Moderátor: pm
tekki píše:Hej ludia, kto mi poradi nejaku dobru ale fakt dobru knihu o Wing Tsun/Chun?
tekki píše:Hej ludia, kto mi poradi nejaku dobru ale fakt dobru knihu o Wing Tsun/Chun?
tekki píše:Chem vediet pouzitie priamych uderov a kratov otvorenou rukou.
PeS píše:takze bych to tak nejak schrnul, WT popsat lze, deje se to a jedinej problme je ze se o tom mezi lidma co WT cvici nevi ? nebo se dela tajemna bublina ?
nevidim sebemensi duvod proc by si clovek nemohl precist do ceho leze, jeslti to je nebo neni o necem se pozna az za par let, a proc by nemohl overit co je mu predkladano na treningu z jinych, posvecenych), zdrohu.
PeS píše:hark: dik!
budu konkretnejsi, delam karate 8 let a od knizky od WT si slibuju to ze si udelam predstavu o stylu, prectu si popis nekterych technik a kombinaci ktere me pripadaji inspirativni.
tak jako existuji knihy o karate - nakajama napr. tak existuji i knihy o WT, nerikam ze se podle nich da naucit styl, ale neco okouknout a testnou urcite lze.
dale si myslim ze pokud nekdo zacin s bu, trebas wt, tak by mel mit sanci, pokud chce, dovedet se vice o tom co bude cvicit, stoji to penize, stoji to cas a taky je mozne narazit na podvodniky.
a kdyz uz nejakou dobu cvicis, zase ti muze dobra kniha a video pomoci pracovat se sebou.
to ja samozdrejem jen muj nazor, ktery ti rozhodne nenutim. v podstate bych se rad dozvedel ktera ze knizka na ceske trhu, in english, je podle nekoho kdo dela wt dyl dobra.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků