Etický postoj bojovníka k ženám ,slabším,naší zemi..scout.

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Etický postoj bojovníka k ženám ,slabším,naší zemi..scout.

Příspěvekod scout » pát 18. črc, 2025 19:10

Etický i romantický postoj bojovníka i veterána k ženám..mateřský přístup k dětem i u mužů..inspirace hasiči ..modrými barety ..duchem učitele a hrdiny i když třeba nejste učitel je postojem vyspělých mužů i bojovníků .. i vetránů..tátů..dědů.. sensee.. sifu..solidarita se slabšími ,nějaká dostupná filantropie..dobré slovo..přátelství ..touha sloužit společnosti ..být bodema skálou ..srdcem o které se můžete opřít..romantika k ženám..humor .. laskvost.. i k tomu by pomalu podle mně patřilo aby boxerky mněly znova helmy .. upřímně přiznám MMA moc nemusím ..i když ho respektuji někdy je to na mně příliš brutální divadlo .. dvojnásob pak ženské MMA ..v naší postkapitalistické feudální společnosti politiky managmentu a zahnívajících hodnot a ruské duše ..hybrydní války všech druhů psychoušů..proti hodnýma citlivýma obyčejným lidem..ač bojovník tak válečné štvaní nebo takové šílenství jako jaderné zbraně v kosmu ..a další šílenosti ..musím si smutně povzdechnout že bojovníci ctí i matku zemi ..tristní postoj se širokými dopady vůči ekologii..kdy je země naším vlastnictvím..jako by to bolestně cítila ..citlivé ženy také ...to že se z řady managerských a většiny političek staly alfa samice ..ano kamarádi ..pak už žádné služby ani cesty srdce nejsou schopny ..jako některé citlivější modelky,lékařky,pedagožky,umělkyně ..to že i ženy v ve filmu propadly kultu násilí mně nepřitahuje ..nanejvýš tak stará dobrá klasika dlouhý polibek na dlouhou noc s genou davis .. a myslím si že by jsem mněli o duši našich žen,matky země,dětí, moudře pečovat ...kéž zdílíte můj názor doufám ,že ano .. konečně ..všichni dospíváme ..opatrujte se kluci a holky ..sdílejte ..váš invalidní strejda milan ..scout ..srdcem kapitán..čest..pa.. :wink: :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a média...