Svědomí našeho národa ..následujme ho..váš scout ..milan..

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Svědomí našeho národa ..následujme ho..váš scout ..milan..

Příspěvekod scout » sob 12. črc, 2025 13:56

Ke svědomí našeho národa patří T:G: Masaryk ..mnozí hrdinové historie ..svatá Anežka má patronka ..Milada Horáková ..Karel čapek ..člověk proti zkáze ..Jan hus .. Erazim kohák jediný skutečný sociální demokrat po revoluci ..Tomáš halík ..mnozí umělci..spisovatelé ..Arnošt lustig..Ota pavel ..a spousty dalších..i Jaroslav seifert v jehož modu a podobně píšu částečně své básně i já .. www.straky.cz .. milan Loucký .. ..ano přátelé a mnozí další ..za svědomí a jednoho z z nejslušnějších,pracovitých,statečných,traumatizovaných, ... jako já jak si o mně po Praze myslí ..chlapa..který chtěl ..patřit k hasičům ,modrým baretům ..a je platonickým kapitánem mušketýrů ..ze sokola dejvice na praze 6 z mládí ..a také platonickým kapitánem www.antifa.cz .. www.hasici.cz ..se zdravotními problémy ..s láskou univerzitě ..vzděláním.. člověčenstvím ..láskou ..soucitem..moudrostí .. chudobou ..zdravotními problémy..bezprávím ze všech stran .. a přesto odvahou bojovat za naši zemi..budouctnost..děti..demokracii..svobodu ..světlo v temnotách ..naději ..dobro všeho druhu ..co zůstalo ..jen služba a ideály ..víra ... :wink: :wink: ..ano kmádi a kamarádky ..sdílejte váš strejda milan ..scout ..ptám se na osud světa naší země už dlouho i jako publicista ..romantický i protestní básník,aktivista ..chlap ,který inspiroval s desítkami projektů..humanistickou lidovou levicovou demokracii ..a dobro v lidech ,až po modelky .. i děti ...část prahy ..své přátele ..i kamarádky ..váš scout ..mněli by jsem se zeptat jako budouctnost nám lidi bez služby a svědomí přinášejí..odpověd je jasná žádnou ..milan .. :x
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a média...