krajšia polovička?

Ahoj, díky, na konci jsem toho měl plný zuby, ale přinutil jsem se vůlí, jinak 12 km se mi běželo lehce a v pohodě, pak bohužel krize až do konce.
Přítelka klasicky skvěle: 1:37 něco, doběhla opět asi 80 mezi ženami celkově, vloni na Birell GP 10 km Praha byla za 44 minut snad dokonce dvacátá celkově. Kdyby trénovala pořádně, tak bude běhat pod 1:30.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » ned 29. bře, 2015 16:39

toddb píše:
ukropcany píše:4toddb - tak to grratulujem, to je skoro 5kové tempo! Ako dobehla Tvoja krajšia polovička?

Ahoj, díky, na konci jsem toho měl plný zuby, ale přinutil jsem se vůlí, jinak 12 km se mi běželo lehce a v pohodě, pak bohužel krize až do konce.
Přítelka klasicky skvěle: 1:37 něco, doběhla opět asi 80 mezi ženami celkově, vloni na Birell GP 10 km Praha byla za 44 minut snad dokonce dvacátá celkově. edit mezi ženami samozřejmě. Kdyby trénovala pořádně, tak bude běhat pod 1:30.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » ned 29. bře, 2015 16:42

Ukropcany a Cohen: Nechystáte se do Olomouce na půlmaraton? Cohen: Jak jsi dopadl?
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně