Moderátor: pm
Sennin píše:
Dovoluji si upozornit, že tato kniha opravdu zjevně není přímo dílem BL, ostatně jako mnoho knih, které byly vydány jeho jménem, ale bez jeho souhlasu, resp. bez souhlasu pozůstalých - ti se dodnes s mnoha vydavateli a nakladateli soudí.
Naproti tomu Tao of Jeet Kune Do je min. z 80% dílem BL, zbytek jsou věci od D. Inosanta a od Lindy.
Já se osobně těším, až budou Lindou vydány všechny myšlenky a citáty BL a mnoho věcí z jeho života. Linda se Shannon na tom pracují.
Sennin píše:
Nehodlám se zde hádat, ale zjevně mluvíme o zcela rozdílných knihách - ty máš před sebou "Bruce Lee Jeet Kune Do" a "Bruce Lee Tao of Gung Fu" - já jsem vlastnil anglicky psanou knihu "Bruce Lee - Tao of Jeet Kune Do" - bez úvodu Lindy ani bez předmluvy Takyho Kimury! Ale některé příspěvky byly Lindy a některé D. Inosanta...
player píše:slunkooffline: a jake jine postoje vyuzivaji?Ja sem bohuzel videl kdekoliv jen tyhle ci jejih obdobu.Nejsou trebas nekde na webu nakde fotky,nevis?
Kazdopadne je zajimave,ze kdyz mi cvicime zaklady,porad pouzivame postoj(vicemene) ten jak popsal Sennin.Zkratka me nenapada uzitecnost toho s tema spickama k sobe.I co se cviceni tyceTo kdyz si na to clovek preci pri cviceni zvykne,tak by ho to pak mohlo trosku degenerovat pak v praxi,ne?
Joe_boxerka píše:Sennin píše:
Nehodlám se zde hádat, ale zjevně mluvíme o zcela rozdílných knihách - ty máš před sebou "Bruce Lee Jeet Kune Do" a "Bruce Lee Tao of Gung Fu" - já jsem vlastnil anglicky psanou knihu "Bruce Lee - Tao of Jeet Kune Do" - bez úvodu Lindy ani bez předmluvy Takyho Kimury! Ale některé příspěvky byly Lindy a některé D. Inosanta...
Sennine, ne nemluvime "o zcela rozdilnych knihach", mluvime o vsech trech ktere jsi zhora jmenoval, ktere vsechny mam primo pred sebou v knihovne a o kterych VIM co pisu, na rozdil od tebe. Ale to uz jsme hodne jinde.
slunkooffline píše:to pm: tady aby se normálně člověk bál něco napsat aby se do něj někdo nezačal bezdůvodně navážet, nechápu tě
to player: zeptej se svého sifu, ja bych vypadal moc chytře a to se dneska nebere (asi)
Opět všechny zdravím
player píše:slunkooffline: a jake jine postoje vyuzivaji?Ja sem bohuzel videl kdekoliv jen tyhle ci jejih obdobu.Nejsou trebas nekde na webu nakde fotky,nevis?
Kazdopadne je zajimave,ze kdyz mi cvicime zaklady,porad pouzivame postoj(vicemene) ten jak popsal Sennin.Zkratka me nenapada uzitecnost toho s tema spickama k sobe.I co se cviceni tyceTo kdyz si na to clovek preci pri cviceni zvykne,tak by ho to pak mohlo trosku degenerovat pak v praxi,ne?
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků