Moderátor: pm
qianmen píše:Pokud mohu být konkrétnejší,nejlépe je cvičit styly takzvaně vnitřní,které na celkovém ozdravění organismu bazírují nejvíce jelikož přímo vycházejí z tradiční Ćínské medicíny.Takže třeba Taiji,Bagua,Xing i,I quan(pozor ale na výběr mistrů)Ahoj
MNE NEZE IBA LEUPNE MNE UPLNE SKRIPE...AS MAM 15 ROKOV..JE TO ASI TOU CHRUPAVKUOSai píše:je blbost říkat že kung-fu je o relaxaci, že člověk se nemůže zranit a že je furt zdravý... to bych chtěl vidět toho člověka jak dlouho a jak intenzivně cvičí... kolena hlavně pravé mě bolí čas od času... ale nic dlouhodobějšího..
divné ale je.. jak ohýbám kolenama tak mi v nich tak srandovně lupne, ale nebolí.....?..
čím to je?myslím že v mojem věku (17) je na podobné věci brzo...
Sai píše:je blbost říkat že kung-fu je o relaxaci, že člověk se nemůže zranit a že je furt zdravý... to bych chtěl vidět toho člověka jak dlouho a jak intenzivně cvičí... kolena hlavně pravé mě bolí čas od času... ale nic dlouhodobějšího..
ta diiky...a to siel iba preto ze mu praskali a ne lebo boleli..ta ja mam co robit?isto nepojdemSai píše:bruce... tak si přečti tohle... doufám že ti to zlepší náladu..![]()
![]()
![]()
http://www.qark.net/clanek/jednoduchy-z ... rtroskopie
a ještě jedna chuťovka...![]()
http://www.dostry.cz/podrobne/potize_po ... enisku.htm
akym?pucmaz píše:Panove v klidu, ja mam za sebou utrzenej meniskus a artroskopii pravyho kolene a kopu jako nic. Koleno neboli ani pri drepovani, proste pohoda... Nevim, co me ceka do budoucna, ale uz jsem 5 let po operaci a porad je to ok (a to jsem to skoro pul roku prechazel, s tim, ze se to treba samo zlepsi). Kdyz jsem se ptal dokotora, jestli s tim budu moct sportovat, odpovedel mi "jasne, dyt artroskopii ma za sebou pulka fotbalovy reprezentace".![]()
Jeste snad podotknu, ze jsem si to privodil uplne jinym (navic dost smesnym) zpusobem, nez cvicenim karate...
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků