Moderátor: Toman
pm píše:musim rict, ze kdyz dal Fedor tomu opicakovi s implantovanou bradou na uplnym konci 2. kola pokus o paku na nohu (pote co prezil desivou maslovacku, skrceni, knee bar a janevimcovsechno), skakal jsem po mistnosti a modlil se, aby se to podarilo a Bigfoot to odplacal. well... nevyslo. Fedorovo oko vypadalo hodne zle, dofam ze je v poho. jak to bude s jeho odchodem do duchodu, no uvidime, ale Fedorovi bych veril vsechno, myslim ze to ma srovnany
luen píše:...jedine co mi vrta hlavou je jeho minula prohra, to byl vazne divnej zapas ...
RUNAR píše:Jon Jones, vymlátil UFC LHW titul ve 23 letech, bez porážky, snadno a s lehkostí, fenomenální výkon.
Už před zápasem se prý podepisoval jako Šampion 2011, těsně před zápasem ještě v parku chytil nějakýho zloděje hahahahahaha.
Pak šel a bez mrknutí oka vyhrál s naprostou lehkostí a přehledem.Porazit ho bude dost velký sousto pro všechny z LHW.
toddb píše:Viděl jsem ten zápas, a i když mě UFC tak moc nebere, tak tohle byl úžasnej zápas. Doufám, že Jones se někdy popasuje s Machidou, rád bych viděl Machidu znova jako vítěze LHW.
RUNAR píše:Diaz vs Daley. Mrkněte na to kolegové, je to brutální fight, takovou rundu jsem dlouho neviděl, akorát snad mohli Dalayho nechat, chybělo pár vteřin do konce kola, podle mě předčasná stoppage.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků