Gino píše:Vy si ze mě děláte prču hoši... náhoda, že mu po švihnutím teleskopem do hlavy praskla kůže? Ještě jsem neviděl nikde, že by policista útočil teleskopem do hlavy (!!)... ať už chcete cokoliv, tohle prostě BYLO neadekvátní i situaci.
http://www.slavistickenoviny.cz/clanek/ ... -pokracuje článek jednoho známého, redaktora slávistických novin, který pomáhá organizovat výjezdy na venkovní utkání. Slávisti jsou dlouhodobě jedni z nejslušnějších fandů a kdo se s nimi setkal na sekuriťák, tak může s přehledem potvrdit.
Zajímavej pohled z druhé strany. Já si ale myslim, že pokud by fandové nedělali bordel, tak žádná potyčka nenastane. To že se bude jejich chování omlouvat a tolerovat a budou se exemplarne trestat policajti za kazdej prestupek to podle me nezlepsi. Netvrdim ze je vzdycky chovani policajtu ok, ale jen proste nechapu logiku tech lidi co tam lezou a pak rvou a divi se kdyz nejakou sliznou. I v tom slavistickem clanku se pise o nejakym litani ohne, na konci videa sbiraji nejakyho zakuklenca, tim padem je podle me evidentni, ze tam vsichni nejdou jen fandit a pokud bych mezi takovy lidi vlezl tak bych hold pocital s tim ze muzu dostat na budku, nebo ze me muzou sebrat.
Kdyz se fanousci semelou a policajti nedelaji nic, tak lidi nadavaji. Kdyz zasahnou, nadavaji lidi zase. Tak kde je podle vas reseni? Neni takovejhle tukanec mensi zlo, nez kdyby se to semlelo cely a litaly kostky?