Tchai-ťi meč

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod xiexie » čtv 18. lis, 2004 13:00

pavela píše:
neprihlasenyYiWan píše:
xiexie píše:Neboj, pamatuje se na tebe !!!! Stale to plati !!! :D :D :D

Pavela, XieXie, WuShi.....!
v Pekingu budu od 1.1.05 co takhle to spachat vsichni spolecne ;-) ?
Nebo prijedte do Gzh, tady je to taky fajn :-))).
yw

Rád bych Yiwane ale nechci přijít vo játra :lol: :lol: :lol: :!: Radši v Pekingu,tady jsou taky pamětihodnosti! Xiexie, Wushi,zkuste to směrovat na stejný datum :idea:

Gzh zatim neplanuji, ale pokud dojde ke zmene planu napsala bych :D . Jinak se pokusim s tim Pekingem to naplanovat abychom se scukli spolecne :wink: :D :D :D . Jo a jeste pevne doufam, ze s vami bude mozno udrzet krok :wink: :lol: :lol: :lol:
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » čtv 18. lis, 2004 14:32

...budem sa snažiť, no tu vo firme nie je nikdy nič úplne jasné, takže to nemôžem sľúbiť na 100%...ale bola by to strašne dobrá šupa, to by sme sa sejmuli jak svine, to som zažil naposledy s jiřím strakom a bolo to supeeeeeeeer...hrozne sa teším, to bude action: slovenskí a českí wushuisti spití jak teľce v Pekingu...bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 18. lis, 2004 19:51

wushi píše:...budem sa snažiť, no tu vo firme nie je nikdy nič úplne jasné, takže to nemôžem sľúbiť na 100%...ale bola by to strašne dobrá šupa, to by sme sa sejmuli jak svine, to som zažil naposledy s jiřím strakom a bolo to supeeeeeeeer...hrozne sa teším, to bude action: slovenskí a českí wushuisti spití jak teľce v Pekingu...bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) :wink:

:-))) moc se neraduj :-)))
yw
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Tchai-ťi meč

Příspěvekod Anonymní » stř 02. bře, 2005 13:22

Hezoun píše:Vážení kolegové, milovníci bojových umění,

našel jsem na internetu, podle mého názoru, velice pěkně a seriózně vedené stránky Společnosti pro studium japonského meče (http://nihonto.manga.cz) a zajímalo by mne, neexistuje-li v ČR podobný spolek věnující se mečům čínským. Kromě zájmu o téma jako takové mi jde i o to, nějak si kvalifikovaně vybrat meč pro cvičení čchen tchai-ťi čchüan. Nemohl by mi někdo pomoci? Díky moc.

Ahoj Hezoune,
jen bych tě chtěl upozornit na seminář s Mistrem Zhu Tiancai, zaměřený na výuku Chenové sestavy s mečem.... >> víc najdeš na www.kungfucentrum.cz
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » stř 02. bře, 2005 16:16

Rád bych upozornil na seminář s mistrem mnou,výuka wudangského meče,tajti taky a vůbec všechny meče, to je jedno, hlavně,když zaplatíte.Značka ať žije reklama./pS beru 5 litrů za seminář, naučim vás fšechno, za dva dny 50% jde mýmu mistrovi, tygrovi z čenťijákou, nebo ňák ýmu jinýmu, tojejedno ale určitě nějaká generace, tak přiďte, čím víc tím líp.(haló haló, many many´----§)
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 02. bře, 2005 16:35

8)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. bře, 2005 11:06

No, doufám, že naši "čeští wushuisté" stejně cvičí, jako kalí :(
Ale spíš si myslím, že především kalí a machrují... :?
Ale možná se pletu... :roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

To PC a pavela

Příspěvekod Hezoun » čtv 03. bře, 2005 16:29

To PC: Jo, díky, vedu v patrnosti.
To pavela: bodeť, každej z nás jen tahá prachy, je to fšechno banda podvodníků a vůbec je to škandál a měli bysme s tim něco udělat, žejo.
Hezoun
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Legendární Meč!?

Příspěvekod Marx » pát 04. bře, 2005 14:54

Pro všechyn kteří se zajímají o čínské meče!
Dva velice zajímavé články!!

http://crane.50megs.com/index3h.htm

http://crane.50megs.com/index3b.htm

....no coment!!!! :wink:
Marx
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: Legendární Meč!?

Příspěvekod xiexie » ned 06. bře, 2005 10:11

Marx píše:Pro všechyn kteří se zajímají o čínské meče!
Dva velice zajímavé články!!

http://crane.50megs.com/index3h.htm

http://crane.50megs.com/index3b.htm

....no coment!!!! :wink:

nejak to nefunguje, je to spravny odkaz :?:
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Marx » ned 06. bře, 2005 14:03

Musi to fungovat. Me to funguje a jiny odkaz na to neni!!
Maximalne to muses zkusit samotny odkaz :

http://crane.50megs.com

...ale jinak nevim, protoze ty clanky nikde jinde na netu nejsou.
Kdyz mi das e-mail tak ti je hodim do schranky jako dkument!! :wink:
Marx
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod pavela » ned 06. bře, 2005 14:37

8O :D :D :lol: Hezoune, sorry,až teď jsem zjistil, že jsem sem přispěl, byl jsem poněkud společensky unaven po asi flašce arguotou a nějakých přílohách, tovíš,obchodní jednání v Číně je náročná věc, tak jsem se nějak cítil tygrem z čentijákou(ráno pak už ne :? ¨) Slovy Jaroslava Haška: Dopis, holoubku, napsal jsem v opilosti... :roll:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » ned 06. bře, 2005 14:51

ja so trenoval 2 roky s mecom
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

To pavela

Příspěvekod Hezoun » pon 07. bře, 2005 16:31

jasně, peace!!
Hezoun
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » stř 09. bře, 2005 16:05

nechci provokovat a ani nic znevažovat, ale zajímalo by mě--- má např. takovýto seminář s mečem vůbec smysl?
(i přesto o jakou jde významnou postavu Tchaj «i, není to fakt spíš jen pro motivaci do dalšího cvičení???? než pro skutečné učení se této sestavy?

Díky za názory
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 09. bře, 2005 16:41

h píše:nechci provokovat a ani nic znevažovat, ale zajímalo by mě--- má např. takovýto seminář s mečem vůbec smysl?
(i přesto o jakou jde významnou postavu Tchaj «i, není to fakt spíš jen pro motivaci do dalšího cvičení???? než pro skutečné učení se této sestavy?

Díky za názory

Nebudu nic obhajovat (btw Pavelo nemam z toho ani korunu, spis par sedivejch vlasu). Ted k veci, ano mas pravdu, ale jak pro koho, znam lidi, kteri maji vynikajici pohybovou pamet a sestavu se opravdu zvladnou naucit pomerne slusne za dva dny. A pak jsou tu normalni smrtelnici, jako ja, kteri to nezvladnou. Pro ty je tu moznost navaznych kurzu s pani Zhai Hua. Nicmene pokud mas jiz neco za sebou, pomuze ti setkani s takovymhle clovekem hrozne moc, konkretne moje zkusenosti s mistrem Zhu Tiancai jsou velmi, velmi pozitivni. At se zeptas na cokoliv, pomuze, ukaze vysvetli,... nechapes?.... Dobre, tak jeste jednou a ukaze to znovu a znovu dokud nema pocit, ze uz jsi to trochu pobral. Zrovna ted jsem v procesu vyuky s nim i kdyz jine sestavy a mam pocit, ze i tu sestavu s mecem dokaze za vikend (cca 12 hodin) naucit. Ve smyslu vedet kam jit a zhruba i co tam delat. Hluboke pochopeni lze ocekavat asi velmi tezko.
Takze volba je ciste na kazdem at se sam rozhodne, jak na tom je.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...