Formy-ulice

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Virgee » ned 24. črc, 2005 18:40

No jo, zase hyperintelignetí projev jakéhosi anonyma. Jak příšerně časté...
®ivot je boj /// http://virgee.wz.cz/
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 25. črc, 2005 9:05

Virgee, kamaráde... mě se náhodou ten projev velmi líbí... ono jen jestli ho nebereš příliš osobně, jestli ty se nevidíš v tom popisu...?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 25. črc, 2005 9:13

Virgee píše:
Přinejmenším jedna věc je na "ne-nástrojovém" přístupu pozitivní - pokud BU dělají z jedinců lepší lidi, tak je to OK.

BU musi delat z jedincu lepsi lidi, musi vychovavat. Pokud tomu tak neni, tak to neni BU.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 26. črc, 2005 18:03

o_o_o_Decibely_lasky:

Mily pane neznamy.Budte tak odvazny,vystupte ze stinu anonimity,dejte mi adresu vasi skoly,rad se zajdu podivat,jak probirate ruzne techniky a pak si je nasledne stinove v sestavach zafixovavate, kdyz je to tak samozrejme,jak pisete.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 27. črc, 2005 13:19

player píše:o_o_o_Decibely_lasky:

Mily pane neznamy.Budte tak odvazny,vystupte ze stinu anonimity,dejte mi adresu vasi skoly,rad se zajdu podivat,jak probirate ruzne techniky a pak si je nasledne stinove v sestavach zafixovavate, kdyz je to tak samozrejme,jak pisete.

Ty balíku, z Tvojí odpovědi chápu jenom to že chceš zase dostat do držky. Tak jo. Večer to proberu s trenérem a dám Ti vědět :lol: .
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » stř 27. črc, 2005 16:13

o_o_o_Decibely_lasky

No, ty budes asi hrdina nejvetsi cece,...soude dle tveho inetligentniho vyjadrovani.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 28. črc, 2005 9:51

Tak čti pozorně srandisto :
trener mi řekl že když přitáhnu do školy takového zmetka jako je například nick "Player" z hofy a bu.cz, tak nakope prdel především mě. Ale vůbec nejsem proti tomu abychom se potkali někde jinde. Jsem z Prahy, čas mam každý den.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » čtv 28. črc, 2005 11:04

o_o_o_Decibely_lasky
Pan Machacek je zrejme neuprimny clovek,jak vidno.Kdyz me mel tak plne zuby,proc mi to nerekl rovnou osobne a proc mi rikal,ze se muzu zase nekdy zastavit,ze neni problem?No nic,kazdy sme holt nejaky,ze pozdravuju.
Potkavam spoustu lidi denne,dokonce jsem i v Praze casto,ale rekni mi jedno,proc bych te mel "vyhledat"?Kdyz sem takovej loser jak si psal,tak mi nerikej,ze mam pro tebe nejakou "cenu"?Sem nemoznej pri sparingu,nic neumim,mam hloupe reci...tudiz bys me zbil levou zadni,povidat by sis se mnou nemohl, protoze moje osobni subjektivni nazory jsou pod tvou uroven tolerantnosti...tak ja nejak nevidim souvislosti,napovez mi.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 28. črc, 2005 12:11

Hele, Decibele... .-)) To se rýmuje... co cvičíš? ®e bychom si jako zacvičili, když seš do toho tak hrrr... já nejsem nikdy proti :-)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 28. črc, 2005 17:33

Anonymní píše:
Virgee píše:
Přinejmenším jedna věc je na "ne-nástrojovém" přístupu pozitivní - pokud BU dělají z jedinců lepší lidi, tak je to OK.

BU musi delat z jedincu lepsi lidi, musi vychovavat. Pokud tomu tak neni, tak to neni BU.

A tohle si slysel kde??? 8O 8O 8O
La-jia
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

jik

Příspěvekod Anonymní » čtv 28. črc, 2005 20:02

Už mě to nebaví idioti.(nadávky neplatí pro la-jia)Podruhé se budu opakovat a uz končim.Přečtěte si článek Pět úrovní kung fu v knize Umění tchaj ti čchuan-napsal Vít Vojta.Po přečtení byste se měli na vše ostatní vykašlat a začít cvičit kung fu.Nic ostatní pokud chcete sáhnout do hloubky nemá cenu cvičit.Takže znova:Pekárek Nepekárek Tyson Netyson vykašlete se na stupně,kimonka,pásky,medaile a jiný sračky a zapněte.Ty nárážky s tou ulicí,to s tou bitkou v mateřský škole-nevim jakej blb to psal,ale sestavy cvičim už pět šest let-opakuji nic jiného a za tu dobu jsem se pral mnohokrát jelikož dělám u BA.Občas sem narazil i na hustý týpky a vyšlo mi to.Pokud to přehánim,tak se omlouvám.Dost mě ovlivnil příběh O Narcisovi od P.Coelha...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

j

Příspěvekod Anonymní » čtv 28. črc, 2005 20:03

Ps:nemám rád Mao Ce Tunga ani Paroubka,ale svýho psa...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: jik

Příspěvekod raduz » pát 29. črc, 2005 6:33

littlearts píše:Už mě to nebaví idioti.(nadávky neplatí pro la-jia)Podruhé se budu opakovat a uz končim.Přečtěte si článek Pět úrovní kung fu v knize Umění tchaj ti čchuan-napsal Vít Vojta.Po přečtení byste se měli na vše ostatní vykašlat a začít cvičit kung fu.Nic ostatní pokud chcete sáhnout do hloubky nemá cenu cvičit.Takže znova:Pekárek Nepekárek Tyson Netyson vykašlete se na stupně,kimonka,pásky,medaile a jiný sračky a zapněte.Ty nárážky s tou ulicí,to s tou bitkou v mateřský škole-nevim jakej blb to psal,ale sestavy cvičim už pět šest let-opakuji nic jiného a za tu dobu jsem se pral mnohokrát jelikož dělám u BA.Občas sem narazil i na hustý týpky a vyšlo mi to.Pokud to přehánim,tak se omlouvám.Dost mě ovlivnil příběh O Narcisovi od P.Coelha...

Pocuvaj "majster" - asi myslis wu shu, nie ? Kung fu je dost vseobecny pojem. To ze Ty cvicis kung fu (asi wu shu :idea: ), neznamena ze to musia cvicit aj ostatni. Kludne driluj zostavy - a nech Ti to aj dalej vychadza :roll: A idiot si sam :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

KKK

Příspěvekod Anonymní » pát 29. črc, 2005 18:40

rOZHODNĚ NEJSEM MAJSTER A DO MAJSTRA MAM DALEKO.kDYBYCH BYL MAJSTER ASI BYCH NA TYHLE STRÁNKY MOC NELEZL...sNA®IM SE JEN POMOCT LIDEM KTEŘÍ ®IJÍ V ILUZI.kUNG FU JE A BYLO V®DY JEN O DŘINĚ.jAK SEM ŘEKL,®ÁDNÝ STUPNĚ,PÁSKY,MEDAILE A JINÝ HOVADINY.cVIČÍ SE PRO KULTIVACI SEBE SAMA A NE PRO VNĚJ©Í HODNOCENÍ TYPU TY MÁ© MODREJ PÁSEK A TY MÁ© MEDAILI...TO JE MODERNÍ ZÁLE®ITOST UPRAVENÁ PRO EVROPANY ATD.oPRAVDOVÝ MISTR ®ÁDNÉ PÁSKY,STUPNĚ A MEDAILE NEDÁVÁ.DÁVÁ NĚCO VÍC..JE TO JEN STŘÍPEK OPRAVDOVÉHO TAO...PÍ©U TAO,NE MAO.TOHO NEMAM RÁD.NEŘÍKÁM ®E KUNG FU JE JEN O SESTAVÁCH.JEN MLUVIM Z VLASTNÍ ZKU©ENOSTI.PÁR LET JSEM TOTI® CVIČIL SÁM JEN TY SESTAVY A SAMOZŘEJMNĚ SE ČASEM DOUFÁM U MÉHO SOUČASNÉHO MISTRA NAUČIM I NĚJAKÉ TY SPARINGOVKY ATD.aLE STEJNĚ SI MYSLIM ®E TO CO PSAL CHEN MAN CHING V JEDNÉ ZE SVÝCH KNIH ®E JE PRAVDA-"NEJVY©©ÍHO POROZUMĚNÍ SÍLE DOSÁHNEME I BEZ PARTNERA "U® TOHO NECHÁM.NEMÁ TO SMYSL.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Riverman » pát 29. črc, 2005 19:33

littlearts:..ne to vazne nema,nechej toho..
"Je lepší každý den udělat pět kliků, než každý den neudělat patnáct."
Riverman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sai » pát 29. črc, 2005 19:50

littlearts - něco na tom bude... :wink:
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

fff

Příspěvekod Anonymní » pát 29. črc, 2005 20:34

Rivermane s tebou sem myslim už komunikoval.Ty si ten jak odmítl tu bytku.Myslim že sem ti dával i tel.č ale ty nic.Skončili jsme u teorie.Tak tady už máš konečně pár dobrých info abys příště nepsal sračky o létajících mistrech.Jsem rád že ses zase ozval.Potrefená husa se vždycky ozve.Myslim že si to tenkrát nějak zakecal.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: fff

Příspěvekod Riverman » pát 29. črc, 2005 21:02

littlearts píše:Rivermane s tebou sem myslim už komunikoval.Ty si ten jak odmítl tu bytku.Myslim že sem ti dával i tel.č ale ty nic.Skončili jsme u teorie.Tak tady už máš konečně pár dobrých info abys příště nepsal sračky o létajících mistrech.Jsem rád že ses zase ozval.Potrefená husa se vždycky ozve.Myslim že si to tenkrát nějak zakecal.

bohuzel se opet pletes...nikdy jsem se s tebou na zadne bitce (ne bYtce) nedomlouval a ani to nemam v umyslu, nejsem malej kluk aby me vytacel nejakej anonym na netu...vzhledem k tomu jakym stylem pises svoje prispevky, tak myslim, ze by ti prospelo trosku klidu a premysleni nad tema knizkama a mistrama kteryma se ohanis, nejenom z nich cucat citaty...mej se pekne

PS: Narcis je postava ze staroreckych baji, Coelho si ji jen predelal do prologu k Alchymistovi...ale to jiste vis, ze
"Je lepší každý den udělat pět kliků, než každý den neudělat patnáct."
Riverman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 29. črc, 2005 21:18

LITTLEARTS:
"sestavy cvičim už pět šest let-opakuji nic jiného a za tu dobu jsem se pral mnohokrát jelikož dělám u BA.Občas sem narazil i na hustý týpky a vyšlo mi to"
..muzes nejak priblizit ty "krizove situace"?Treba by totiz takove zvladl i clovek bouchajici doma na dvorku do pytle,nemajic zadnou zkusenost s primym BU,kdo vi;)Takze ohanet se tim,ze za svoji dovednost vdecis sestavam muze byt i zavadejici.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

kkk

Příspěvekod Anonymní » pát 29. črc, 2005 21:56

To je pravda.Může to být zavádějící.Do pytle moc nemlátim a cvičim opravdu jen ty sestavy plus si občas zabouchám do prkna obalenýho kůží.Poslední konflikt jsem měl asi před týdnem.Dělal jsem ostrahu na jedné sportovní akci.Někdo tam napadl nějakou dívku.Byl to docela vazoun.A jelikož člověk pracující u BA nemá žádné pravomoci,musel jsem ho vyprovokovat k ůtoku abych ho mohl plnoprávně spacifikovat.Nevim jak,ale automaticky jsem použil techniku z jedné sestavy.Nic sem mu neudělal.Jen odlít.Nevim čim to ale šlo to...potěší to a motivuje to.Kdyby mě ale trefil,tak bych asi ležel po první ráně.Cvičim pár sestav z Tang Lang a pár základních cviků xing-i.Doufám,že mi můj současný mistr naučí časem i nějaké sestavy.Zatím cvičím spíš rozcvičku.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...