Moderátor: pm
rico65 píše:oooo, tak nejenze jste velci mistri, ale take velci sinologove, kteri studuji dao de jing v originale... tak to tedy "smekam". kdyz jste vsichni tak charakterni a mate nastudovane klasicke cinske knihy, tak proc to neni vas alespon trochu znat? proc se tedy chovate stejne uboze jako ja? proc mate chovani reznickeho psa? proc se hned urazite, nadavate a kritizujete nekoho o kom nevite zhola nic? sory, ale takhle by se mistri, ani jejich zaci, chovat nemeli... nebo to mam vsechno pomotany? no tak vysvetlete mi to.
wushupetr píše:Dobrý den, jmenuji se Petr Votava (už jsem si udělal přezdívku) a mistra Qina znám. Je známý tím, že na tréninku platí přísná pravidla a disciplína. V tělocvičně mají koberec, což je výhodou oproti ostatním školám a skvělí obchůdek.
Ale slyšel jsem, a nevím, jestli je to pravda, že vám nedovolí cvičit pokud si u něj nekoupíte jeho boty. Ale jak říkám, nevím, jestli je to pravda.
Jinak Rico65,
já teda Pavelu taky beru spíš jako ukecanýho a nevím, jestli mu mám všechno věřit, když mluví o svých bratrech v Shaolinu, ale říká se, že histroii Wushu má zmáknutou a tomu věřím, i když tvrdí, že break dance se vyvinul z Di Tan Quanu, tak to řeš jinde nebo aspoň taky trošku slušnější formou a nebo to vůbec neřeš.
Je jedno jak mi češi , co čínštinu neovládáme, napíšeme název knihy, pokud to neurazí autora. Hlavně, že víme o jakou jde knihu ne?
rico65 píše:no, jo to je pravda... ale kdyz ti radoby mistri, jsou tak namachrovani, ze se jinak s nema neda bavit...
rejpal píše:a proc te zajima nazor zrovna techto dvou zvatlalu? nemyslim si, ze jsou az taci odbournici. kniha dao de jing rika: kdo vi, ten nemluv... Usmívající
rico65 píše:no, jo to je pravda... ale kdyz ti radoby mistri, jsou tak namachrovani, ze se jinak s nema neda bavit...
nazdárek, všichni,hele Rico, co se do mě navážíš, nech si toho jóóó? Wushupetře, myslíš tyhle bratry? tak ti jsou skuteční, až moc(hlavně při sparringuwushupetr píše:Dobrý den, jmenuji se Petr Votava (už jsem si udělal přezdívku) a mistra Qina znám. Je známý tím, že na tréninku platí přísná pravidla a disciplína. V tělocvičně mají koberec, což je výhodou oproti ostatním školám a skvělí obchůdek.
Ale slyšel jsem, a nevím, jestli je to pravda, že vám nedovolí cvičit pokud si u něj nekoupíte jeho boty. Ale jak říkám, nevím, jestli je to pravda.
Jinak Rico65,
já teda Pavelu taky beru spíš jako ukecanýho a nevím, jestli mu mám všechno věřit, když mluví o svých bratrech v Shaolinu, ale říká se, že histroii Wushu má zmáknutou a tomu věřím, i když tvrdí, že break dance se vyvinul z Di Tan Quanu, tak to řeš jinde nebo aspoň taky trošku slušnější formou a nebo to vůbec neřeš.
Je jedno jak mi češi , co čínštinu neovládáme, napíšeme název knihy, pokud to neurazí autora. Hlavně, že víme o jakou jde knihu ne?
pavela píše:nazdárek, všichni,hele Rico, co se do mě navážíš, nech si toho jóóó? Wushupetře, myslíš tyhle bratry? tak ti jsou skuteční, až moc(hlavně při sparringu![]()
![]()
) Pro potěchu oka zasvěcených fotečka s bratry a mistrem u sklenky té nejstrašnější Shaolinské pálenky, která je jen pro opravdové Shaoliny a bratři a mistr před bránou,ale jinak jsem ukecanej až hanba, viď xiexie, třeba s tím, že jsme my dva jediný čeští žáci Wu Bina.
![]()
![]()
![]()
krasty píše:luen píše:Vzdyt o nic nejde ... Kazdej pubertak si obcas potrebuje dokazat, ze uz je vlastne dospelej![]()
Tak bych navrhoval abychom se vratili k tematu
Koukam ze Pan I. Rzounek vychovava rvace.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků