MMA - turnaje, novinky, žebříčky, komentáře.

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod Toman » úte 15. úno, 2011 0:46

Podívejte na Rendolfa kolik mu je a jak válí.

Fedorovi hanba za to že nepředvedl ani jeden solidní pokus o únik z mountu, za dávání zad a za prachbídnej pokus o achilles lock nebo heelhook či co to bylo, který byl Silvovi k smíchu.

Tenhle zápas sem viděl tak 60:40 pro Fjodra a kdyby nebylo těch cutů a podlitin k čemuž bohužel Fedor tíhne tak klidně mohl ve třetí rundě vyhrát anebo prohrát na decision. Shit happens.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » úte 15. úno, 2011 11:44

Válí se hezky :lol: :wink:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod maxo » úte 15. úno, 2011 13:33

pm píše:musim rict, ze kdyz dal Fedor tomu opicakovi s implantovanou bradou na uplnym konci 2. kola pokus o paku na nohu (pote co prezil desivou maslovacku, skrceni, knee bar a janevimcovsechno), skakal jsem po mistnosti a modlil se, aby se to podarilo a Bigfoot to odplacal. well... nevyslo. Fedorovo oko vypadalo hodne zle, dofam ze je v poho. jak to bude s jeho odchodem do duchodu, no uvidime, ale Fedorovi bych veril vsechno, myslim ze to ma srovnany

heh pozeras to ako futbal ;) ale inak asi na zem moc netrenujes inak by si videl hned ze z toho nic nebude. To bolo jasne z pozicie tela, ze to neda to nebolo na skakanie od radosti ale smutok ako sa nechal dobit ze nemal ani silu uz zaujat spravnu poziciu a pretocit ho. Skoda reci.
maxo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » úte 15. úno, 2011 18:20

Fedor je fenomen a navic velkej sympatak. Sice ty dva posledni zapasy neodpovidaji jeho standardu, ale vime prd, co musi zrovna resit a proc to dopadlo, jak to dopadlo.

Za me zatim zadnej bod v zebricku neztratil, prohrat je normalni a patri to k veci. jedine co mi vrta hlavou je jeho minula prohra, to byl vazne divnej zapas ... Ale nase mudrovani na veci nic nemeni :idea:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » úte 15. úno, 2011 21:56

Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 16. úno, 2011 2:34

Paráda, bude pokračovat :) Jinak souhlas s Luenem. Ono je asi první co člověka napadne když se zdá že jde někdo výkonostně dolu že je to třeba tréninkem, ale jak bylo řečeno, kdo ví co za tim je. Je jasný, že ten člověk něco opravdu dokázal, a kolikrát ty komentáře co na ruznejch forech nebo webech clovek musí číst po fedorovo porážkách ve stylu - Fedor e bublina, doted porazel samy neznamy a slaby soupere blablabla jsou k zblití. Možná je to klišé, ale je to o srdci, třeba se člověku zrovna nevede, ale chce jít dál,a to je ono :idea:

Ne že bych MMA tolik sledoval, kouknu se spíš na ty "nej" fghty, a to že je někdo oblíbenej většinou mě spíš odrazuje, ale krom toho co Fedor dokázal se zdá jako sympaťák, tak snad ještě zazápasí tak, aby mohl jít do "důchodu" se vztyčenou hlavou a dobrym skóre.
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » sob 12. bře, 2011 22:15

Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » sob 12. bře, 2011 23:10

toddb píše:http://mmajunkie.com/news/22807/ufc-purchases-strikeforce.mma

RIP MMA
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tifik » ned 13. bře, 2011 8:05

luen píše:...jedine co mi vrta hlavou je jeho minula prohra, to byl vazne divnej zapas ...

