wushucentrum qin ming tang

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

.

Příspěvekod luen » stř 21. lis, 2007 12:29

Vzdyt o nic nejde ... Kazdej pubertak si obcas potrebuje dokazat, ze uz je vlastne dospelej :lol: :wink: Tak bych navrhoval abychom se vratili k tematu :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod rico65 » stř 21. lis, 2007 16:22

oooo, tak nejenze jste velci mistri, ale take velci sinologove, kteri studuji dao de jing v originale... tak to tedy "smekam". kdyz jste vsichni tak charakterni a mate nastudovane klasicke cinske knihy, tak proc to neni vas alespon trochu znat? proc se tedy chovate stejne uboze jako ja? proc mate chovani reznickeho psa? proc se hned urazite, nadavate a kritizujete nekoho o kom nevite zhola nic? sory, ale takhle by se mistri, ani jejich zaci, chovat nemeli... nebo to mam vsechno pomotany? no tak vysvetlete mi to.
rico65
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod rico65 » stř 21. lis, 2007 16:23

oooo, tak nejenze jste velci mistri, ale take velci sinologove, kteri studuji dao de jing v originale... tak to tedy "smekam". kdyz jste vsichni tak charakterni a mate nastudovane klasicke cinske knihy, tak proc to neni vas alespon trochu znat? proc se tedy chovate stejne uboze jako ja? proc mate chovani reznickeho psa? proc se hned urazite, nadavate a kritizujete nekoho o kom nevite zhola nic? sory, ale takhle by se mistri, ani jejich zaci, chovat nemeli... nebo to mam vsechno pomotany? no tak vysvetlete mi to.
rico65
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Riverman » stř 21. lis, 2007 16:51

rico65 píše:oooo, tak nejenze jste velci mistri, ale take velci sinologove, kteri studuji dao de jing v originale... tak to tedy "smekam". kdyz jste vsichni tak charakterni a mate nastudovane klasicke cinske knihy, tak proc to neni vas alespon trochu znat? proc se tedy chovate stejne uboze jako ja? proc mate chovani reznickeho psa? proc se hned urazite, nadavate a kritizujete nekoho o kom nevite zhola nic? sory, ale takhle by se mistri, ani jejich zaci, chovat nemeli... nebo to mam vsechno pomotany? no tak vysvetlete mi to.

OT..zaloz si jiny forum, tohle se jmenuje uplne jinak...cist umis, ne?
"Je lepší každý den udělat pět kliků, než každý den neudělat patnáct."
Riverman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » stř 21. lis, 2007 18:30

Obrázek
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » stř 21. lis, 2007 18:30

Obrázek
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » stř 21. lis, 2007 19:17

Dobrý den, jmenuji se Petr Votava (už jsem si udělal přezdívku :D) a mistra Qina znám. Je známý tím, že na tréninku platí přísná pravidla a disciplína. V tělocvičně mají koberec, což je výhodou oproti ostatním školám a skvělí obchůdek.
Ale slyšel jsem, a nevím, jestli je to pravda, že vám nedovolí cvičit pokud si u něj nekoupíte jeho boty. Ale jak říkám, nevím, jestli je to pravda.

Jinak Rico65,
já teda Pavelu taky beru spíš jako ukecanýho a nevím, jestli mu mám všechno věřit, když mluví o svých bratrech v Shaolinu, ale říká se, že histroii Wushu má zmáknutou a tomu věřím, i když tvrdí, že break dance se vyvinul z Di Tan Quanu, tak to řeš jinde nebo aspoň taky trošku slušnější formou a nebo to vůbec neřeš.
Je jedno jak mi češi , co čínštinu neovládáme, napíšeme název knihy, pokud to neurazí autora. Hlavně, že víme o jakou jde knihu ne?
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod rico65 » čtv 22. lis, 2007 9:23

no, jo to je pravda... ale kdyz ti radoby mistri, jsou tak namachrovani, ze se jinak s nema neda bavit...
rico65
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod xiexie » čtv 22. lis, 2007 11:11

wushupetr píše:Dobrý den, jmenuji se Petr Votava (už jsem si udělal přezdívku :D) a mistra Qina znám. Je známý tím, že na tréninku platí přísná pravidla a disciplína. V tělocvičně mají koberec, což je výhodou oproti ostatním školám a skvělí obchůdek.
Ale slyšel jsem, a nevím, jestli je to pravda, že vám nedovolí cvičit pokud si u něj nekoupíte jeho boty. Ale jak říkám, nevím, jestli je to pravda.

Jinak Rico65,
já teda Pavelu taky beru spíš jako ukecanýho a nevím, jestli mu mám všechno věřit, když mluví o svých bratrech v Shaolinu, ale říká se, že histroii Wushu má zmáknutou a tomu věřím, i když tvrdí, že break dance se vyvinul z Di Tan Quanu, tak to řeš jinde nebo aspoň taky trošku slušnější formou a nebo to vůbec neřeš.
Je jedno jak mi češi , co čínštinu neovládáme, napíšeme název knihy, pokud to neurazí autora. Hlavně, že víme o jakou jde knihu ne?

Petre, k tvemu dotazu, pokud mas boty se svetlou podrazkou z mekke gumy tak by to nemel byt problem, ale je fakt, ze obcas se stane, ze i boty techto proporci neprojdou. Zkus se zeptat u mistra na strankach...Kazdopadne tohle plati jen ve Wushucentru, ale ne naprikald ve Vodickarne, kde probiha druha polovina kurzu.

K Pavelovi, no, kdo ho osobne nezna, tak nemuze rikat jaky je. Ja bych si dovolila tvrdit, ze vi o cem mluvi, ikdyz obcas bere veci hodne s nadsazkou, ale kdo ne. Takze bavit se na bazi JPP -jedna pani povidala- je naprosto zcestne.
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 22. lis, 2007 11:15

rico65 píše:no, jo to je pravda... ale kdyz ti radoby mistri, jsou tak namachrovani, ze se jinak s nema neda bavit...

Vzdyt tady nikdo z radoby mistru nic namachrovaneho nepsal :roll: Jedinej namachrovanej prispevek byl tento:

rejpal píše:a proc te zajima nazor zrovna techto dvou zvatlalu? nemyslim si, ze jsou az taci odbournici. kniha dao de jing rika: kdo vi, ten nemluv... Usmívající

Takze tomu co pises nejak nerozumim ...
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » čtv 22. lis, 2007 11:16

rico65 píše:no, jo to je pravda... ale kdyz ti radoby mistri, jsou tak namachrovani, ze se jinak s nema neda bavit...

Rico, zase jsi OT, navic je videt, ze jsi s nikym z nich osobne NIKDY nemluvil. Zkus prijmout nabidku od nektereho a ujasnis si spoustu veci. No ale mozna umis jen mluvit VELKA a SILNA slova, ale nic vic. Prosim, drz se proto tematu a nebo si zarid vlastni diskuzi. Dekuji predem
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » čtv 22. lis, 2007 14:57

wushupetr píše:Dobrý den, jmenuji se Petr Votava (už jsem si udělal přezdívku :D) a mistra Qina znám. Je známý tím, že na tréninku platí přísná pravidla a disciplína. V tělocvičně mají koberec, což je výhodou oproti ostatním školám a skvělí obchůdek.

Jinak Rico65,
nazdárek, všichni,hele Rico, co se do mě navážíš, nech si toho jóóó? Wushupetře, myslíš tyhle bratry? tak ti jsou skuteční, až moc(hlavně při sparringu :lol: :lol: :lol: ) Pro potěchu oka zasvěcených fotečka s bratry a mistrem u sklenky té nejstrašnější Shaolinské pálenky, která je jen pro opravdové Shaoliny a bratři a mistr před bránou,ale jinak jsem ukecanej až hanba, viď xiexie, třeba s tím, že jsme my dva jediný čeští žáci Wu Bina. :lol: :lol: :lol: Obrázek Obrázek Obrázek
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » čtv 22. lis, 2007 16:05

pavela píše:nazdárek, všichni,hele Rico, co se do mě navážíš, nech si toho jóóó? Wushupetře, myslíš tyhle bratry? tak ti jsou skuteční, až moc(hlavně při sparringu :lol: :lol: :lol: ) Pro potěchu oka zasvěcených fotečka s bratry a mistrem u sklenky té nejstrašnější Shaolinské pálenky, která je jen pro opravdové Shaoliny a bratři a mistr před bránou,ale jinak jsem ukecanej až hanba, viď xiexie, třeba s tím, že jsme my dva jediný čeští žáci Wu Bina. :lol: :lol: :lol:

Obrázek
No uz si zvykam...psst to nerikejObrázeknikde se tim nechlubim, to vis, zase by me pomluvili ze jsem ukecana...chicht
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: .

Příspěvekod krasty » ned 25. lis, 2007 13:31

luen píše:Vzdyt o nic nejde ... Kazdej pubertak si obcas potrebuje dokazat, ze uz je vlastne dospelej :lol: :wink: Tak bych navrhoval abychom se vratili k tematu :wink:

Koukam ze Pan I. Rzounek vychovava rvace.
krasty
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: .

Příspěvekod luen » ned 25. lis, 2007 14:02

krasty píše:
luen píše:Vzdyt o nic nejde ... Kazdej pubertak si obcas potrebuje dokazat, ze uz je vlastne dospelej :lol: :wink: Tak bych navrhoval abychom se vratili k tematu :wink:

Koukam ze Pan I. Rzounek vychovava rvace.

:?: To ne, jen stojime nohama na zemi.
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » pát 30. lis, 2007 0:45

No jo Pevelo, ale už dost s těma tvejma Wushu bratrama ne? jo a mezi klukama jak tam cvičí seš kterej?
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » pát 30. lis, 2007 0:45

No jo Pevelo, ale už dost s těma tvejma Wushu bratrama ne? jo a mezi klukama jak tam cvičí seš kterej?
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ponocnej » pát 30. lis, 2007 0:52

tak na sandu potreba boty nejsou takze jestli te necha nebo nenecha cvicit v botach co nejsou koupeny u nej nevim :wink:
Ponocnej
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod pavela » pát 30. lis, 2007 6:59

wushupetr píše:No jo Pevelo, ale už dost s těma tvejma Wushu bratrama ne? jo a mezi klukama jak tam cvičí seš kterej?
Ten nejtlustší :lol: :lol: :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » pát 30. lis, 2007 10:33

Aha. já myslel, že ten číňan vzadu :D
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...