kung-fu je na nic

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

kung-fu je na nic

Příspěvekod katana » ned 23. bře, 2003 16:43

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citace:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> <BR> 23.03. 2003 v 10:09, hungga napsal(a): <BR>F4ust: No jestli si se někdy díval na tyto stránky, tak je více než do očí bijící jejich vzhled, který je opravdu odpudivý. Chápu, že někdo, kdo začíná s webovými stránkami, to ještě moc neumí, ale snad není barvoslepý a má nějaké estetické cítění. Další věcí je funkčnost. Moc se mi nelíbí, když se mi po každém klepnutí v menu otevře nová stránka. A v neposlední řadě je to autor. To vím naprosto přesně a mohu to zde otevřeně napsat. Nedokázal přijmout konstruktivní kritiku z mé strany. Vím u koho cvičí, ale to zde psát nebudu, protože by to možná mohlo pohnout jeho pověstí. To jsou asi ty hlavní důvody, které mě přiměly to sem napsat. <BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End --> <BR>Drahý, autorem jsem JÁ, jen abychom měli jasno. Co se tvé "konstruktivní kritiky" týká, děkuji ti, že jsi se mi připomněl. Pokud si vzpomínám, tvé věcné rady by se daly shrnout do frází jako "vypadá to blbě" a "proč to dáváš na internet". Pamatuji se, že když jsem se tě zeptal, zda víš o lepší (nebo alespoň jiné!) česé stránce na toto téma, dal jsi mi za vzor www.hungkuen.org, za což ti jako za srovnatelnou prezentaci ze srdce děkuji. Nerad bych se tě dotknul, ale pokud považuješ za kunstruktivní rady napadání a infantilní urážky, opravdu nevidím důvod, proč pokračovat ve vzájemné korespondenci, z téhož důvodu jsem ti taky na tvůj snad třetí stejně urážlivý email neodpověděl. Mimochodem, šlo o jediné podobně negativní a urážlivé ohlasy, které jsem kdy dostal. Jen tak pro upozornění, cvičím (respektive cvičil jsem) u shifu Qin MingTanga a doufám, že jsem tímto jeho jméno dostatečně pošlapal a vytvořil všem odstrašující příklad...
katana
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod hungga » ned 23. bře, 2003 17:21

END
Naposledy upravil hungga dne úte 03. čer, 2003 21:58, celkově upraveno 1
hungga
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

kung-fu je na nic

Příspěvekod katana » ned 23. bře, 2003 18:03

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citace:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> <BR> 23.03. 2003 v 17:21, hungga napsal(a): <BR>F4ust: No myslím, že jediné infantilní chování zde vykazuješ ty, což zde přítomní lidé nemohou posoudit, protože o dané situaci nic nevědí. Negativní přístup z tvé strany ve mě vyvolává pocit, že jsi trochu nemocný člověk. Zdá se mi, že máš jistý druh paranoji, která spočívá ve vytváření iluze rivality, ale to se ve skutečnosti neděje, takže se nemusíš bránit. Jestli si na tomto webu, aby si šířil své negace, tak bys měl raději odejít, jestli si se změnil, tak tě tu rád vítám. A jako dodatek od přátel, kteří už několik pátků pracují na vývoji webových stránek (někteří jsou za to i solidně placeni), ti musím oznámit, že dobrý webmaster i webdesigner si z každé kritiky něco vezme. Internetová prezentace není téměř nikdy dokonalá a vždy se najde něco, co lze vylepšit. <BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End --> Jistý druh rivality a "paranoji" (hrubku si tam najdi sám) nacházím jen na tvé straně, ostatně, byl jsi to ty, kdo mi napsal jedovatý email o hrozných stránkách. Zatím je však prvním (a jediným) skutečným argumentem to, že se ti nelíbí otevírání podsekcí v target="_blank", což jistě svědčí o tvé zvláštní logice, pokud ti tohle přijde jako dostatečně pádný důvod proto, co tu předvádíš, skutečně nerad bych se s tebou zaplétal do hlubší diskuze... Mimochodem, já za webdesign dostávám také zaplaceno, jak už je to ostatně zvykem, a budu rád, když přijdeš svou "kunstruktivní kritiku" šířit například na diskuzní fórum webdesign, kde se jistě setká s ohlasem...
katana
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod hungga » ned 23. bře, 2003 22:10

END
Naposledy upravil hungga dne úte 03. čer, 2003 21:58, celkově upraveno 1
hungga
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

kung-fu je na nic

Příspěvekod Kocka » pon 24. bře, 2003 13:43

A na pocatku bylo kung-fu ......
Kocka
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

kung-fu je na nic

Příspěvekod Anonymní » pon 24. bře, 2003 18:22

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citace:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> <BR> 23.03. 2003 v 22:10, hungga napsal(a): <BR>F4ust: Jestli jsi tu od toho, abys hodnotil pravopis, tak se nejdříve podívej na své příspěvky a popřemýšlej, jestli je na místě hodnotit příspěvky jiných. Rozhodl ses handrkovat, tak tedy dobrá. Nestačilo ti to co jsem psal, takže něco přidám, ale teď už to nebude jen zaobalená kritika. Když už si o tom začal sám, kdo ti platí za stránky? Já myslel, že teletubbies jsou jen v té dětské pohádce, která nemá smysl. Peníze ti posílá Laa-Laa, Tinky Winky nebo kdo? ®e by to byl vypravěč? Chlapče já už nevím co s tebou, ale někdo by ti měl vysvětlit co jsou to pojmy webdesign a grafický koncept, který nezabíjí na první pohled. Jen tak namátkou pár odkazů na stránky, jejichž grafické řešení je (narozdíl od tvého) smysluplné: <BR>http://a000praha.oook.cz <BR>http://www.freeride.cz/ski/ <BR>http://www.nhl.cz <BR> <BR> Pokud bys opět argumentoval tím, že já nic z toho nedělal a nedokázal, pak je to trochu zbytečné, protože to není předmětem naší diskuse (pokud sis nevšiml). Dávám ti jen několik příkladů, jak má vypadat stránka, která nekazí oči. Kombinace černé a jakékoli ze základních webových barev "red, green, blue..." je ohavná a nesledovatelná. Namítat tím, že jsou to barvy, které zobrazí bezpečně každý prohlížeč stejně, je dost trapné, protože jak jistě víš, tak máme paletu Gif Web 256, z níž je kterákoliv barva "bezpečná" pro všechny druhy prohlížečů. Jako třešínku na dortu bych pak uvedl adresu: <a href="http://www.php.net" target="_blank" target="_new">http://www.php.net</a> Ta vypadá v jakémkoli prohlížeči naprosto stejně. Je sice pravda, že se na její tvorbě podílejí absolutní špičky v oboru, ale budiž nám zářným příkladem a světlem na konci tunelu...blabla...klišé...blabla... <BR> <BR> Webdesign je práce, která si jako každá jiná vyžaduje zkušenost a mimo ní i zcela protikladnou vlastnost - vůli experimentovat a trochu riskovat. Rozmístění ovládacích prvků je prvním krokem. Dále pak následuje volba jejich vzhledu a nakonec barevná koncepce. Aby měly experimenty jistější výsledek, je vhodné i něco "okoukat" a hlavně si poslechnout názory uživatelů/návštěvníků. Tvůj přístup nápadně připomíná taktiku firmy Microsoft. ;-) <BR> <BR> Je mi líto, že někdo/něco jako ty vzešlo na tento svět, protože tvé chování je opravdu příšerné. Zkus to co zde píšeš ukázat rodičům nebo přátelům a poté mi napiš co ti na to řekli. Nezapomeň jim říci zkreslený příběh o mých mailech a o tom jak jsem zlý a nemocný člověk, který se ti snaží ubližovat. Argumentovat pravopisnou chybou může snad jen dítě. Rád bych tě již po druhé požádal o to, abys mi nic nepsal, protože nemám náladu hádat se zde s nějkým frockem. <BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->Nemám čas se zabývat podobnými výstřelky, takže jen krátce - templeshaolin.com jsem dělal před třemi lety a v té době jsem se za něj nestyděl, dnes už je to jinak a proto je také v dnešní době stránka nefunkční. Ani tehdy, ani dnes jsem ho NIKDE neprezentoval jako webdesignérskou perlu, šlo o mou pouhou iniciativu a podstatný by měl být obsah. Naštěstí se našel jen jeden idiot, a to mluvím o tobě, který se zřejmě obalil do vlastní sebedůvěry a ihned od začátku píše o otevírání do nového okna a o barvách jako o něčem, pročež si zasloužím ostudu nadávky. Moc by mě zajímalo, zda podobné maily píšeš i ostatním webmasterům, jejichž stránky navštívíš. Já pravopisnými chybami, kterými oplýváš, neargumentoval, jsi to ty, kdo jako argumenty tvých urážek a dětinského chování používá odkazy na naprosto off-topic stránky a jakési pseudopoučky ohledně webdesignu. Chováš se jako tříletý spratek z pískoviště a upřímně, jen velmi nerad bych pokračoval v další diskuzi, pokud se dále hodláš chovat jako hulvátský idiot...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hungga » pon 24. bře, 2003 22:45

END
Naposledy upravil hungga dne úte 03. čer, 2003 21:59, celkově upraveno 1
hungga
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: kung-fu je na nic

Příspěvekod Anonymní » pon 02. čer, 2003 1:35

Katáno bez urážky, jsi debil. pomlouváš druhé a sám máš na hlavě lejno. Dost se divím proč tenhle web existuje (ywane, de ti o to koncentrovat keci patnáctiletých zkušených bojovníků a být jim šéfem?). Katány takový totální guláš co máš v hlavě a na svých stránkách si žádá servis na kebuli :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 03. čer, 2003 8:07

Tak se mi zdá, že ze všech příspěvků jasně vyplývá že hungga je nejlepší na světě a ostatní jsou totální packalové, takže nevím co řešíte.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Máte tu v tom trochu bordel

Příspěvekod Masta » úte 03. čer, 2003 11:18

Tak zaprvé webmaster tohodle webu by si v tom měl udělat trochu pořádek páč ta hádka která zde vznikla není katana VS. Hungga ale Faust Vs. Hungga..nevím kde se tam vzala identita katany ale myslím že by z toho asi nebyl nadšenej.....
Za druhý každej někdy začínal stajím plně na straně Faustíka...ale to bude tím že to je kámoš :))
Masta
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

.......

Příspěvekod Anonymní » úte 03. čer, 2003 11:28

Anonymní: Pravdou je, že se nikdy nebudu považovat za nejlepšího. Zkus si pročíst všechny příspěvky, které jsem napsal a uvidíš, že se za nejlepšího nepovažuji ;-). Proč bych měl sifu, kdybych byl nejlepší? Jak jsem psal: "Vždy se najde někdo lepší."
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hungga » úte 03. čer, 2003 11:29

END
Naposledy upravil hungga dne úte 03. čer, 2003 22:00, celkově upraveno 1
hungga
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod F4ust » úte 03. čer, 2003 18:33

já taky cvičím píše:Katáno bez urážky, jsi debil. pomlouváš druhé a sám máš na hlavě lejno. Dost se divím proč tenhle web existuje (ywane, de ti o to koncentrovat keci patnáctiletých zkušených bojovníků a být jim šéfem?). Katány takový totální guláš co máš v hlavě a na svých stránkách si žádá servis na kebuli :lol:
Už jsem se k těmhle zvratkám nechtěl vracet, ale tohle mi nedá. Nejsem ani Katány, ani Katana, jsem Faust. NIKOHO jsem zde nepomlouval, ale rád se poučím z jakékoliv citace. YiWan není Ywan a tak jako tak nemá s touhle stránkou ani se mnou nic společného. Mé stránky (www.templeshaolin.com) již nejsou delší dobu online, takže rozhodně nejsem zodpovědný za jakýkoliv guláš, protože na nich není, pokud vůbec kdy byl. Co se webdesignu týká, jak psal Masta, každý někdy začínal. Mou kung-fu stránku jsem spustil skoro před třemi lety, což se odrazilo jak na vzhledu, tak i obsahu, smutným faktem zůstává, že jsem na žádnou obsáhlejší ani hezčí stránku na českém "kung-fu netu" nenarazil, proto jsem taky templeshaolin vůbec spouštěl. Peace...
F4ust
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

hadky, facky & webdesign

Příspěvekod Anonymní » čtv 05. čer, 2003 21:46

zdarek, bezva, procet sem vsechny prispevky a opravdu ste me pobavili:*)

nejde ani tak o tema nejakejch hadek, predevsim se mi libil styl. radoby uhlazeny nadavani, vysoka frekvence cizich slov a spisovnejch vyrazu. mozna to pusobi trochu strojene, desne promyslene a v podstate spolecensky korektne, ale taky dost zbabele. smankote, se snad neumite urazet trochu lidsky, s bublajici krvi, penou u pusy a zatatejma pestma? nevim nevim. napada me akorat slovo "backory" :*) ale stejne to byla sranda :*)

hmm...takze asi zpet k puvodnimu tematu.
facka vs kung-fu
-------------------
facka je ok, ale asi trosku jednoduchej styl. mozna ze v kombinaci s pulitrem vzapeti pristavajicim na spanek obtizneho hromotluka pripadne dobre mirenym plivancem do souperova oka ale uz je uplne o necem jinym, zejo. nebo suprova sestava s kulecnikovym tagem je pritazliva nejen pro prihlizejici objekty naseho erotickeho zajmu, ale i pro mnohem mene vzrusujici rozkrok tlustoprda co nam vylil pivko. no a tak by se dalo asi brblat dlouho predlouho o technikach barovych stolicek, krycim manevru s plnym popelnikem, ustupovejm krokum "ten chlap me vazne moc,moc desi", ale tolik casu nemame, pac zatimco tu budeme takhle zbytecne plkat, ostatni budou drit svoj kung-fu a naplacaj nam na holou.

zaverem:
facka je povazovana za nase narodni bohatstvi a tak by se s ni melo asi i zachazet. teda nemrhat, at se moc neokouka, ale kdyz vsecko ostatni selze, neni sily nazbyt a jsme v ohrozeni, ze kteryho nas ani blanicti rytiri nevysekaj, tak sup tam s ni a rychle nohy na ramena, nez se ten humanoidni buchar probere:*)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

motýl emanuel

Příspěvekod Anonymní » pát 31. říj, 2003 13:42

větší, menší, rovná se- c) je správně, vyprala v bublifuku
tinkilinki lálá dik si pá pá
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ralph » pát 10. úno, 2006 10:37

fletcher píše:Nelze rici, ze tento styl je na nic a tento je super. Kazdy styl funguje na urcitych principech (mimo styly samouku a radoby mistru), ktere kdyz prijmete, pochopite a hlavne poradne nacvicite, stanou se vam natolik automaticke a budete je pouzivat zcela prirozene. Pak je vas styl nejlepsi. Pouze individualita dava danemu stylu efekt !!! Cvicte karate poctive dennodenne po 1rok a taky budou vase techniky efektivni. Porovnavat aikido a wu-shu, je stejne jako porovnava jablka s hruskama. Ovoce to je stejne, ale kazdy jiny druh !!!! To by si mnoho bojovniku-teoretiku melo konecne uvedomit.
<BR>Preji vsem hezky den. <BR><BR>[ Tento příspěvek byl upraven uživatelem: lokwon dne 20.03. 2003 13:32 ]

Stačí si uvědomit, odkud pochází většina martial arts. Odpověď z toho vyplyne.
Ralph
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Ralph » pát 10. úno, 2006 10:37

fletcher píše:Nelze rici, ze tento styl je na nic a tento je super. Kazdy styl funguje na urcitych principech (mimo styly samouku a radoby mistru), ktere kdyz prijmete, pochopite a hlavne poradne nacvicite, stanou se vam natolik automaticke a budete je pouzivat zcela prirozene. Pak je vas styl nejlepsi. Pouze individualita dava danemu stylu efekt !!! Cvicte karate poctive dennodenne po 1rok a taky budou vase techniky efektivni. Porovnavat aikido a wu-shu, je stejne jako porovnava jablka s hruskama. Ovoce to je stejne, ale kazdy jiny druh !!!! To by si mnoho bojovniku-teoretiku melo konecne uvedomit.
<BR>Preji vsem hezky den. <BR><BR>[ Tento příspěvek byl upraven uživatelem: lokwon dne 20.03. 2003 13:32 ]

Stačí si uvědomit, odkud pochází většina martial arts. Odpověď z toho vyplyne.
Ralph
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pavela » pát 10. úno, 2006 12:32

katana píše:Mohu-li se zeptat, zda je někdo z vás autorem <!-- BBCode Start --><A HREF="http://www.trueknowledgebearer.com" TARGET="_blank">TOHOTO</A><!-- BBCode End -->, respektive <!-- BBCode Start --><A HREF="http://www.trueknowledgebearer.com/fight/Fight.htm" TARGET="_blank">TOHOHLE</A><!-- BBCode End -->??
HA komunistická cenzura, nejde mi to tady v Číně otevřít, co to má bejt?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rimmer » pát 10. úno, 2006 12:35

pavela píše:
katana píše:Mohu-li se zeptat, zda je někdo z vás autorem <!-- BBCode Start --><A HREF="http://www.trueknowledgebearer.com" TARGET="_blank">TOHOTO</A><!-- BBCode End -->, respektive <!-- BBCode Start --><A HREF="http://www.trueknowledgebearer.com/fight/Fight.htm" TARGET="_blank">TOHOHLE</A><!-- BBCode End -->??
HA komunistická cenzura, nejde mi to tady v Číně otevřít, co to má bejt?
to neni cenzura me to nejde taky... :wink:
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Snooorri » čtv 20. dub, 2006 15:43

hungga píše:END

Umis i neco inyho než END???? :lol:
Nic
Snooorri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší