znova Hladik

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

znova Hladik

Příspěvekod raduz » stř 22. pro, 2004 7:49

Tak tu pozeram, ze ste R. Hladika pekne "prebrali". V novom FIGHTERSe v rubrike interview je rozhovor s majstrom Kostasom z Grecka - zakladatelom Europskej federacie hung gar (E.F.S.L.P.H.K.F.) A ten sa v clanku vyjadril, ze cvicenie v skole R. Hladika je podla neho dobrou volbou pre cvicenie hung gar v CR okrem aj inych skol.
Takze co vy na to? :wink:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 22. pro, 2004 15:07

ja na to, že to je asi diplomatická odpověď :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: znova Hladik

Příspěvekod Anonymní » stř 22. pro, 2004 15:45

raduz píše:Tak tu pozeram, ze ste R. Hladika pekne "prebrali". V novom FIGHTERSe v rubrike interview je rozhovor s majstrom Kostasom z Grecka - zakladatelom Europskej federacie hung gar (E.F.S.L.P.H.K.F.) A ten sa v clanku vyjadril, ze cvicenie v skole R. Hladika je podla neho dobrou volbou pre cvicenie hung gar v CR okrem aj inych skol.

No jasne ze o me nebude mluvit spatne, kdyz ma stejneho MISTRA jako ja :-))) - nemuze o me mluvit spatne :-))) jsme preci jedna rodinka, to by mu Anthony dal:-)))
vas
Roman
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 23. pro, 2004 7:28

raduz píše:Tak tu pozeram, ze ste R. Hladika pekne "prebrali". V novom FIGHTERSe v rubrike interview je rozhovor s majstrom Kostasom z Grecka - zakladatelom Europskej federacie hung gar (E.F.S.L.P.H.K.F.) A ten sa v clanku vyjadril, ze cvicenie v skole R. Hladika je podla neho dobrou volbou pre cvicenie hung gar v CR okrem aj inych skol.

Upřímně? Vážně to chceš slyšet? Myslím, že se to mnoha lidem nebude líbit, ale já bych si dnes za svého učitele nevybral ani jednoho z nich. Ale poradím Ti, jak si udělat vlastní názor. Sežeň si někde nějaké video na kterém Kostas cvičí. Pak si sežeň něco s Romanem a ..... pokud Roman cvičí blbě, pak Kostas cvičí ..... no, budu slušný, o něco líp!!! No a pak je jasný, že nemůže moc kritizovat.

Můžete se mnou nesouhlasit, můžete se se mnou dohadovat, můžete mě i kritizovat, ale to je tak všechno, co se s tím dá dělat.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 23. pro, 2004 7:28

Upřímně? Vážně to chceš slyšet? Myslím, že se to mnoha lidem nebude líbit, ale já bych si dnes za svého učitele nevybral ani jednoho z nich. Ale poradím Ti, jak si udělat vlastní názor. Sežeň si někde nějaké video na kterém Kostas cvičí. Pak si sežeň něco s Romanem a ..... pokud Roman cvičí blbě, pak Kostas cvičí ..... no, budu slušný, o něco líp!!! No a pak je jasný, že nemůže moc kritizovat.

Můžete se mnou nesouhlasit, můžete se se mnou dohadovat, můžete mě i kritizovat, ale to je tak všechno, co se s tím dá dělat.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » čtv 23. pro, 2004 9:11

Nevidel som ani jedno video tak ako od Hladika a ani od Kostasa. A je mi uplne fuk na akej su urovni. Ale ako sa v tom clanku pise - obaja (teda aspon uvedeny Kostas) dlhodobo trenuje priamo v Hongkongu priamo u "zdroja" . Teda osobne ho nepoznam, ale si nemyslim si ze jeho wu shu je az take zle. (keby bol zly, asi nedostane pozehnanie na zalozenie europskej federacie a ani oficialne povolenie - titul ucitel)

To je len moj nazor - je utvoreny z toho co som si precital a pocul a nechcem obhajovat a ani ohovarat nikoho z hore uvedenych, lebo osobne ich nepoznam.
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WT_Martin » čtv 23. pro, 2004 10:37

raduz píše:Nevidel som ani jedno video tak ako od Hladika a ani od Kostasa. A je mi uplne fuk na akej su urovni. Ale ako sa v tom clanku pise - obaja (teda aspon uvedeny Kostas) dlhodobo trenuje priamo v Hongkongu priamo u "zdroja" . Teda osobne ho nepoznam, ale si nemyslim si ze jeho wu shu je az take zle. (keby bol zly, asi nedostane pozehnanie na zalozenie europskej federacie a ani oficialne povolenie - titul ucitel)

To je len moj nazor - je utvoreny z toho co som si precital a pocul a nechcem obhajovat a ani ohovarat nikoho z hore uvedenych, lebo osobne ich nepoznam.

Kdyz jsi nevidel ani jedno video, tak si snad radsi nic nemysli nebo to sem aspon nepis. Podivej se na tohle:
http://hungkuen.cz/video/yisapsaam.wmv
http://hungkuen.cz/video/laugar-t.wmv
http://hungkuen.cz/video/rhladik.avi

Obrázek
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
linie: klášter Siulam - Jisin simsi - Hung Heigun - Luk Achoi - Wong Taai - Wong Keiying - Wong Feihung - Lam Saiwing - Lam Jou - Lam Jansing - Pavel Macek
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » čtv 23. pro, 2004 11:01

WT Martin: OK, uz nebudem si nic o tom mysliet (aby to neranilo tvoje city) :lol: .
A ci sa Ti to (prispevok) paci, alebo nie je mi uplne fuk :wink:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WT_Martin » čtv 23. pro, 2004 11:09

raduz píše:WT Martin: OK, uz nebudem si nic o tom mysliet (aby to neranilo tvoje city) :lol: .
A ci sa Ti to (prispevok) paci, alebo nie je mi uplne fuk :wink:

A mne je srdecne fuk, ze je ti to fuk. :-) Zkratka nechapu, jak tady muzes psat neco o Hladikovi a o tom, ze "mozna neni tak spatnej", kdyz jsi, jak sam pises, nevidel ani jedno jeho video, natoz jeho osobne... Proto jsem ti taky poslal ty odkazy... No nic. Dost off-topic komentaru... :-)
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
linie: klášter Siulam - Jisin simsi - Hung Heigun - Luk Achoi - Wong Taai - Wong Keiying - Wong Feihung - Lam Saiwing - Lam Jou - Lam Jansing - Pavel Macek
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ly » čtv 23. pro, 2004 11:16

Ked mozem doporucit, zapnite si repraky...WT Martin, podozrievam ta, ze si tam ten hudobny doprovod dorobil sam :lol: :lol: :lol:
Sorry za OT
Ly
ly
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 23. pro, 2004 12:07

WT_Martin... jdi někam, čéče... jsem si pustil ty videa a málem jsem si poprskal počítač čajem, tohle lidem nemůžeš dělat :-))) No, ke cvičení se vyjadřovat nebudu, ale... že vás pánové takový člověk vůbec znervoznuje :-)))

S pozdravem a přáním hezkých svátků Gino
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » čtv 23. pro, 2004 13:06

..tzakze som si to aj ja pozrel... :? (mozno ze sa odvtedy zlepsil??? 8)
Bolo to fakt hrozne. S takym niecim aj idu niekam na prezentaciu, alebo nejaku sutaz????
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » čtv 23. pro, 2004 15:16

No Hladík, vo tom už jsem slyšel ale kdo má bejt ten KOtas, nějakej politik? :?:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » čtv 23. pro, 2004 16:12

Proč se neostříhá?
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WT_Martin » čtv 23. pro, 2004 18:54

ukropcany píše:4raduz - to jedno je z vyukovej kazety!!!!!!!!!!!!! Wake up!

z vyukove kazety je yisapsaam i lauga :) ten treti zaznam je ze souteze

BTW Hladika potkavam docela casto... dneska jsem ho zrovna videl v 16:49 na I.P. Pavlova... byl v ponekud "podivnem" stavu a koulel ocima ;) asi uz slavi Vanoce :)
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 27. pro, 2004 11:46

pozrel som si videa o cviceni R. Hladika a pozeral sa na to aj moj cinsky ucitel, ktory sice necvici hungar ale vela jeho priatelov ano a bol z toho takpovediac zdeseny. Ten clovek cvici ako priemerny zaciatocnik a nie ako clovek, ktory o sebe deklaruje ze cvici cely zivot. Jeho pohyby su strnule, prevlada v nich iba fyzicka sila a ma vela zaciatocnickych chyb v drzani tela. Nechcem tu nic rozsirovat ale mozno postavenie R. Hladika v skole jeho ucitela nie je take ake on deklaruje.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ninja » pon 27. pro, 2004 18:01

no som si to pozrel a nestacil som sa cudovat, kym by on na ulici dal jeden laket ako tam v tom potoji uz by davno ponho prisla sanitka :lol:
naše ruky sú dvere neprepúšťajúce nepriateľa a naše nohy kladivo, ktoré ho môže zabiť.
Ninja
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » pon 27. pro, 2004 20:06

Tak sem zkouknul ty videjka a zajimalo by me,co ze je to za novy druh zivocicha,co se na nich tak vselijak prapodivne pohybuje?
Nic proti p. Hladikovi,osobne ani jinak ho v podstate neznam,ale kdyz bych se rozhodoval zacit delat nejake BU,tak tohle by me dost dobre odradilo,protoze to nevypada vubec presvedcive,tedy nevypada to jako nejake BU,nybrz jako nejake divne aerobni cviceni.
Muze mi nekdo vysvetlit,co je filozofii toho "siu lum kungfu",abych byl v obraze,dekuji.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

jéhehe

Příspěvekod pavela » úte 28. pro, 2004 6:21

stáhnul jsem si ty videa, to je legrace... Je vidět, že se věhlasný SIFU pohybuje jen s největším vypětím sil.Nechci nikoho urazit ale to video rhladik.avi vypadá, jako když se blahé paměti Helenka Růžičková marně pokouší vzlétnout jako ptáček. Možná by měl zkusit sumo...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Hladik

Příspěvekod Mirimon » sob 05. úno, 2005 17:10

Videa - v životě jsem tento styl necvičil a ani to nemám v úmyslu, takže to kritizovat nebudu :roll:
Četl jsem obě dvě knihy o kung-fu co napsal Hladík. Byla tam nějaká věta o tom že ne každý má na to aby se mohl u Hladíka učit. Prý že někteří jeho žáci, kteří cvičení nezvládli si otevřeli svou vlastní školu a začali učit nesmysly. :lol: Četl ty knihy někdo z vás, jaké na ně máte názory?
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Další

Zpět na čínská bojová umění a sporty...