RastOne píše:Luen já jsem ale v příspěvku o tobě nic nepsal. A do úst bych si tě nikdy nevzal nebejt těch poznámek. Bylo to myšleno tak že bych si radši nechal nafackovat od prince,než plejtvat energii nad boxerem z tvého příspěvku. V tom nehledej žádnou narážku na tebe. A už vůbec sem si nedovolil komentovat nějaý váš systém výuky,nebo že bych komentoval že něco děláte špatně. Nic takového jsem nepsal. Nevím za co bych si zasloužil bannána,sprostej nejsem a oponovat ti s tvým názorem na JKD snad můžu i přez můj nízký věk. Kvuli tomu se neurážej já tě neznám,jen z fotek a videii ale sestřelovat každýho kdo si dovolí napsat něco jiného bych od člověka s tvojíma zkušenostma a věkěm(myšleno moudrostí)nečekal. Co bys jsis představoval mojí návštěvou? Mám to kousek..
No temer v kazdem prispevku mas neco k luenovi, me to neba a nehodlam se s tebou dohadovat o blbostech jako je JKD, u nas nema zadnou uroven a o lidech jenz se prezentuji jako JKD hraci radeji ani nemluvim - coz nesouvisi s tebou, ale s par blbounama pred tebou.
Neverim, ze te neco muze naucit kniha, neverim na uceni se od mrtvejch, neverim na nauceni se neceho, jehoz autor umrel drive nez si to vse ujasnil a neverim na schopnosti a dovednosti lidi, kteri do sveho tela pousteji elektriku a podobne debility

PS: Jinak by me vazne zajimalo jak se hybes, takze jestli to mas kousek jak pises, tak se klido stav u nas na trenalu a muzes si dat s nama trenink