Beh ?

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Re: Beh ?

Příspěvekod cohen » ned 29. bře, 2015 18:17

Nazdarek, cisty cas 4:33, skoda poslednych 4km, ktore som viac odkracal ako odbehal kvoli bolesti v ramene. Na 31km som mal cas 3:10. Nabuduce bude lepsie ;)
Prve kolo pohodicka, druhe masaker - 90% pretekarov skonci a zrazu pretekas sam so sebou a zopar dalsimi zufalcami :) Banan v soli funguje, nohy sli dobre, len to rameno nestastne. Teraz ma caka regeneracia, huraaa!
Toddb: gratulujem k casu a dobehnutiu, zobral by som taky vysledok ;)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » ned 29. bře, 2015 20:18

Cohen: Moc ti gratuluji k doběhu, máš o 20 minut lepší čas než já vloni. Maraton je sviňa, dokázal jsi něco, co 99,9 procent lidí nikdy nezvládnou! Jsi dobrej.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » pon 30. bře, 2015 9:39

Dakujem chalani, taka podpora vzdy potesi - a aj podrzi, lebo veru priznavam, mal som obcas aj zajacie umysly :mrgreen:
Trosku rozoberiem tempo - zacal som 6:05 na km, druhu desiatku som zrychlil na 5:52 na km (polmaraton som mal za cca 2:02 bez nejakych znamok unavy), tretia 6:11, co este stale bolo na celkom slusny cas ...no a stvrta 7:50 na kilometer. Tych priblizne 46.500 temp neurobilo slabsiemu ramenu (ktore sa na truc zacalo ozyvat pred 2 tyzdnami) dobre. :evil: Takze poregenerujeme, ponatahujeme, popracujeme na mobilite... dva tyzdne budu stacit, kedze som sa vobec neznicil - predpokladam, ze zajtra prejde svalovica a zvazujem aj Devin - Bratislava o dva tyzdne.
Ale tesim sa aj na nejaky najblizsi polmaratonik, ten som este zavodne nebezal 8)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » pon 30. bře, 2015 10:21

Tak to jsme měli na tý půlce úplně stejný čas - já měl vloni taky 2:02, druhou půlku už jsem ale měl za 2:51...
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » pon 30. bře, 2015 12:54

toddb píše:Tak to jsme měli na tý půlce úplně stejný čas - já měl vloni taky 2:02, druhou půlku už jsem ale měl za 2:51...

Myslim, ze rozbehnute som to mal vyborne, proste ist na spokojnost a nie uplne na krv. Neplanovane skrty cez rozpocet su vsak sucastou hry a bud ich prekonas, alebo nie. Mne sa to podarilo tak na polovicu. ;)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » pon 30. bře, 2015 14:09

cohen píše:
toddb píše:Tak to jsme měli na tý půlce úplně stejný čas - já měl vloni taky 2:02, druhou půlku už jsem ale měl za 2:51...

Myslim, ze rozbehnute som to mal vyborne, proste ist na spokojnost a nie uplne na krv. Neplanovane skrty cez rozpocet su vsak sucastou hry a bud ich prekonas, alebo nie. Mne sa to podarilo tak na polovicu. ;)

Máš pravdu, za 42 km se může hodně stát, většinou nějaká neplánovaná bolístka nebo tak. Jaký máš další závod?
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » pon 30. bře, 2015 14:12

Lenivy som, nic sa mi nechce :) Mozno na poslednu chvilu pojdem stvrtmaraton Devin - Bratislava o dva tyzdne, ale to vsetko bude zavisiet najma od regeneracie najma ramena, ktore potrebuje oddych.
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » stř 01. dub, 2015 8:04

Svalovica presla, rameno neboli :mrgreen: ale poctivo nerobim nic, len cviky na mobilitu so svihadlom a palicou, hybanie sa v drepe, single leg deadlifty bez zataze, table, armbar. Tepy mam stale v priemere o 12 - 15bpm vyssie ako obvykle, takze damage pre telo bol vacsi, nez sa mi pocitovo subjektivne zda. Regeneracii zdar! 8)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » stř 01. dub, 2015 10:14

No, mě těch 42 km čeká přesně za měsíc a dva dny. Nemůžu se dočkat.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » stř 01. dub, 2015 11:49

toddb píše:No, mě těch 42 km čeká přesně za měsíc a dva dny. Nemůžu se dočkat.

Takze tento vikend bezis 36-ku? Alebo az ten dalsi? :D
Rano po maratone som mal 80,1kg - tam som vahovo nebol hodne davno. :mrgreen:
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » stř 01. dub, 2015 15:38

ukropcany píše:No veru, regenerácia po maratóne 6 týždňov...

Toto celkom nemam do detailov domyslene, uvitam navrhy :D Alebo aspon osobnu skusenost, ako to prebiehalo u vas. :idea:
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » stř 01. dub, 2015 18:50

cohen píše:
toddb píše:No, mě těch 42 km čeká přesně za měsíc a dva dny. Nemůžu se dočkat.

Takze tento vikend bezis 36-ku? Alebo az ten dalsi? :D
Rano po maratone som mal 80,1kg - tam som vahovo nebol hodne davno. :mrgreen:

Běžím až ten další. Naplánováných mám 30 km a poběžíme s kamarádem, který běží taky v maraton. Co se týká regenerace, tak já dva týdny po maratonu běžel další půlmaraton ve Varech, kde jsem se cítil vcelku dobře, ale když jsem pak po dvou týdnech běžel ještě další půlku v Budějovicích, tak tam to na mě dolehlo s plnou silou a měl jsem nejhorší půlku za dva roky, asi 2:02, plus ještě bylo vedro atp. Já jsem věru regeneraci moc nedal vloni.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » čtv 02. dub, 2015 8:56

Ano, zavodne behy nebudem pucit, to som si uz zvazil. No vcera som sice pisal, ze som mal tep 73 - to bolo doobeda. Poobede som mal 53, vecer 52, teraz 60... po nejakej unave ani stopy - pojdem si dnes vyklusat 5km, co to urobi. Velice zlahucka. ;)

Aj ked subjektivne sa citim brutalne nabity energiou. Normalne sa budem musiet silou vole presviedcat k nicnerobeniu. 8O :lol:
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » ned 12. dub, 2015 11:27

Tak jsme si včera odběhli těch 30 km - zde je běh: https://flow.polar.com/training/analysis/74923150
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » ned 12. dub, 2015 11:36

toddb píše:Tak jsme si včera odběhli s kamarádem těch 30 km - zde je běh: Měli jsme to za 3h 16 minut. https://flow.polar.com/training/analysis/74923150

Subjektivně jsem se cítil většinu běhu dobře, ale maraton zkusím jít o něco rychleji, začnu na 10,5 km/h. Posledních 5 km mě bolely nohy, ale rezervy ještě byly. Ve čtvrtek jsem si dal taky ostrý trénink - hodina Insanity a hodina sparring, takže jsem si odpočinul vlastně jen v pátek. Na cestě jsem vypil litr ionťáku, dva banány, housku se šunkou (pecka!) a tyčinku nutrend s ořechy.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » pon 13. dub, 2015 19:33

ukropcany píše:Mne konečne zmizli aj posledné príznaky chorôb a včera som si vyskúšal, čo moje telo povie na pravidelné nedeľné 28,4 km vyklusnutie smer kofola a pagáčik :wink: Krásne slnečno, takže som zhodil dlhý rukáv ešte v aute a len tričko. Tempo 5:25, tep okolo 147 (zas mi to blblo) a celkový čas 2:34. Dnes trošku svalovica, ale nič hrozné. Celkom ma to potešilo, pretože ku koncu som išiel aj ľahúčko pod 5 minút. Kofolka aj pagáčik boli jedna báseň... 8)

Tak uvidím ako to pôjde o týždeň. Snáď bude tiež také pekné počasie...

Takový čas by se mi líbil i před nemocí! :D
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » úte 14. dub, 2015 8:58

toddb píše:
toddb píše:Tak jsme si včera odběhli s kamarádem těch 30 km - zde je běh: Měli jsme to za 3h 16 minut. https://flow.polar.com/training/analysis/74923150

Subjektivně jsem se cítil většinu běhu dobře, ale maraton zkusím jít o něco rychleji, začnu na 10,5 km/h. Posledních 5 km mě bolely nohy, ale rezervy ještě byly. Ve čtvrtek jsem si dal taky ostrý trénink - hodina Insanity a hodina sparring, takže jsem si odpočinul vlastně jen v pátek. Na cestě jsem vypil litr ionťáku, dva banány, housku se šunkou (pecka!) a tyčinku nutrend s ořechy.

Super tepy, to ja som uz od 20. kilometra pri dlhych behoch nad 150 bpm... :idea: 8) Tempo si samozrejme nastav trochu rychlejsie, ale zas to moc neprezen ;) Aky chces mat vysledny cas?
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » úte 14. dub, 2015 9:00

ukropcany píše:Mne konečne zmizli aj posledné príznaky chorôb a včera som si vyskúšal, čo moje telo povie na pravidelné nedeľné 28,4 km vyklusnutie smer kofola a pagáčik :wink: Krásne slnečno, takže som zhodil dlhý rukáv ešte v aute a len tričko. Tempo 5:25, tep okolo 147 (zas mi to blblo) a celkový čas 2:34. Dnes trošku svalovica, ale nič hrozné. Celkom ma to potešilo, pretože ku koncu som išiel aj ľahúčko pod 5 minút. Kofolka aj pagáčik boli jedna báseň... 8)

Tak uvidím ako to pôjde o týždeň. Snáď bude tiež také pekné počasie...

Super, ja si zas este pridam tyzden nebehania, bol som v piatok lahucko vyklusat 6km a este to nie je ono.
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 14. dub, 2015 9:56

Cohen: Chtěl bych to rozběhnout na cca 10,5 km/h. Výsledný čas by mě potěšil do 4:30. Vloni jsem měl 4:53.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » úte 14. dub, 2015 11:54

toddb píše:Cohen: Chtěl bych to rozběhnout na cca 10,5 km/h. Výsledný čas by mě potěšil do 4:30. Vloni jsem měl 4:53.

Hm, 10,5km/h je cca tak rychlo ako minuly rok prva polovica, co? Ok, ale rychlejsie urcite nie, je to zradne. Co usetris v prvej polovici, v druhej ako by si nasiel. Ved vies. ;)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně