Legrační příhody

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Gino » úte 10. čer, 2008 9:25

RUNAR píše:Jinak tohle je těžký, jestli se do něčeho montovat nebo ne, je to hodně riskantní a může to dopadnout i hodně špatně navíc nikdy nevíte jestli to tomu "napadenýmu" náhodou nepatří.
Těžko říct jestli neni lepší řešit jenom ty případy kdy jde o blízké osoby.

Ale já jsem docela montér 8) , když vidim že na to mám a neni to hustá přesila tak přiložim ruku k dílu.
A jak řikám brutální "nefér" metody jsou pouliční základ.

Ja jsem taky "monter" a bohuzel i v pripadech, kdy na to nemam :lol:
Ale kdyz vidim nejake podobne situace, proste mi to neda. Pokud mam ale s sebou nekoho, treba pritelkyni, tak se radeji do niceho ne*eru a hledim si toho, abych hlavne ochranil ji - to je jasne. Pokud jsem ale sam, tak se obcas chovam jak kamikaze... ono na premysleni moc neni cas.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 10. čer, 2008 9:38

Gino:To sem rád že tu mám kolegu montéra, mě to taky kolikrát nedá i když vim že je to riskantní.

Můžem někdy jet na montáž do zahraničí :P

A máme tu další slangové výrazy:

Montér a montáž :) 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 10. čer, 2008 10:26

ukropcany píše:Ąudia sú zbabelé hovädá... mal som 18, keď ma rozštípali štryria parchanti na zástavke, kde bolo aspoň 300 ľudí, z toho som tam mal min. 15 spolužiakov... zastal sa ma ten najmenší a najslabší... dostal facku, ale bojoval ďalej... všetci ostatní boli pred aj po hustí, ale buchnúť si nechceli... :evil:

Tohle je ovsem dost smutny, specialne kdyz si tam mel 15 spoluzaku.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 10. čer, 2008 12:28

Ukropcany: Jeste by me zajimalo, proc se do tebe vlastne pustili ti ctyři? Potkal jsi se s nekym z nich jeste nekdy?
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 10. čer, 2008 12:33

Toddb:

Můj odhad je že jim Ukrop vykládal jak je Aikido k ničemu a oni ho zeštípali :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 10. čer, 2008 12:50

RUNAR píše:Toddb:

Můj odhad je že jim Ukrop vykládal jak je Aikido k ničemu a oni ho zeštípali :)

A nedelal Ukropcany nahodou aikido v tu dobu? V tom pripade by si trochu protirecil. Leda, ze by jim rekl, pojdte kluci, ukazu vam, jak mi to nefunguje. Ale kazdopadne pekny smejdi.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 10. čer, 2008 13:11

ukropcany píše:jednu som mu práskol, stena mu dala druhú

Kam jsi ho trefil? :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 10. čer, 2008 13:14

ukropcany píše:vypínačka, chrčal na zemi, ale bol "živý a zdravý", baba poďakovala :lol: a išiel som na trolejbus 8)

Jo dobrý, jenom bych měl jednu výtku s tou kočkou jsi měl odejít ty a trochu jí pomazlit v trolejbuse nebo v parku .....teprve toto by byl samurajský čin. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Jazykový koutek

Příspěvekod jox » úte 10. čer, 2008 13:18

ukropcany píše: Mal som na hlave síce asi 30 hrčí
Sorry co to je? Takový ti puntíky, co maj ti šaulíni? 8O
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » úte 10. čer, 2008 13:20

ukropcany píše:prázdna hlava nebolí, že... :wink:
Hele, esi to je ňáký boxerský přísloví, tak na to tu je extra topic. 8)
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 10. čer, 2008 13:21

Ukrop: Pak to uznávám jako regulérní samurajský čin 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Boreas » úte 10. čer, 2008 13:41

Tak já taky něco napíšu, když už jste u těch samurajů.
Neni to kdovíjak vtipný, ale co. Při čekání na trénink(před rokem), mě obstoupili 3 vyholení frajírci a nevím, jestli se chtěli slušně zeptat na cestu k autobusáku, ale tvářili se trochu nakvašeně. Dva se mi postavili do zad a jeden si stoupnul proti mně. A já tam se svejma 160 cm a ocelovou nohou(protéza levé končetiny) přemýšlel, co asi chtěj a div se mi strachy nerozcvakalo koleno.

No a pak jsem si zahrál na Zatoichiho :) Udělal jsem pomalý úkrok do strany, abych měl v zorném poli aspoň dva, zatvářil jsem se jako absolutní magor, zadíval se do blba, a ruku položil na jílec bokkenu. No a světe div se, oni odpochodovali.
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 10. čer, 2008 15:58

Bych řekl že je to vtipný, hlavně když znám Zatoichiho, asi ho ty dva taky viděli 8)

Tvářit se zuřivě občas zabere, mohl bych vyprávět.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Boreas » úte 10. čer, 2008 17:06

V tu chvíli jsem ale měl k zuřivosti stejně daleko jako k Zatoichimu 8)
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » úte 10. čer, 2008 17:42

Boreas píše:V tu chvíli jsem ale měl k zuřivosti stejně daleko jako k Zatoichimu 8)
Zuřivost není jediný řešení. Záleží asi na povaze. Kouknout do blba (nebo na blba - obé možné) + xicht kovu -260°C je taky moc fajn. Když se bojim, jde mi to dokonale. 8)
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » úte 10. čer, 2008 23:02

Gino píše:
RUNAR píše:Jinak tohle je těžký, jestli se do něčeho montovat nebo ne, je to hodně riskantní a může to dopadnout i hodně špatně navíc nikdy nevíte jestli to tomu "napadenýmu" náhodou nepatří.
Těžko říct jestli neni lepší řešit jenom ty případy kdy jde o blízké osoby.

Ale já jsem docela montér 8) , když vidim že na to mám a neni to hustá přesila tak přiložim ruku k dílu.
A jak řikám brutální "nefér" metody jsou pouliční základ.

Ja jsem taky "monter" a bohuzel i v pripadech, kdy na to nemam :lol:
Ale kdyz vidim nejake podobne situace, proste mi to neda. Pokud mam ale s sebou nekoho, treba pritelkyni, tak se radeji do niceho ne*eru a hledim si toho, abych hlavne ochranil ji - to je jasne. Pokud jsem ale sam, tak se obcas chovam jak kamikaze... ono na premysleni moc neni cas.

No, zas na druhou stranu jestli prilisne premysleni u tohohle neskodi..zaprve tim ze budes dlouho premyslet,ztracis cas, ktery muze byt ku prospechu napadenemu...a za druhe,nemusis se pak k tomu vubec odhodlat,protoze si muzes rikat veci typu(co kdyz si to zaslouzi,nebo ja mu pomuzu, a ten grazl se napadenemu pak pomsti daleko hur),vis jak to myslim....proste moc se premejslet neda...a k tomu jak tu nekdo psal, ze nekdy si to ta obet zaslouzi...ja pokud je nekde nejaka bitka,tak si toho moc nevsimam,pokud to neni extrem...ale uz se mi jednou stalo ze jsem sel kolem bitky,kdy jeden zrubal druheho,ktery uz lezel na zemi a mel viditelne dost,a on do nej zacal kopat,a nakonec mlatit hlavou o zem...to jsem prisel,a rekl jsem ze at to je jakkoliv,ze tohle uz vic nez staci...jak byl v afektu tak se chtel rvat i se mnou, nakonec k tomu ale nedoslo, stal jsem tam odhodlane,odpovidal jsem mu a byl jsem pripravenej kdyby neco prislo...nakonec se uklidnil a odesel...a nejvetsi kuriozita nakonec, toho napadeneho jsem se aspon zeptal jestli je v pohode a neco nepotrebuje,nacez me poslal do prdele, a odbelhala se take pryc 8O Clovek se holt nezavdeci :lol: :lol: :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » úte 10. čer, 2008 23:05

RUNAR píše:
ukropcany píše:vypínačka, chrčal na zemi, ale bol "živý a zdravý", baba poďakovala :lol: a išiel som na trolejbus 8)

Jo dobrý, jenom bych měl jednu výtku s tou kočkou jsi měl odejít ty a trochu jí pomazlit v trolejbuse nebo v parku .....teprve toto by byl samurajský čin. 8)

:lol: :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 10. čer, 2008 23:46

Cudles: Jj, to je ten problem, jednou jsem se kdysi, posilnen par pivama, jal uklidnovat naky dva typky v jednom mym oblibenym baru a vsechno se to nakonec otocilo proti me a div se nezacali oba dva poustet do me.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » úte 10. čer, 2008 23:50

Toman píše:Jo hlavák je oáza.

Docela odvaha na, tenkrát, tak mladého kluka 8) .
Si mi připomenul jak jsem si já v 18-ti přijel do Práglu hledat práci. Sem si seděl na lavičce v parku večer před hlavákem a probíral jsem se inzerátama s prací a obstoupili mě takový dva stejně staří smradi, a dej nám prachy nebo tě zapíchnem, jsem se v první chvíli málem po.ral :lol: :lol: a jak jsem tak už před sebe šinul batoh, abych ho napíchl na tu rybičku co jeden držel v ruce, tak jsem si všiml, že ten s tou rybičkou má obuté papuče(byl podzim a docela kosa), tak jsem se začal strašně řezat, protože mi došlo co to bylo asi za zoufalce. No chlapci, když viděli v jakém jsem dobrém rozmaru, tak se sebrali a šli :lol: .
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KAMINARI » stř 11. čer, 2008 7:43

Jó hlavák.
Jednou jsem přez něj šel asi ve 22:00 a přišel za mnou chlápek jestli bych mu nedal 10 Kč, že má hlad. Dal jsem mu místo peněz svoji sváču / má přece hlad / a on mně poslal do prd**e, sváču mrskl do kouta a šel somrovat jinam. Za chvilku už jsem ho viděl jak chlastá pivo u stánku. Asi se řídil pořekadlem že: HLAD JE MASKOVANÁ ®ÍZEŇ. :D
KAMINARI
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně