Moderátor: pm
Anonymní píše:ahojte
měl bych na přítomné dva dotazy:
1.)každý mluví o tom, jak mizerně cvičí Hladík, nemáte někdo nějaké jeho video nebo odkaz, kde by šlo něco s ním stáhnout.Rád bych viděl jak to s ním doopravdy je.
2.)když je podvodník, jak tedy tlačí krkem přes hrot kopí to auto.
Já bych to chtěl taky umět a frajeřit s tím.Poradte :-)
Anonymní píše:Autor: Magda 2.11.2003 21:59 odpověz
Pane Hladik,
pokud je vam znamo, vetsina mistru cvicila i vice stylu. Bohuzel vy nejak nezvladate ani jeden. Nastesti pro Kung Fu se nepokousite o jine a pro zachranu svych ovecek (studentu) byste mel vzdat i ten styl, ktery spatne napodobujete.
Lide, ketri nikdy necvicili Kung Fu se napadne smali po shlednuti vaseho cviceni. Budu-li je citovat, rikali:"Too jee Pitomec!"
Anonymní píše:Anonymní píše:Autor: Magda 2.11.2003 21:59 odpověz
Pane Hladik,
pokud je vam znamo, vetsina mistru cvicila i vice stylu. Bohuzel vy nejak nezvladate ani jeden. Nastesti pro Kung Fu se nepokousite o jine a pro zachranu svych ovecek (studentu) byste mel vzdat i ten styl, ktery spatne napodobujete.
Lide, ketri nikdy necvicili Kung Fu se napadne smali po shlednuti vaseho cviceni. Budu-li je citovat, rikali:"Too jee Pitomec!"
Ja jsem se zase smal Vam jak vypadate jako zena
PrayingMantis píše:PS: Jinak si ale myslím, že v kung-fu záleží i na spoustě jiných věcí, než kdo obstojí s rukavicema a kdo ne... Ale to jen tak na okraj...
Chimera píše: Presto s myslim, ze mnozi z tech, kteri by mu chteli tzv. nakopat, by asi narazili. Co jsem slysel, tak vubec nebyl spatny v boxu (nebo snad kickboxu - ted nevim presne) A taky nevim, kolik z vas si to rozdalo v nejakem zapase naostro. Takze zvazte sva prani - mohly by se vyplnit. - A ne vzdy podle vasich predstav.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků