Gino píše:RUNAR píše:Jinak tohle je těžký, jestli se do něčeho montovat nebo ne, je to hodně riskantní a může to dopadnout i hodně špatně navíc nikdy nevíte jestli to tomu "napadenýmu" náhodou nepatří.
Těžko říct jestli neni lepší řešit jenom ty případy kdy jde o blízké osoby.Ale já jsem docela montér

, když vidim že na to mám a neni to hustá přesila tak přiložim ruku k dílu.
A jak řikám brutální "nefér" metody jsou pouliční základ.
Ja jsem taky "monter" a bohuzel i v pripadech, kdy na to nemam
Ale kdyz vidim nejake podobne situace, proste mi to neda. Pokud mam ale s sebou nekoho, treba pritelkyni, tak se radeji do niceho ne*eru a hledim si toho, abych hlavne ochranil ji - to je jasne. Pokud jsem ale sam, tak se obcas chovam jak kamikaze... ono na premysleni moc neni cas.
No, zas na druhou stranu jestli prilisne premysleni u tohohle neskodi..zaprve tim ze budes dlouho premyslet,ztracis cas, ktery muze byt ku prospechu napadenemu...a za druhe,nemusis se pak k tomu vubec odhodlat,protoze si muzes rikat veci typu(co kdyz si to zaslouzi,nebo ja mu pomuzu, a ten grazl se napadenemu pak pomsti daleko hur),vis jak to myslim....proste moc se premejslet neda...a k tomu jak tu nekdo psal, ze nekdy si to ta obet zaslouzi...ja pokud je nekde nejaka bitka,tak si toho moc nevsimam,pokud to neni extrem...ale uz se mi jednou stalo ze jsem sel kolem bitky,kdy jeden zrubal druheho,ktery uz lezel na zemi a mel viditelne dost,a on do nej zacal kopat,a nakonec mlatit hlavou o zem...to jsem prisel,a rekl jsem ze at to je jakkoliv,ze tohle uz vic nez staci...jak byl v afektu tak se chtel rvat i se mnou, nakonec k tomu ale nedoslo, stal jsem tam odhodlane,odpovidal jsem mu a byl jsem pripravenej kdyby neco prislo...nakonec se uklidnil a odesel...a nejvetsi kuriozita nakonec, toho napadeneho jsem se aspon zeptal jestli je v pohode a neco nepotrebuje,nacez me poslal do prdele, a odbelhala se take pryc

Clovek se holt nezavdeci