Kterej prosím myslíš?
tifik
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod toddb » ned 13. bře, 2011 9:26

hellas píše:
toddb píše:http://mmajunkie.com/news/22807/ufc-purchases-strikeforce.mma

RIP MMA

Asi dostali nabídku, kterou nemohli odmítnout.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 21. bře, 2011 17:16

Jon Jones, vymlátil UFC LHW titul ve 23 letech, bez porážky, snadno a s lehkostí, fenomenální výkon.
Už před zápasem se prý podepisoval jako Šampion 2011, těsně před zápasem ještě v parku chytil nějakýho zloděje hahahahahaha.
Pak šel a bez mrknutí oka vyhrál s naprostou lehkostí a přehledem.Porazit ho bude dost velký sousto pro všechny z LHW.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » pon 21. bře, 2011 17:30

RUNAR píše:Jon Jones, vymlátil UFC LHW titul ve 23 letech, bez porážky, snadno a s lehkostí, fenomenální výkon.
Už před zápasem se prý podepisoval jako Šampion 2011, těsně před zápasem ještě v parku chytil nějakýho zloděje hahahahahaha.
Pak šel a bez mrknutí oka vyhrál s naprostou lehkostí a přehledem.Porazit ho bude dost velký sousto pro všechny z LHW.

Viděl jsem ten zápas, a i když mě UFC tak moc nebere, tak tohle byl úžasnej zápas. Doufám, že Jones se někdy popasuje s Machidou, rád bych viděl Machidu znova jako vítěze LHW.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pon 21. bře, 2011 17:36

Podle mě na Jonesa může mět jen mix Aokiho s Šógunem. Hned sem si říkal, esi by na něho nepasoval Machidův styl, ale asi by dopadl sténě, jak Šógun.
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 21. bře, 2011 18:06

toddb píše:Viděl jsem ten zápas, a i když mě UFC tak moc nebere, tak tohle byl úžasnej zápas. Doufám, že Jones se někdy popasuje s Machidou, rád bych viděl Machidu znova jako vítěze LHW.

Jo bylo to až neuvěřitelný.
Hlavně šlo o to že Šoguna nejdřív zválcoval gnp na zemi a pak zkopal když vstával, ten soccer kick byl hustej.
Tady Šogun okusil svoji medicínu kterou hojně rozdával v Pride.
Čistě v strikingu v postoji neni Jones zas až tak fenomenální ale striking z klinče a gnp má úžasný, dokáže neuvěřitelně házet soupeře s hned brutál gnp.....takže podle mě jediná cesta je nedostat se na zem, tady by mohl Machida se svojí elusivitou a takedown obranou celkem uspět, ale pokud ho Jones dostane na zem tak je to asi pro každýho (kromě submission kalibru alá Werdum) konec.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 22. bře, 2011 11:48

Zajímalo by mě, jestli to už zabalí Cro Cop.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 12. dub, 2011 11:16

Diaz vs Daley. Mrkněte na to kolegové, je to brutální fight, takovou rundu jsem dlouho neviděl, akorát snad mohli Dalayho nechat, chybělo pár vteřin do konce kola, podle mě předčasná stoppage.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 12. dub, 2011 11:32

RUNAR píše:Diaz vs Daley. Mrkněte na to kolegové, je to brutální fight, takovou rundu jsem dlouho neviděl, akorát snad mohli Dalayho nechat, chybělo pár vteřin do konce kola, podle mě předčasná stoppage.

Viděl jsem, pěkný!
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 12. dub, 2011 12:09

Diaz byl famozni, ale Melendez byl total uragan, klobouk dolu!

jen me pobavilo, ja jsou vsichni desne happy, ze jsou prodany UFC. Cung Le vs. Silva nebo Fedor vs.janevimkdo je lakavy, ale osobne vidim, ze to dopadne jako s Pride
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » úte 12. dub, 2011 14:47

Přesně tak ... 2-3 eventy a bude konec. Jinak výborný,docela mě pobavil ZZ Top rozhodčí kterej si zápas zastavoval jak se mu zrovna hodilo. Melendez se mi líbíl už v Pride ale pak dlouho nic moc a teď se objeví a dělá revoluci. Aoki zase nepříjemnej ... trochu mne začíná srát Geghard někdo by ho měl probrat z letargie.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 12. dub, 2011 14:57

ZZ Top, jo, vypadali s Jardinem jako kamosi z motorkarskyho gangu ha ha
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...