bojovnik123 píše:Ghekone, nemyslel jsem to zle ale pokud nemas osobni a mnoholetou zkusenost s vycvikem specialnich ozbrojenych sil a nikdy jsi se neucastnil skutecneho boje tak informace ktere mas vyctene z knihy a internetu nejsou zrovna ty prave.

akusan píše:Myllys : Musím se smát ,hodnotíš něco v čem nemáš zkušenosti.Proto tvuj názor neberu..
Až budu chtít vědět něco o MMA tak se tě zeptám,ale nepiš o něčem o čem nic nevíš...
Golom:Ve většině věcí s tebou souhlasím.Jen poznámka,že k Bujinkanu musíš dělat něco jinýho,aby tě to připravilo na střet-prosím tě,kteří učitelé tohle říkají -to by mě zajímalo?
A protože tohle je vlákno o Bujinkanu.Věci typu obstál by Bujinkan proti boxu,MMA,Thaiboxu,atd.. si rozebírejte prosím Vás v jiným vláknu-mysliím,že ghekon ho už založil.(stejně hodnotíte jen z teoretických zkušeností jako jsou videa,atd)Takže si zůstante u svého .....
Jinak zoopakuju -Bujinkan se zkládá z devíti škol.šest jich je Budo a tři Ninpo.Každá škola má svá specifika.Používají se zde páky,udery,kopy,přehozy,atd..vyučuje se boj i se zbraněmi,jako je nůž,hanbo,bo,ken,atd..To je asi to nejzákladnější(a k tomu hodně stroze:-))

Dalt píše:martinYT: co bych prosimte mel ctit na gumach ktery bojujou za prachy? a obcas si vystrelej na nakyho toho fousaca? (a to je tak 1% jejich cinosti - vetsinu casu se stejne valej na zakladne, zerou, chlastaj atp - jo mam kamose v afghosu no)
Jinak si myslim ze ten kdo si projde x zapasama v ringu (na ulici, dojo atd), taky bude o bojovani neco vedet ne? - nedelej z hrdinych ostrostrelcu nejvetsi bojovy specialy pls...

ukropcany píše:No... povedal by som, že MT na Teba asi bude mať nejaký pozitívny vplyv...cudles píše:Ano, mluvi se tu z o Bujinkanu z hlediska teorie, ale vis proc?? Protoze kdyz se ma prejit aspon trochu do realu, sparringu, tak jsou najednou z ninju zabijaku podelany sasci s plnou hubou kecu o filozofii, nebojovani a podobneEšte máš šancu...

ukropcany píše:Môj príspevok mala byť kamarátska (!) pochvala za Tvoje antizmrdovské nasadenie. Ako som napísal, MT má na Teba zjavne pozitívny vplyv...

Dalt píše:cudles:za ten prvni odstavec si me muzes postavit treba na policku - mi to je jedno, ale prodavam jak jsem nakoupil (mam vic nez jednoho kamarada na misich a vsichni se shodli na tom co pisu...pockat! ze by byli vojaci jeste k tomu prolhani? banda jedna! jim budu muset vyhubovat...![]()
(mimochodem mozna jsi zaregistroval - nedavno probehl na seznamu clanek o vojacich v cizine na misich (tusim ze to byli britove, nebo nemci) jak vyrazne pribiraji na vaze (zerou a valej se) a maji tak snizenou bojeschopnost pac maji 2 tretiny z nich nadvahu...)

Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků