Angus píše:Co to je za školu, kde žák klepe učiteli na rameno, když se chce na něco zeptat?

Navíc u zkoušky???

VÝBORNĚ!!! Neděláš náhodou do politiky? Jak podivuhodně jsi vytrhl jeden případ z kontextu, ještě pokud možno ten nejbanálnější, a přímo mistrně odvedl pozornost od toho, co udělal Drdla, k oné trestuhodné chybě toho žáka...
Ale je mi líto, na mě tahle manipulace myšlenek neplatí. Přečti si ještě jednou, co jsem napsal, V©ECHNO, a možná postřehneš, že u Drdly rozhodně nešlo o nějaký omyl, špatný den, náhlý zkrat, ani to nebyla reakce z leknutí. Problém rozhodně není v tom, co nějaký zmatený, vyplašený a v podstatě ničemu nerozumějící nováček neúmyslně vyvede a poplete, ale jak se chová (choval) "koordinátor Wing Tsun pro Českou republiku". Ve srovnání s tím je nějaké poklepání na rameno opravdu směšné a skutečně se divím, že ti vůbec není stydno naznačit, že si za to může sám.
Asi není. Patrně proto, že, jak z tvého přípisu vysvítá, Drdlovu reakci schvaluješ. Asi ti přijde normální a správné dát někomu takovou facku, až sletí na zem, za to, že mi poklepe na rameno (to se taky nedělá, klepat na rameno nejvyššímu, nedotknutelnému, že?). Tak já ti říkám, že mně to normální nepřipadá.
My si nemůžeme rozumět, protože nás oba evidentně oslovuje něco jiného, ale řekni (napiš) mi jednu věc: Máš taky nějaké žáky? A taky je místo, abys je poučil a naučil, raději rovnou zbiješ, když ve své nováčkovské zmatenosti něco nepochopí nebo zmatlají? Nebo si aspoň myslíš, že je to správné? Je podle tebe něčí nechápavost důvodem pro jeho ponížení?
Bušín
P.S.: Nevím, odkud byl ten žák, ale ani nevím, co to na věci mění?