výběr bojového umění

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod marcelo » pon 07. úno, 2011 0:16

Corthy- kopa sraciek,ziadna vypovedna hodnota..kopec teorie...nemas nic za sebou na ulici a jeb.s tu take mudra a dovolis si s tou svojou nevymachanou hubou kritizovat ludi ako je L.M. pri ktorych by si si menil pampersky..

..ako som ti uz povedal,nebudem to tu zasierat..ked pojdes na seminar WT do KE,daj mi vediet cez SZ...chcem vidiet to tvoje WT nazivo..budes moct rozbalit ten svoj smrtelny retazak,lakte,kolena atd..zamotas ma so svojim super lepiacim chisaom atd.. :wink:

.. a ja ti ukazem nieco z moje dielne :twisted: :wink:
Naposledy upravil marcelo dne pon 07. úno, 2011 0:22, celkově upraveno 1
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod corthy » pon 07. úno, 2011 0:20

marcelo píše:Corthy- kopa sraciek,ziadna vypovedna hodnota..kopec teorie...nemas nic za sebou na ulici a jeb.s tu take mudra a dovolis si s tou svojou nevymachanou hubou kritizovat ludi ako je L.M. pri ktorych by si si menil pampersky..

..ako som ti uz povedal,nebudem to tu zasierat..ked pojdes na seminar WT do KE,daj mi vediet cez SZ...chcem vidiet to tvoje WT nazivo..budes moct rozbalit ten svoj smrtelny retazak,lakte,kolena atd..zamotas ma so svojim super lepiacim chisaom atd..

:wink:

Fesacik :D koment o nicom..pytal som sa nafakty ktore neprichadzaju? nepochopil si? Napis nieco ked budes mat odpoved z nejakej mojej otazky....Tvoje psychicke rozpolozenia a traumy ma nezaujimaju :D
Ked sme pri morrisonovi...Zase bez odpovede an mojou otazku..kde je rozdiel medzi L:M a WTckom? a ospevovanym "X"sovym sportom ? stale cakam..zase nic konkretne...fakty moj..fakty...!!!!
corthy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod corthy » pon 07. úno, 2011 0:26

A co je s tymi specialnymi jednotkami ? co uz isli vsetci spat ci googlite o zivot aby ste nieco vyhrabali a prezentovali to ako nový zákon?..Fakty chlapci fakty....
corthy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod marcelo » pon 07. úno, 2011 0:28

..moj koment nie je o nicom..ty mlzis,uhybas a zavyjas svoje dookola..moja ponuka plati...viac nemam co povedat.. :wink:
Naposledy upravil marcelo dne pon 07. úno, 2011 0:51, celkově upraveno 1
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod corthy » pon 07. úno, 2011 0:32

[quote="marcelo"]Corthy- kopa sraciek,ziadna vypovedna hodnota..kopec teorie...nemas nic za sebou na ulici a jeb.s tu take mudra a dovolis si s tou svojou nevymachanou hubou kritizovat ludi ako je L.M. pri ktorych by si si menil pampersky..

Presne tak .. O tom co mam zasebou vies prd...A o ulicu..Bol by som najradsej keby nikdy som ju nemusel okusit..o to sa ma znazit kazdy trenovany clovek..vyhybat sa konfliktom... A velky pozor..Ja neurazam ziadneho L.M.. Ja nemozem sledovat psychicke pochody 6 ludi co tu pisu...posledna tema bola box a variacie ...to co pan L.M. robi ma od boxu hodne daleko ak WT velmi blizko...Aked povies ze nema tak uz nemusi ani nic pisat..a tym mame debatu vyriesenu ...o WT si mysli co chces to je tvoj problem..
corthy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod corthy » pon 07. úno, 2011 0:34

Takže je to jasne..pan alias byvale WT nema co povedat..nema odpovedat na jedinu moju konkretnu otazku...dakujem za ucast..ste z hry vonku...v tomto fore sa odteraz baviem o faktoch...dakujeem za ucast...a trapne komenty typu toho predosleho si nechaj pre seba ak nemas nieco normalne oviretelne do diskusie..dovidenia :D
corthy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod marcelo » pon 07. úno, 2011 0:40

corthy píše:
marcelo píše:...to co pan L.M. robi ma od boxu hodne daleko ak WT velmi blizko...Aked povies ze nema tak uz nemusi ani nic pisat..a tym mame debatu vyriesenu ...o WT si mysli co chces to je tvoj problem..

