ArchEron píše:ja nebrecim len nato poukazujem
Ja to nemyslel tak, ze bys brecel

Moderátor: pm
ArchEron píše:ja nebrecim len nato poukazujem
ArchEron píše::) Skoda len ze hrozi ze vnutorne styly zaniknu,oni nezaniknu doslova ale zdegeneruju.A toje horsie ako keby zanikly doslova,lebo to budu pokladat zato co to neni.
littleass píše:ArchEron píše::) Skoda len ze hrozi ze vnutorne styly zaniknu,oni nezaniknu doslova ale zdegeneruju.A toje horsie ako keby zanikly doslova,lebo to budu pokladat zato co to neni.
Jediný co hrozí je to že zdegeneruješ Ty s těmi svými názory![]()
BS zaniknou a BU se právě udrží a hádej proč...![]()
wushupetr píše:Boze, ona je sportovec, ne bojovnik. Tak nba to tak koukejte
tonglong píše:Byl by jsi tak laskav a dal mi vedet jak ten pan zjistil jak cvicil Tai Chi Yang Lu Chan? To ma jeho video z roku 1850? Nebo se s nim znal osobne?
Janoj píše:wushupetr píše:Boze, ona je sportovec, ne bojovnik. Tak nba to tak koukejte
Tento si také vyskočí a přesto bych řekl, že to je spíše bojovník než sportovec. Jedná se o kousek z formy Jang Lučana.
http://www.youtube.com/watch?v=2KVBMhKa_FM
http://www.youtube.com/watch?v=75rcwnVK ... re=related
Janoj
tonglong píše:Byl by jsi tak laskav a dal mi vedet jak ten pan zjistil jak cvicil Tai Chi Yang Lu Chan? To ma jeho video z roku 1850? Nebo se s nim znal osobne?
Janoj píše:tonglong píše:Byl by jsi tak laskav a dal mi vedet jak ten pan zjistil jak cvicil Tai Chi Yang Lu Chan? To ma jeho video z roku 1850? Nebo se s nim znal osobne?
Promiň, ale to já nebudu vědět. Mám jen dobrého kamaráda, který tu formu cvičí a ten tak usuzuje, že to tak může být podle toho, že je to dost podobné staré formě stylu Čchen. Také ji cvičí Jan Pletánek v Pardubicích a ten by třeba o ní věděl více.
4wushupetr: Ahoj, vlastně vůbec nerozumím, co je soutěžní skok a co ne. Jen mi přišla jako docela dobrá ukázka těch bojových aplikací - proto ten bojovník. A také to, že i ve stylu Jang se mohou objevovat takové skoky. Nakonec, styl Jang vychází ze stylu Čchen a tam nějaké takové povyskočení není asi nic neobvyklého?
Janoj
ArchEron píše:Janoj:lenze stara forma yangu neni vobec podobna chenu,je velmi podobna terajsej zostave ktoru pozmenil cheng fu a ktrora sa vyucuje
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků