Moderátor: pm
Dmitry píše:Jane, my jsme neměly za cíl "provařit peněz" (myslím to bylo od tebe neslušně).
Našim cílem bylo - popularizace Wing Chun a naše ©koly, a do Prahy přijely
3 mistrů a, samozřejmě, to jim musilo vyplatit alespoň cestu a pobyt.
Dmitry píše::DJo, promiň
, já to asi špatně přeložil =) V ruštině to zní "наварил"( navaril) což znamená - vydělal =)
Beru své slova o neslušnosti spatky
Dmitry píše:Díky moc !!Já taky přeji vám všem nejprve zdraví - štěstí a úspěch s ním bude určitě !
2 luen: já se snažím moc, chci se naučit mluvit český jako Čechy =), dík že opravuješ !
Dmitry píše:9 dan....4 dan Wing Chun.
Ahoj, můžu pls vědět, od kdy jsou ve wch dany, jakou mají hodnotu, kdo a za jakých podmínek je uděluje? Já si skoro myslel, že když už, dany jsou v JBU
Ahoj, můžu pls vědět, od kdy jsou ve wch dany, jakou mají hodnotu, kdo a za jakých podmínek je uděluje?
pe25tr píše:"Spolu s novým stylem zavedl Kanó i systém technických stupňů, který později využily i další školy. Technické stupně se dělí na žákovské kjú (級, někdy pomocí angl. přepisu kyu) a mistrovské dany (段, dan). Stupně se odlišují podle barvy pásku (obi). Kodokan rozlišuje pět žákovských stupňů (5.-1. kjú), které nosí bílé obi, a deset mistrovských stupňů (1.-10. dan), které pro 1. až 5. dan nosí černé obi, 6. až 8. dan mohou nosit červené obi s bílým pruhem a 9. a 10. dan mohou nosit čistě červené obi. Danové stupně nosí běžně černé obi a červeno-bílé a červené nosí pouze na slavnostní příležitosti."
zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Judo
WCH (i vietnamska vetev) je mnohem mnohem mnohem starsi nez judo a Kanuv system zakovskych a mistrovskych stupnu, takze khoocova otazka :Ahoj, můžu pls vědět, od kdy jsou ve wch dany, jakou mají hodnotu, kdo a za jakých podmínek je uděluje?
je, myslim, na miste.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků