IKAEF

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

IKAEF

Příspěvekod Anonymní » ned 14. lis, 2004 14:34

zdravim lidi, ja bych chtěl možná změit styl, a přemýšlel sem, že začnu chodit do (na) IKAEF k Ivu Schovancovi do Karlína, zajímalo by mně jaký s tim máte zkušenosti a tak.....no prostě filipínský styl, jo a ještě nevíte jestli je to levnější než di pen shi?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » ned 14. lis, 2004 17:41

Tak teď si nejsem jistej, zda jde o to samé, tohle není můj obor, ale tuším že IKAEF, respektive Kali Sikaran mají v TigerTeamu na Vyšehradě. Ty znám a mohu doporučit. Více se dozvíš na nějakém mailu z www.tigerteam.cz
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: IKAEF

Příspěvekod Jendis » ned 14. lis, 2004 22:08

Honzik píše:zdravim lidi, ja bych chtěl možná změit styl, a přemýšlel sem, že začnu chodit do (na) IKAEF k Ivu Schovancovi do Karlína, zajímalo by mně jaký s tim máte zkušenosti a tak.....no prostě filipínský styl, jo a ještě nevíte jestli je to levnější než di pen shi?

Zkušenost nemám žádnou,ale jméno Iva Schovance ve mně vzbuzuje jen to nejlepší.Ten člověk je velmi dobrý.....určitě to zkus.(Ano,určitě jsou lidé,kteří ho naopak nemusí----prezentuji jen svůj názor :!: )

Ohledně DiPenShi,ceny nevím,to si najdi na jejich stránkách
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod severin » pon 15. lis, 2004 2:00

Ceny jsou na strankach Kosagymu a Dipenshi,v Tigerteamu po dohode s trenerem.Navstiv vsechny tri a pak se rozhodni.Ivo Schovance doporucuju.

Kosagym UT-CT 18:30 - 20:00 + SO ?? Praha-Karlin
Tigerteam UT-CT 20:00 - 21:30 + SO ?? Praha-Vysehrad

www.ikaef.info
http://www.goshindo.cz/dojo.php#
Naposledy upravil severin dne pon 13. pro, 2004 14:13, celkově upraveno 1
severin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Onion » pon 15. lis, 2004 11:37

Doporučil bych spíše kolegu Schovance. A věnuje se IKAEF již dlouho, v řádu násobku cvičení jiných...
stay sharp
www.gunting.cz
Onion
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » pon 15. lis, 2004 14:29

Jo super, díky moc všem, vypadá to dobře.
:roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod severin » pon 13. pro, 2004 14:44

Dobrý to je,ale zajímalo by mě proč je o filipíny zatím tak malej zájem.Spousta klubů si bere techniky a dál pokračuje v tom svym.Napr. S. Seagal ve svych filmech pouziva celkem slusnej repertoar kali a přesto oslovil tisice lidi,kteri začli dělat aikido.Je to cenou,neznalosti,malou základnou nebo něčím jiným? Nebo je to historií,která se opírá většinou o příběhy fanatických Morů,kteří sekali své nepřátele na nudličky ovázáni dráty aby mohli zabíjet do poslední kapky krve? Doufám,že po filmech ©tvanec a Agent bez minulosti přijde něco lepšího a bude nás víc. :wink:
severin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 13. pro, 2004 19:40

No což o to,já bych třeba i zájem měl. Ale u nás (v Ostravě) jsem našel jenom Escrimu pod AVSE. Takže se taky zeptám. Máte nějaké skušenosti s touhle školou?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod severin » pon 13. pro, 2004 20:03

AVSE jsem videl na budoshow v Praze a celkem to slo.Zkusenost mam velmi malou s kamaradem od WT,kde se mi ta escrima zda hodne zjednodusena prave pro ucely VT/WT.Presto maj urcite nekolikaletou praxi a da se na tom stavet.Jinak, pokud date dohromady skupinu,tak dela seminare na dalku kadua guro Ivo Schovanec www.ikaef.info nebo jezdi do Ostravy / www.mujweb.cz/www/jujitsu_ostrava/ delat seminare kasama Zbynek Goralczyk www.goshindo.cz,se kterym se da take domluvit.To je co se tyce IKAEF.
severin
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na čínská bojová umění a sporty...