To je harampádí které patří do Muzea...!!!!Stejně jako Katany,Cepy atd

Myslim že už se tu o tom někdo zmiňoval

Moderátor: pm
Vranovsky píše:Dámy a Pánové Já Vám do toho nechci kecat,ale zajímalo by mě kdo by jako na Vás vytáhl železný Bič na Ulici....![]()
![]()
![]()
To je harampádí které patří do Muzea...!!!!Stejně jako Katany,Cepy atd![]()
![]()
![]()
Vranovsky píše:Dámy a Pánové Já Vám do toho nechci kecat,ale zajímalo by mě kdo by jako na Vás vytáhl železný Bič na Ulici....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wushi píše:no, s tým úplne nesúhlasím, je to veľmi účinná a "šikovná" zbraň..."odľahčenú" verziu dáš v poho do vrecka a odtiaľ ho "tasíš" rovnako rýchlo ako nôž, akurát že máš dosah cca.2m...čo je na boj v uliciach slušné...samozrejme ak ho dostatočne ovládaš...
Vranovsky píše:wushi píše:no, s tým úplne nesúhlasím, je to veľmi účinná a "šikovná" zbraň..."odľahčenú" verziu dáš v poho do vrecka a odtiaľ ho "tasíš" rovnako rýchlo ako nôž, akurát že máš dosah cca.2m...čo je na boj v uliciach slušné...samozrejme ak ho dostatočne ovládaš...
Hmm..to by to s nim musel někdo v ČR umět![]()
Viděl sem pár Sifu s tim cvičit-cvičili s tim ale tak "rychle"že by jim to každej druhej vytrhl z ruky...![]()
![]()
![]()
Jinak dneska sou Teleskopy,spreje,pistole,elektrické obušky atd tak proč používat starožitnosti![]()
![]()
Vranovsky píše:lubbione píše:Vranovsky píše:Dámy a Pánové Já Vám do toho nechci kecat,ale zajímalo by mě kdo by jako na Vás vytáhl železný Bič na Ulici....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mimochodom, ked vies dobre narabat s bycmi - nie kozenymi, to by asi moc nepomohlo - mozes usporiadat ohnovu show, ja som uz nieco podobne videla a urcite by som si to chcela vyskusat...
No tak estli to chceš vyskusat...![]()
![]()
Tak můžem(teda jestli si pohledná dívka pěkných tvarů)Nabízim ale pouze Bič kožený ani velký ani malý
![]()
![]()
Ohňová show to asi nebude ale...![]()
![]()
![]()
Vranovsky píše:![]()
![]()
![]()
Ok beru,ale uděláme takovou dohodu jo???Když se ti to bude líbit tak mě necháš žít a když nee tak mě zastřelíš.Platí???![]()
lubbione píše:
preco si to vsetko citoval, kto to ma potom vymazavat? mam jednu otazku, ak si kungfista, co ma spolocne kungfu a sando?
luen píše:lubbione píše:
preco si to vsetko citoval, kto to ma potom vymazavat? mam jednu otazku, ak si kungfista, co ma spolocne kungfu a sando?
Kung fu a sando maji spolecneho tolik, jako holinky a lehka letni obuv, tzv. skandale
Lidi to je matros
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků