toddb píše: Kopecky...kde se vzal, tu se vzal...no, muj nazor uz jsem psal v minulejch prispevcich. a ty se venujes jakymu BU?
teď už jen příležitostně

Moderátor: pm
toddb píše: Kopecky...kde se vzal, tu se vzal...no, muj nazor uz jsem psal v minulejch prispevcich. a ty se venujes jakymu BU?
severin píše:Chtěl bych se zeptat na escrimu v Alianci.Jsou tam nějaké rozdíly od ewto?Budete spolupracovat i s Stevem Tappinem? Učí ještě něco navíc než jen escrimu koncept ?
Senior píše:Možná že někdo lehce fackoval Mílu Jedličku v roce 91 a proto je Jedlička v jeho očích navždy sráčem - to je teda argument
Senior píše:Pokud je EWTO tak špatné a prohnilé, jak se tu kolikrát dočtu, tak zcela jistě zanikne samo, takže co se nad tím rozčilovat. A pokud ne a ne zaniknout...tak je asi pořád dost lidí, které to baví, a kteří jsou tam dobrovolně, nikdo je tam nedrží násilím.
Senior píše:Pro life, ale ne jen pro něj:
Napsal jsi to celkem dobře, taky sleduji diskuse kolem EWTO a celého WT a už jsem si zvykl, že to jsou dva magické shluky písmen, které vždy přilákají někoho, kdo se do nich pustí, aniž by to někdo po něm chtěl.
Proto si myslím, že je i dost lidí, kteří cvičí pod EWTO a taky chodí na tento server, ale raději se nevyjadřují a už vůbec nekřičí do světa, že patří pod EWTO, protože nemají žaludek na to snášet výpady a posměšky a kolikrát i nadávky, jací jsou to idioti, že živí vypasené skopčáky atd.
Možná že někdo lehce fackoval Mílu Jedličku v roce 91 a proto je Jedlička v jeho očích navždy sráčem - to je teda argument, profackoval by ho i dnes po patnácti letech, kdy Jedlička zcela jistě jen neseděl na zadku a neodíral své nebohé cvičence?
Je každého věc co cvičí a jak to cvičí, samozřejmě, že trocha zdravého sebevědomí je nutnost, ale dokud tím nepřiměřeně neopruzuje okolí, tak ať si třeba doma cvičí své vlastní sestavy s hajzlovými štětkami, no a co.
Pokud je EWTO tak špatné a prohnilé, jak se tu kolikrát dočtu, tak zcela jistě zanikne samo, takže co se nad tím rozčilovat. A pokud ne a ne zaniknout...tak je asi pořád dost lidí, které to baví, a kteří jsou tam dobrovolně, nikdo je tam nedrží násilím.
Zdraví vás Senior.
Makoto píše:Chlapi, ja mam dotaz z trochu jineho soudku, ale tykajici se WT a Jedlicky & drdly. Take jsem cvicil WT jak u Mily, tak u Drdly a jistou dobu jsem to povazoval za jednou z nejefektivnejsich BU soucasnosti. Po cca roce a pul jsem toho nechal bo jsem zacal byt sam od sebe agresivnejsi na okoli. Proste jsem mel chut jit a vybouchat hospodu bo nam rikali, jaci jsme borci a ze na nas nikdo nema. Jak je WT ucinne a prakticky neporazitelne. Takovy maly vyplach mozku. Prosim neberte to jako kritiku, svym zpusobem mi to pomohlo si srovnat urcite veci v zivote, ale jak jsem napsal vyse, rozhodl jsem se toho nechal, protoze jsem vedel, ze jeste chvili a asi bych do tej hospody opravdu nakracel...a asi dostal drsne do drzky![]()
Podobnou zkusenost mel i muj dobry kamarad, ktery se WT venoval na Morave. Stale se tohle i vam, nebo mi jenom malem jeblo a proste jsem to jenom neustal psychicky? Ted se venuji JJ, hodne orientovane na real (tedy podobny cil jako WT) a ani po 4 letech tento pocit nemam a to si mnohdy myslim, ze jedeme daleko tvrdeji....Muze mi to nekdo vysvetlit?
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků