Takze co vy na to?

Moderátor: pm
raduz píše:Tak tu pozeram, ze ste R. Hladika pekne "prebrali". V novom FIGHTERSe v rubrike interview je rozhovor s majstrom Kostasom z Grecka - zakladatelom Europskej federacie hung gar (E.F.S.L.P.H.K.F.) A ten sa v clanku vyjadril, ze cvicenie v skole R. Hladika je podla neho dobrou volbou pre cvicenie hung gar v CR okrem aj inych skol.
Takze co vy na to?
raduz píše:Tak tu pozeram, ze ste R. Hladika pekne "prebrali". V novom FIGHTERSe v rubrike interview je rozhovor s majstrom Kostasom z Grecka - zakladatelom Europskej federacie hung gar (E.F.S.L.P.H.K.F.) A ten sa v clanku vyjadril, ze cvicenie v skole R. Hladika je podla neho dobrou volbou pre cvicenie hung gar v CR okrem aj inych skol.
Takze co vy na to?
Takze co vy na to?
raduz píše:Nevidel som ani jedno video tak ako od Hladika a ani od Kostasa. A je mi uplne fuk na akej su urovni. Ale ako sa v tom clanku pise - obaja (teda aspon uvedeny Kostas) dlhodobo trenuje priamo v Hongkongu priamo u "zdroja" . Teda osobne ho nepoznam, ale si nemyslim si ze jeho wu shu je az take zle. (keby bol zly, asi nedostane pozehnanie na zalozenie europskej federacie a ani oficialne povolenie - titul ucitel)
To je len moj nazor - je utvoreny z toho co som si precital a pocul a nechcem obhajovat a ani ohovarat nikoho z hore uvedenych, lebo osobne ich nepoznam.
raduz píše:WT Martin: OK, uz nebudem si nic o tom mysliet (aby to neranilo tvoje city) :lol: .
A ci sa Ti to (prispevok) paci, alebo nie je mi uplne fuk :wink:
ukropcany píše:4raduz - to jedno je z vyukovej kazety!!!!!!!!!!!!! Wake up!
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků