Jo chapem, tvrdo na sebe pracujes... tak to ma byt.!! - myslim to vazne
Na vyhru alebo prehru nemusime studovat vobec nic.
Vid tie video linky...co boli urcite total mimo reality techniky, ale akurat zabrali.
Ide clovek po ulici a bum, tma. Mozeme byt inyyy kileri, ale byt v zlom case na zlom mieste je skratka smola. Noz do chrbta, brokovnicou do hlavy ...to je problematicke rozchodit.
Takze ci je lepsie Aikido, Bujinkan, Thaibox alebo piškvorky je uplne nepodstatne.
Suhlasim ale ...ze to najdolezitejsie je dobra metodika
Lenze ak su studenti co to nechapu, ani metodika nepomoze. Potom teda je nutny aj dobry ucitel. Lenze kolko je dobrych? A co znamena byt dobry? Mat zjazvenu tvar od poulicnych bitiek ?
A ak teda aj metodika je dobra aj ucitel by sa nasiel len studenti radsej hraju hry na PC, nez by na sebe pracovali?
Takze uz tu mame nutnost metodiky, studentov aj ucitela...skratka privela premennych. Dnes to mnohi beru ako rychlovykrm a potom to aj tak vyzera.
Povedzme si - nie kazdy sa chce tlct v ringu. Ak mas tvar ktora zastupuje firmu nebude to OK ked sa na porade alebo obchodnom jednani objavis zodraty
Viem to lebo som taky dosiel
Takze kto to nechce, OK- da sa na nieco menej HARD.
Sice to bude trvat 20 rokov nez to k niecomu bude, ale dozije sa dochodku.
Kazdy musi vediet co od toho ocakava.
Ale stavat na tom ucinnost stylu je podla mna smiesne. Kedze aj tak - ak budeme v zlom case na zlom miestne - budeme mat skratka smolu.
Tak isto ale treba suhlasit, ze bez sparingu to skratka neide.
Nie preto lebo to povedal BOSS ze to netreba ale preto, aby moj mozog zapracoval nove pohyby a aj bolest do vzorca pre boj.
Je jednoduche povedat ze pokial nie je boj sucastou treningu je to umenie o nicom, - ale o preziti nerozhoduje randori. Povecsinou len stastie alebo tuzba prezit. Ak som slaby a nemam odmakane, zoberiem samopal, tyce, alebo ideme 20ti. A potom nezalezi kto je super, lebo aj majster ultimatov by to nezvladol. Treba robit to svoje najlepsie ako sa da. Ako je to najlepsie - nato musi kazdy prist sam. Potom sa dany styl stane cestou zivota.