...pocuvaj ty Expert...to co robi pan Lee Morrison ma s Boxom hodne spolocne..ale keby si nebol taky luzer a kukol na biomechaniku jeho uderov,pozral sa odkial a ako "taka" silu do uderov,ako sa nataca,ako vytahuje rameno,tak by si videl ty ignorant,ze jeho biomechanicky vzorec uderov je z Boxu...on totiz ten pan mimo ine aj boxoval kedysi :wink:

..udery a tahanie sily vo WT je tragedia.. :lol:
Naposledy upravil marcelo dne pon 07. úno, 2011 0:48, celkově upraveno 1
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NOKT » pon 07. úno, 2011 0:41

corthy píše:A teraz cisto vazne..A chcem iba ciste argumenty ziadne trapne kometny..Mimo reakci na tu pravdu co ste sa prave dozvedeli..Daj mi priklad jednej..jednej kvalifikovanej specialnej jednotky na svete ktora cvici nieco z tych veci ako box, tahi box, kick box a podobne..Pomozem ti..USA, CHINA. JAPAN, NEMCEKO..ani posrany Royal ARMY of thailand nepocul nic o tahai boxe...Anglani, vysadkary ktoreho kolvek statu..tak ddes te..zasity niekde v riti v telocvicniach ? Krav maga, Pekiti tirsia kali, systema, sambo, silat...ale nieč kde je v nazve "x" nie je..co to nevedia lebo co? Iba FAKTY CHLAPCI..teraz na drevo!!!!

Sorry, že se do teho cpu, ale ty sloužíš u jaké jednotky? Jako PhD asi u žádný a pobíráš lepší plat, ale co, já bych do armády taky nešel. Jen ale nechápu jednu věc. Proč taháš ven zvláštní jednotky. Co umíš ty? V porovnání s řadovým vojákem jak si na tom ty? BTW MACMAP je třeba ovlivněnej boxem, MMA a BJJ.
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DrGlock » pon 07. úno, 2011 0:41

corthy: Mám jednoduchý dotaz. Vypadá tvůj trénink takhle http://www.youtube.com/watch?v=MfyL0b-vOd4 ?
Jan Bednařík
www.RBSD.cz
DrGlock
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod corthy » pon 07. úno, 2011 0:46

Sorry, že se do teho cpu, ale ty sloužíš u jaké jednotky? Jako PhD asi u žádný a pobíráš lepší plat, ale co, já bych do armády taky nešel. Jen ale nechápu jednu věc. Proč taháš ven zvláštní jednotky. Co umíš ty? V porovnání s řadovým vojákem jak si na tom ty? BTW MACMAP je třeba ovlivněnej boxem, MMA a BJJ.[/quote]

Ako PhD u žiadnej....ale otazka nebola kde sluzim ja...A MACMAP..to bude asi nejaka silna vec...Daj si to do googlu co ti vyjde...Viac vysledkov je na slovo koko. :D ALe bez urazky naozaj...neviem co to je a nenaslo mi to nic...Nie zlý pokus ale bavime sa o serioznych a uznavanych jednotkach....
corthy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod marcelo » pon 07. úno, 2011 0:47

corthy píše:
marcelo píše: .. O tom co mam zasebou vies prd...A o ulicu..Bol by som najradsej keby nikdy som ju nemusel okusit..

...ty nemas za sebou nic pane doktore..z teba doslova nadialku smrdi ze si zelenac a teoretik co sa tyka ulice..si vystudovany VS clovek s PhD,ktory sa nejakym omylom dostal na WT, tam ho zblbli marketingom a tu struha mudra a chytreho..len problem je ten, ze ked sa s tvojimi naivnymi WT predstavami zrazis s poulicnym "predatorom" s v p.ci a to hlbokej..
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod corthy » pon 07. úno, 2011 0:51

DrGlock píše:corthy: Mám jednoduchý dotaz. Vypadá tvůj trénink takhle http://www.youtube.com/watch?v=MfyL0b-vOd4 ?

Pan Glock..asi ta sklamem aj ostatnych tu..ale toto je shit oproti mojmu treningu....Daj si seriu klikov do mrtva..na to si na seba pusti 3-5 chalanov naplno...potom to iste z palicou a nozom..medzi tym kliky...a to iste s kontrolou bez uderou..a zase kliky..potom makke techniky..a zase kliky..potom boj na zemi...a potom som rad ze sa nadychnem ... Ak ste mysleli ze toto je dobry trening tak sme sa asi nepochopili..tu to bolo prezentovane ze na WT sa hladkame a sme teplosi.Makam na sebe 6 dni v tyzdni...
corthy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod reccol » pon 07. úno, 2011 0:52

Corthy: MACMAP = Marine Corps Martial Arts Program. Kdyz jsme u tech uznavanejch jednotek. Radsi premejslej a pak neco zvan. Tvuj arogantni projev tady je vazne na pest.
reccol
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod corthy » pon 07. úno, 2011 0:52

...ty nemas za sebou nic pane doktore..z teba doslova nadialku smrdi ze si zelenac a teoretik co sa tyka ulice..si vystudovany VS clovek s PhD,ktory sa nejakym omylom dostal na WT, tam ho zblbli marketingom a tu struha mudra a chytreho..len problem je ten, ze ked sa s tvojimi naivnymi WT predstavami zrazis s poulicnym "predatorom" s v p.ci a to hlbokej..[/quote]

Zrazil som sa ..ako biletar
Naposledy upravil corthy dne stř 09. úno, 2011 14:02, celkově upraveno 1
corthy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod corthy » pon 07. úno, 2011 0:53

reccol píše:Corthy: MACMAP = Marine Corps Martial Arts Program. Kdyz jsme u tech uznavanejch jednotek. Radsi premejslej a pak neco zvan. Tvuj arogantni projev tady je vazne na pest.

Ospravedlnujem sa ze neovladam vsetky skratky...
corthy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod marcelo » pon 07. úno, 2011 0:56

corthy píše:...ty nemas za sebou nic pane doktore..z teba doslova nadialku smrdi ze si zelenac a teoretik co sa tyka ulice..si vystudovany VS clovek s PhD,ktory sa nejakym omylom dostal na WT, tam ho zblbli marketingom a tu struha mudra a chytreho..len problem je ten, ze ked sa s tvojimi naivnymi WT predstavami zrazis s poulicnym "predatorom" s v p.ci a to hlbokej..

Zrazil som sa ..ako biletar...skore 6:0 v moj prospech..všetko nacisti..zakaz vstupu k nam do klubu...[/quote]

..nacisti..?? ..azda nemyslis nejaku diverznu jednotku elitnych "Edelweiss" 8O :lol:

.. 6:0 v tvoj prospech...paraaaada..o to radsej by som chcel vidiet tvoje WT.. :wink:
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 07. úno, 2011 0:58

4corthy: nechtel bys nam ve skole udelat seminar :twisted: Pokud by to bylo takove, jak pises a obstal bys ... samo, ze na financich/odmene bychom se dohodli :wink:

Takovej navrh, ze bychom poridili zaznam a dostal by ho kazdej zucastnenej ... ja myslim, ze by se naslo i par lidi z tohoto serveru, kteri by se prisli radi podivat :idea: 8)

Zkusim to jeste jednou ...
Naposledy upravil luen dne pon 07. úno, 2011 18:22, celkově upraveno 1
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DrGlock » pon 07. úno, 2011 1:00

corthy píše:
DrGlock píše:corthy: Mám jednoduchý dotaz. Vypadá tvůj trénink takhle http://www.youtube.com/watch?v=MfyL0b-vOd4 ?

Pan Glock..asi ta sklamem aj ostatnych tu..ale toto je shit oproti mojmu treningu....Daj si seriu klikov do mrtva..na to si na seba pusti 3-5 chalanov naplno...potom to iste z palicou a nozom..medzi tym kliky...a to iste s kontrolou bez uderou..a zase kliky..potom makke techniky..a zase kliky..potom boj na zemi...a potom som rad ze sa nadychnem ... Ak ste mysleli ze toto je dobry trening tak sme sa asi nepochopili..tu to bolo prezentovane ze na WT sa hladkame a sme teplosi.Makam na sebe 6 dni v tyzdni...

Jestli je tohle shit oproti vašim tréninkům, tak jsi mě rozhodně nezklamal. Můžu se zeptat kde trénuješ? Máte třeba nějaký web? Pořádáte semináře pro veřejnost?
Jan Bednařík
www.RBSD.cz
DrGlock
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod corthy » pon 07. úno, 2011 1:05

..nacisti..?? ..azda nemyslis nejaku diverznu jednotku elitnych "Edelweiss" 8O :lol:

.. 6:0 v tvoj prospech...paraaaada..o to radsej by som chcel vidiet tvoje WT.. :wink:[/quote]

Poviem ti to jednoducho...Pracujem v podniku s undergrondouvou tematikou, kde pritomnost pravicových extremistov nie je výtaná..Božial ako každý šport robotníckej triedy ako je napr box. a pod. ich láka...Potetovaný sprostostami vačšinou v skupikách blúdiac po meste sa snažia v podnapitom stave poriešiť vždy nejakú výtržnosť...Áno skore 6.0...4 krat som mal snimi problem....dokopy 6 ludi...Skore škrabanec na tvari a roztrhana košela...Na ich strane 6 ludi mimo...Tak ako by si ty chcel vidieť moje WT ..ja by som chcel vidieť konečne človeka čo tu napr. dnes prezentuje svoje ukrutne veci odkial kto taha uder a kde ma rameno a pod..lebo napr. na zaklade tohoto strosktotali u mna...A Pan byvale WT ak odhodi ješitsnoť a prizna aspon kusok pravdy bude vediet..ze clovek ktory sa standardne pohybuje vysiela kurva dopredu signaly co bude robit...Mne je jedno ci to bude hak alebo direkt alebo bozk...Akcia...konec...Bud ja alebo on...

A tym nechcme nikoho zhadzovat...aby sme to stale nehnali do extremu..ale ked ja raz reagujem na taketo veci..nedbuem sa snad hrat na to ze to nie je pravda...Stalop sa pohoreli..nabuduce to budem mozno ja..nikto nie je boh...
corthy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod corthy » pon 07. úno, 2011 1:22

Už by sme mohli zakopať bojove sekery kto čo ako a kedy a prečo...Ja sa Nechem niekoho presviedčať o ničom čomu neveri..tak ako mna asi nikto nepresvedčí o opaku ked viem ako to je a mam to prežité...Každý štýl je niečím výnimočny a má ničo do seba..cela pointa bola iba ukazať chalanovi, ktorý zadal túto tému, aké má možnosti...to že sa tu do mna obuje par ludi som nečakal..napriek tomu že som tu asi tak po dvoch rokoch aj to som iba cital nejake topicky....Každý má to sovje baví h to a to je zákla..ak mu to funguje o to lepšie...Nehadajme sa co a ako...nemá to zmysel...Ak som sa niekho dotkol tak sa ospravedlnujem...Nerád by som rozpútaval nejake vášne za niečo čo ni je v záujme tejto diskusie...Pohybujem sa v meste kde každý kto robí nejaky BS alebo BU sa pozná..skoro....Každý to robí z iného presvedčenia a z iných dovodov..niekto to berie rekreačne, niekto kondične, niekto ako súčasť života...Nekazme si tie dobre pocity z dobre urobenej prace..odtrenovanych a odrobenych hodin....Čo vy na to?
corthy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně