Moderátor: pm
Virgee píše:
Přinejmenším jedna věc je na "ne-nástrojovém" přístupu pozitivní - pokud BU dělají z jedinců lepší lidi, tak je to OK.
player píše:o_o_o_Decibely_lasky:
Mily pane neznamy.Budte tak odvazny,vystupte ze stinu anonimity,dejte mi adresu vasi skoly,rad se zajdu podivat,jak probirate ruzne techniky a pak si je nasledne stinove v sestavach zafixovavate, kdyz je to tak samozrejme,jak pisete.
Anonymní píše:Virgee píše:
Přinejmenším jedna věc je na "ne-nástrojovém" přístupu pozitivní - pokud BU dělají z jedinců lepší lidi, tak je to OK.
BU musi delat z jedincu lepsi lidi, musi vychovavat. Pokud tomu tak neni, tak to neni BU.
littlearts píše:Už mě to nebaví idioti.(nadávky neplatí pro la-jia)Podruhé se budu opakovat a uz končim.Přečtěte si článek Pět úrovní kung fu v knize Umění tchaj ti čchuan-napsal Vít Vojta.Po přečtení byste se měli na vše ostatní vykašlat a začít cvičit kung fu.Nic ostatní pokud chcete sáhnout do hloubky nemá cenu cvičit.Takže znova:Pekárek Nepekárek Tyson Netyson vykašlete se na stupně,kimonka,pásky,medaile a jiný sračky a zapněte.Ty nárážky s tou ulicí,to s tou bitkou v mateřský škole-nevim jakej blb to psal,ale sestavy cvičim už pět šest let-opakuji nic jiného a za tu dobu jsem se pral mnohokrát jelikož dělám u BA.Občas sem narazil i na hustý týpky a vyšlo mi to.Pokud to přehánim,tak se omlouvám.Dost mě ovlivnil příběh O Narcisovi od P.Coelha...
littlearts píše:Rivermane s tebou sem myslim už komunikoval.Ty si ten jak odmítl tu bytku.Myslim že sem ti dával i tel.č ale ty nic.Skončili jsme u teorie.Tak tady už máš konečně pár dobrých info abys příště nepsal sračky o létajících mistrech.Jsem rád že ses zase ozval.Potrefená husa se vždycky ozve.Myslim že si to tenkrát nějak zakecal.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků