Moderátor: Toman
Schlag píše:Ahoj zajímal by mne váš pohled na meditace a různá podobná cvičeni. Meditujete před zápasem/sparingem ? Je meditace a dechová cvičeni přežitek ze "staré doby" nebo může pomoci i v současné době full contactnim zápasníkům ?
Schlag píše:Ahoj zajímal by mne váš pohled na meditace a různá podobná cvičeni. Meditujete před zápasem/sparingem ? Je meditace a dechová cvičeni přežitek ze "staré doby" nebo může pomoci i v současné době full contactnim zápasníkům ?
Pretože prax ničím nenahradíš. Na to aby si sa zbavil strachu z boja je potrebné získať skúsenosti a uvedomiť si "že o nič nejde". Čo sa Ti v ringu môže stať? Že Ti niekto rozkope nohu? Alebo rozbije držku? Alebo zlomí rebro? Áno, keď je toho veľa, tak sa Ti to vo vyššom veku pripomenie, ale inak sú to kraviny. Iná vec asi je bojovať so zbraňami a o život, ale tam by som povedal, že je to podobné, potrebuješ si veriť... a to získaš len tak, že požerieš významné množstvo "malých hadov".Schlag píše:...ty zmíněné meditace a ve Fullcontactnich ne.
Schlag píše:před tím než vstoupíte do ringu, nebo klece provádíte nějaká cvičeni na relax a jaká.
Schlag píše:super, dik za nazory (rady). Jen ted tim spiš nechápu proč se taková cvičeni stále v tradičnich bojových uměnich vyskytuji ?
Schlag píše:dik za odpověd. Jen jsem nepochopil to: házet perly svinim. Prosim ještě i to mi vysvětli.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník