Moderátor: pm
pokud má někdo sen, tak aby se mu splnil, musí pro něj udělat maximum pro něj možné, aby se k němu přiblížil, né-li ho dokonce splnil a když to udělá, tak i paní Štěstěna se k němu obrátí svojí tváří.
Jian píše:pm: nekdo ma rad holky a jiny vdolky, nekdo argumenty a jiny slovnik dlazdice.
ukropcany píše:.............. áno, teraz som už skutočne najvulgárnejší ako viem
Jian píše:luen: stejne tak no offense, ale nejsem si ted uplne jisty o cem vlastne mluvis. Zadny muj prispevek tady v teto diskusi nesouvisi primo vlastne ani s tematikou BU (vyhradne), jelikoz do tech JA CHCI uvah se da napasovat prakticky cokoliv... a trening sportovcu s praktickou sebeobranou tu srovnavam kde presne, ted nevim - nebo to bylo prirovnani?
Byl bych rad, kdybys pripadne reagoval na to o cem pisu (podle nekoho na ty "filozoficke onanie" .-) = drzel se tematu, nebo nereagoval vubec. Protoze ja v tomhle nespatruji moc velky smysl, jaka "realna sebeobrana" smarja? Vidis tu v tehle debate ode me nejaky prispevek, ktery by toto slovni spojeni vubec obsahoval? Pripada mi to ted podobne, jako kdyz se budu v jinem foru (na jinem serveru) "dohadovat" (protoze ja to rozhodne neberu jako nejakou hadku/valku a osobne reaguju v klidu a pohode - je to pro me proste jen dalsi vymena nazoru na konkretni tema, to ze nekteri ji neunesou a zacnou s demagogii, prekrucovanim a urazenim opravdu neni muj problem) s nekym o vecech z oboru ktery jsem studoval a nekdo jiny tam prijde a zacne mi odpovidat ve stylu, ze prece nemam doktorat z matematiky... ne, to skutecne nemam, ale jelikoz matematiku v one diskusi ani neresim... rozumime si.
Dale - na setkani lidi z tohoto serveru jsem uz na rozdil od jinych "kecalku" byl, takze mi tezko v tomhle smeru neco predhazovat.A prijel bych klidne i na dalsi (minimalne kvuli Picardovi), nicmene od te doby se u me take par veci zmenilo, napr. se mi narodil syn a priority jsou nekde trochu jinde (ano, ted uz je to zase o prioritach - aneb velkym obloukem se vracime k puvodni diskusi). NIKDO z tohoto fora o me nemuze napsat, ze bych mel strach nekam dorazit, strach s nekym sparrovat, nebo strach ze me nekdo prasti atd. - maximalne si na me v pripade potreby "honit ego" jinym zpusobem, ale to tu uz nehodlam rozebirat.
To, ze se nechystam vyrazit na sraz "vasi sekce" je proste kvuli tomu, ze opravdu nevim co bych tam delal - ostatne ty jsi pokud vim mezi tu "nasi sekci" take nikdy nezavital, ackoliv ses obvykle tvaril ze chces (nevyslo ti to tusim z casovych/zdravotnich duvodu - beru a vsimni si, ze rozhodne nezacinam s "kdo chce, hleda zpusoby" .-). Tudiz tento druh stimulace - "doraz na dalsi setkani a ujaz jak funguje ten rozumnej, uvazlivej a rozvaznej pristup nadprumerne inteligentniho cloveka... oba vime, jak tyto duely dopadaji, dlouhe nekolikamesicni ticho. " na me moc nezabira.
A jeste bych chtel predevsim dodat, ze tady a ted diskutujeme (nesparrujeme) a myslim, ze je snad dobre poznat jak ten muj rozumnej, uvazlivej a rozvaznej pristup funguje/nefunguje - ja totiz nejsem rozhodne ten, kdo musi sklouzavat k vulgaritam, napadani a vyhrozovaniPrekvapive si dokazu svoje nazory obhajovat na urovni - a jestli prave presne tohle nebude to, co na me rade "oponentu" vadi uplne nejvic.
![]()
Hodne zdaru i tobe
Jian píše:pm: ne, ne, jenom jsem nechtel aby ta diskuse v zapalu pranyrovani druidka sklouzla nekam k tomu, ze je vlastne uplne OK napr. flakat skolu (v krajnim pripade nechat skoly), neposlouchat rodice (v krajnim pripade utect z domova), nebo dlouhodobe vycerpavat organismus naprostym nedostatkem spanku kvuli dojizdeni kamkoliv... tedy ze je to zcela v poradku za predpokladu, ze prave toto jsou zpusoby ke kterym dospeju v ramci onoho hledani jako k veskrze spravnym (nekdy jedinym moznym), nebot mi prece pomohou k naplneni a uspokojeni meho JA TED ZROVNA CHCI pocitu, coz uplne staci...
Oproti tomu mi prislo rozumne co sem napsal Dalt, totiz ze pokud by mu do trenalu vlezla skola, tak by holt musel prestat boxovat... asi to ma dobre rozmyslene/spocitane, vi co je momentalne pro jeho zivot/budoucnost dulezitejsi, vi proc by se rozhodl prave takto namisto hledani zpusobu podobnych tem co jsem zminil vyse.. a nevsimnul jsem si rozhodne, ze by do nej nekdo kvuli tomu nejak rypal...
Ona x-krat opakovana moudrost je problematicka a relativni sama o sobe, na to vazne rozhodne nepotrebuje me a moje skoly. .-)) Minimalne v tom smyslu, ze kazdeho kdo pred sebou uvidi jen onen vytouzeny cil a uz vubec nic jineho, muze dovest uplne jinam... aneb pristup chci - hledam zpusoby - jdu si tvrde za svym klidne i pres mrtvoly (popripade pres vlastni sebedestrukci jako ten dotycny co o nem psal Jendis) mozna nekomu imponuje a nekdo se v nem mozna muze shlednout, ale to je asi tak vsechno... a soucasne i vsechno ode me k tomuto tematu...
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků